Sales Coordinator - E-Commerce

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Grundstenene for en spændende hverdag i vores E-commerce afdeling er lagt, hvis dine spidskompetencer inkluderer B2B salg og strategisk forståelse. I Actona Company har vi travlt, og specielt vores E-commerce afdeling har fuld fart fremad, derfor har du nu muligheden for at komme med på holdet som salgskoordinator i et succesfuldt møbelhus i vækst. Stolen er fri – skal det være din?

Vores 12 gode kollegaer i E-commerce afdelingen leder derfor efter en handlekraftig og omstillingsparat salgskoordinator, som sammen med resten af teamet skal fokusere på drift og udvikling af vores internationale online kunder. Du har erfaring med E-commerce og måske endda online markedspladser og algoritmer, arbejder struktureret og ser muligheder frem for begrænsninger. Begreber såsom SEO og content marketing ligger ikke fjernt fra dig og du søger et spændende job i et ambitiøst E-commerce team.

”Som salgskoordinator i team E-commerce er du en nøgleperson i forhold til at styrke vores forretning og forhold til vores kunder. Hos os får du, udover spændende salgsopgaver, en masse udfordringer, sparring og viden om online handel. Der er fart over feltet her, men vi er vilde med det!” Stephan Larson, E-commerce Manager

Systematisk salgskoordinator

I en stilling hvor der er mange forskelligartede opgaver, og hvor læringskurven er stejl, er det vigtigt, at du er god til at bevare overblikket, og at du har en struktureret tilgang til dit arbejde. At arbejde med onlineverdenen i Actona Company kræver en analytisk og løsningsorienteret tilgang.

Din vigtigste opgave bliver at optimere og udvikle B2B salget til vores E-commerce Key Account og sikre at vores strategi bliver eksekveret. Du vil skulle bidrage til den daglige drift og vil få dit eget ekspertområde med udvikling af en stor, velkendt international kunde. Ud over at løse og koordinere opgaver, der allerede er igangsat, skal du også være driver på nye tiltag og projekter. Udviklingsmulighederne er mange, og det er kun dig selv, der sætter barren.

Dine ansvarsområder:

  • Vedligeholdelse og udvikling af salg til international kunde og tilhørende portaler
  • Pleje og udvikling af kunderelationer
  • Koordinering af tværorganisatoriske projekter såsom IT-integration eller logistikløsninger
  • Udarbejdelse af tilbud og prisberegning i samarbejde med KAM
  • Planlægning og opfølgning af salg i fællesskab med KAM
  • Identifikation af kundens operationelle behov og implementering af løsninger
  • Fastlæggelse af årshjul med kunde i forhold til kampagner, forecast, nye varer, projekter etc.
  • Systematisk dataanalyse samt proaktiv optimering af processer
  • Ordre- og reklamationsbehandling
  • Diverse ad hoc-opgaver

Succes i jobbet

Med data og salg i centrum trives du med at arbejde efter opsatte mål inden for en deadline. Du er en god kollega, serviceminded og søger altid efter at skabe den bedst mulige oplevelse for dine kunder og har fokus på at skabe et langvarigt samarbejde.

Vi forventer at du:

  • Kan kommunikere flydende på dansk og engelsk
  • Er kunde- og forretningsfokuseret
  • Har flair for IT, og erfaring med Navision vil være en fordel
  • Er ansvarsbevidst, har drive, er proaktiv og løsningsorienteret
  • Har praktisk erfaring med E-commerce
  • Er god til at arbejde selvstændigt, men værdsætter sparring i teams
  • Interesserer dig for salgsoptimering og fortrolig med datahåndtering i Excel
  • Er bekendt med begreber såsom SEO og content marketing

Hvad du kan forvente af Actona Company

Hos Actona Company får du et spændende job i et internationalt miljø, hvor der er rig mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet og din hverdag. E-commerce teamet er i rivende udvikling og arbejder ambitiøst med vores E-commerce kunder. Du vil indgå i et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor der er favorable vilkår såsom kantineordning, sundhedsforsikring og personalekøb.

Vores hovedkontor ligger centralt placeret i det midtjyske med kun 4 km fra motorvejen i Holstebro og 25 minutters kørsel fra Herning og 45 minutter fra Silkeborg og Viborg.

Ansøgningsfrist: Vi afholder løbende samtaler og lukker stillingsopslaget, når den rette kollega er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Info - Du kan læse mere om uddannelsesmulighederne i Actona Company her - http://www.actona.dk/karriere/uddannelse-i-actona/

Du kan også læse mere om, hvordan det er at være ansat i Actona Company her -http://www.actona.dk/karriere/moed-dine-kollegaer/

Databeskyttelseserklæring
http://www.actona.dk/karriere/persondatapolitik/



Om os

Actona Company A/S er en danskejet international møbelvirksomhed med hovedkontor ved Holstebro. Her findes ligeledes vores Europæiske distributionscenter samt et af Nordeuropas mest inspirerende møbelshowrooms. Actona Company A/S har en sund økonomi og omsætter på verdensplan for mere end 1,9 mia. DKK. Virksomheden beskæftiger på verdensplan over 1.350 medarbejdere. Møbelproduktionen finder primært sted i Asien og Østeuropa i et tæt samarbejde med eksterne underleverandører. Desuden ejer og driver Actona Company A/S eget trading selskab i Kina og to polster fabrikker i hhv. Ukraine og Kina. Actona Company A/S har været leverandør til førende detailhandlere i mere end 35 år og sælger i dag de to produktlinjer ACTONA og INTERSTIL til kunder i mere end 90 lande over hele verden. Se mere på www.actonacompany.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Holstebro

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som salgschef
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1