RESULTATORIENTERET REGIONSCHEF TIL STORBRITANNIEN OG DANMARK

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Ambitionsniveauet for fremtiden er sat højt. Med to skandinaviske brands i ryggen skal vores kommende regionschef tiltrække, fastholde og udvikle kunder i regionen, hvor det absolutte fokus vil være at implementere salgsstrategien samt sikre den fortsatte udvikling. Vi søger en kommerciel og handlekraftig regionschef i salgsafdelingen hos Actona Company – et succesfuldt møbelhus i vækst, som designer, producerer og sælger møbler i ikke mindre end 90 lande verden over.

Kort fortalt
Der er seks sælgere tilknyttet regionen. Omsætningen er i dag på et større trecifret millionbeløb med et stort potentiale for markant vækst. Det samlede salg - og selve salgsprocessen fra start til slut - er i fokus, og byder på masser af muligheder og udfordring. Netop disse udfordringer skal løses på tværs i salgsteamet og sammen med hele organisationen i Actona Company.

Som regionschef har du det daglige ledelsesansvar for regionen, og koordinering af driften står øverst på opgavelisten. Du vil være ansvarshavende for udviklingen af kunderelationerne, sikre opfølgning på salgsresultater og være aktiv deltager i forretningsudviklingen i regionen. Det forventes, at man har det direkte ansvar for 1-2 af de største Key Accounts i regionen. Man bliver desuden medlem af den udvidede ledergruppe i Actona Company.

Kerneopgaver i regionen

  • Budget- og resultatansvar
  • Direkte salg til udvalgte Key Accounts
  • Ledelse og koordinering af drift
  • Ansvar for planlægning og gennemførelse af det samlede salg og salgsproces
  • Styring af og opfølgning på indtjeningsmål
  • Formidling af overordnede visioner, strategier og målsætninger til konkret handling
  • Ansvar for lagerstørrelse og omsætningshastighed på relevante varelagre
  • Fokus på markedsudvikling

Din profil
Med blikket rettet mod resultatet, har du som leder tidligere skabt synlig og mærkbar udvikling i en lignende stilling. Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig og ikke mindst ledelsesmæssig baggrund (gerne i en handelsvirksomhed). Du er forhandlingsvant – og behersker både det danske og engelske sprog på forhandlingsniveau. En administrativ tæft ligger som fundament til din salgsorienterede arbejdsgang. Vi forventer, at du

  • har indgående kendskab til det britiske marked
  • har interesse for møbler og design – og en finger på pulsen med tidens trends
  • erfaring fra møbelbranchen er klart en fordel
  • formår at skabe og vedligeholde relationer, og begå dig på alle niveauer i organisationen, hvor omgangstonen er uformel
  • trives med en bred kontaktflade i hele organisation – og ikke mindst i regionen med direkte salg til udvalgte Key Accounts

Afgørende for succes i jobbet
Den rette person til jobbet er drevet af at opnå langsigtede mål og har forståelsen for, hvordan man etablerer og udvikler et bæredygtigt samarbejde med kunden. Rejseaktivitet er en fast bestanddel af jobbet, og du skal derfor kunne motiveres af at rejse og have erfaring med at arbejde på tværs af forskellige kulturer.

Det er vigtigt for os, at du som person går engageret til opgaven med skarpsindighed og en positiv indstilling. Du har lyst til at tage ledelsesansvaret for hele regionen. Du går struktureret til dine opgaver og har fokus på gennemførsel samt opfølgning på alle opgaver.

Ansøgningsfrist: Den 24. juni 2019. Vi holder samtaler løbende.

Opstart: Hurtigst muligt, men gerne den 1. september 2019.

En arbejdsplads med internationalt miljø
Vi tilbyder et spændende job i en international, vækstorienteret virksomhed med en positiv vinderkultur. Holdånd og engagement er kerneværdier i det samarbejde, som du vil opleve blandt de 275 kompetente kollegaer. Desuden tilbyder vi en attraktiv lønpakke, som matcher dine kvalifikationer, og en arbejdsplads med kantineordning, sundhedsforsikring, pensionsordning, personalekøb, rabatordninger og meget mere. Geografisk er vi centralt placeret kun fire km. fra ny jysk motorvej ved Holstebro.

Info - Du kan også læse mere om, hvordan det er at være ansat i Actona Company her - http://www.actona.dk/karriere/moed-dine-kollegaer/

Databeskyttelseserklæring
http://www.actona.dk/karriere/persondatapolitik/

Actona Company A/S
Actona Company A/S er en danskejet international møbelvirksomhed med hovedkontor ved Holstebro. Her findes ligeledes vores europæiske distributionscenter samt et af Nordeuropas mest inspirerende møbelshowrooms.

Actona Company A/S har en sund økonomi og omsætter på verdensplan for mere end 1,7 mia. DKK. Virksomheden beskæftiger på verdensplan over 1.350 medarbejdere. Møbelproduktionen finder primært sted i Asien og Østeuropa i et tæt samarbejde med eksterne underleverandører. Desuden ejer og driver Actona Company A/S eget tradingselskab i Kina og to polsterfabrikker i hhv. Ukraine og Kina.

Actona Company A/S har været leverandør til førende detailhandlere i mere end 30 år, og sælger i dag de to produktlinjer ACTONA og INTERSTIL til kunder i mere end 90 lande over hele verden. Se mere på www.actonacompany.com


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Holstebro
  • Mandag den 24. juni 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som salgschef
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1