Head of sales - Skandinavien og Storbritannien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Med dit team på syv medarbejdere udvikler du samarbejdet med møbelhuskæderne på fem markeder (oms. 400+ mio. DKK) og løfter med innovation og passion omsætningen yderligere.

Actonas ledelse og ejerskab har store ambitioner om fortsat hastig vækst og forventer en fordobling af virksomhedens resultater og værdi i løbet af den kommende strategiperiode frem mod 24/25. Virksomheden har en sund økonomi og stærkt ejerskab i Lars Larsen Group, og man er villig til at investere, når gode forretningsmuligheder identificeres. Vil du være en markant del af en stærk vækstrejse hos en international leverandør til retail-kæder og e-com, er dette drømmejobbet!

Med reference til SVP, Sales og som en del af salgsledelsen på fem Head of Sales, får du ansvaret for omsætning og resultat for de nævnte markeder samt for at udvikle dit team løbende, så de stadigt voksende og mere professionelle kæder matches.

Vægten i jobbet er primært på salgsledelse af regionen og teamet. Man driver ingen kunder direkte, men man er deltagende i salgsarbejdet i form af sambesøg og lignende. Dine opgaver er:

  • Lede og udvikle eget team med pt. syv medarbejdere og sikre, at teamet kontinuerligt udvikles og matcher de stigende krav
  • Være tæt på teamet og den daglige drift for hands-on at kunne dykke ned i større udfordringer/muligheder
  • Optimering og udvikling af salgsprocessen, -metoder og -værktøjer
  • Deltage i udarbejdelsen af budgetter og KPI’er samt opfølgning på disse
  • Løbende deltage i større kædeforhandlinger og kundeudvikling
  • Være helt tæt på kunder og konkurrenter samt sikre dyb forståelse af markedstrends og nye behov. Nye kommercielle og produktmæssige muligheder identificeres og deles med teamet og den øvrige organisation.


Du har erfaring med internationalt salg
Vi ser gerne, at du har erfaring med ledelse af sælgere og ideelt til kæder. Alternativt kommer du fra en tung KAM-stilling inden for kædesalg og har lysten, erfaringen og personligheden til et ledelsesjob. Du er stærk til at skabe og vedligeholde relationer, og du begår dig på alle niveauer i organisationen. Du evner at skabe bæredygtige partnerskaber med kæderne samt tætte og langvarige relationer, der skaber værdi for begge parter. Du kommunikerer flydende på både engelsk og dansk; du er vant til at rejse og må forvente cirka 60 rejsedage årligt.

Du er karismatisk og passioneret og har købmandskabet som grund-DNA.
Du er en positiv og energisk person, der skaber energi både i teamet og hos kunderne. Du er analytisk og struktureret og formår at arbejde strategisk i langvarige partnerskaber. Du trives med ledelse af et team, men du er af type hands-on (en do’er) og stærk til at eksekvere og følge op. Du sikrer sammenhængskraft mellem salg og interne funktioner, og du ved, at de bedste resultater skabes, når man arbejder som et team.

Du får særdeles gode muligheder for personlig og ledelsesmæssig udvikling, og der vil være gode karrieremuligheder internt i kraft af den store vækst og relativt store salgsorganisation. Du overtager en god platform, der skaber gode resultater pt., men da potentialet stadig er stort, kan du gøre en væsentlig forskel med din ledelse og dit drive.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Iben Ardahl Laier på 3048 4438.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Salgschef i Sunds

    Bliv Ekstern Salgschef - sæt dit præg på vores fremtid- Skærende værktøjsløsninger til metalindustrien i Danmark Har du lysten til at drive vores vækstambitioner indenfor skærende værktøjsl..
    • Salgschef
    • Sunds
    Få mere info
  • Salgschef i Sunds

    Salgschef - industrikunder Førende producent i Danmark søger en salgsansvarlig med stærke kompetencer inden for indgåelse af partnerskaber, årsforhandlinger, value selling og strukturerede BtB-.
    • Salgschef
    • Sunds
    Få mere info
  • Salgschef i Tim

    Timan A/S er i vækst, og vi leder nu efter en dygtig og erfaren Salgs- og Eksportchef. Er du en erfaren salgschef med en stærk baggrund i eksport og salg gennem forhandlere og importører? Har d..
    • Salgschef
    • Tim
    Få mere info
  • Salgschef i Holstebro

    Bliv en del af et værdibaseret discountkoncept – søg stillingen som salgsleder i REMA 1000 i Ellebækcentret, Holstebro I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – nemlig..
    • Salgschef
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som salgschef
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1