Rekrutteringsfirma

Sales Director, der kan accelerere BtB-salget

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Vil du stå i spidsen for BtB-salget i en ambitiøs og førende virksomhed indenfor sit felt på kundetilpassede løsninger og egne brands? Trives du i en lederrolle, hvor inddragende personaleledelse og et godt samarbejde med de store medical-virksomheder i branchen er altafgørende? Så skal du helt sikkert kigge nærmere på stillingen hos Tytex i Ikast som Sales Director.

Når innovation og kvalitet går hånd i hånd


I mere end et halvt århundrede har Tytex specialiseret sig i at udvikle, fremstille og sælge tekstilløsninger til særlige medicinske behov herunder stomi, post-operation og inkontinens. Viljen til at innovere kombineret med produkter i høj kvalitet og dygtige, engagerede medarbejdere har givet virksomheden en ledende position på markedet – og den skal du hjælpe med at fastholde og udvikle på som den nye Sales Director.

Du bliver ansvarlig for BtB-salg i forretningsområdet MGT (Medical Garments & Textile), som primært foregår gennem producenter, forhandlere og whole sale. Salget til disse kanaler er baseret på både egne produkter og brands samt specialdesignede produkter i kundens navn. MGT-afdelingen består i dag af fire medarbejdere fra salg og 2 medarbejdere i kundeservice, som du får personaleansvar for. Selv refererer du direkte til virksomhedens CEO og bliver desuden en del af ledergruppen.

Mere konkret vil du få følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:


  • Ansvar for den strategiske vækst indenfor MGT-salg og for at lede de igangværende strategiske udviklingsområder for vækst af egne brands og customization / private label produkter
  • Lede ud fra klare mål, KPI’er og handlingsplaner med tydelige procedurer for opfølgning
  • Gå forrest hvad angår udviklingen af nye ideer for salg, nye forretningsmodeller og fremgang i salgsprocesserne
  • Aktivt deltage i kundemøder og prisforhandlinger
  • Styre pipelinedata for produkttilpasningsprojekter i tæt samarbejde med Projektafdelingen
  • Udarbejde strukturerne bag salget og kundetilgangen med afsæt i analyser af den bedste måde at angribe markederne på i de forskellige segmenter

Du får base på virksomhedens domicil i Ikast, og du kan se frem til ca. 50 rejsedage om året, når du deltager i kundemøder både nationalt og internationalt.

Relationsskabende salgsleder


Strategien med customization / private label kræver såvel key account management-evner, traditionel og digital kundegenerering, kundebaseret marketing og evnen til at etablere et godt samarbejde med de store medical-virksomheder i branchen. Rummer du disse kompetencer, så træder du let ind i stillingen som Sales Director.

Du kommer med en håndfuld års erfaring fra en lignende stilling – gerne fra medical- eller tekstilbranchen. Du trives i komplekse arbejdsmiljøer, hvor flere interessenter skal håndteres samtidig, og hvor et køligt overblik er altafgørende.

Med dit kommercielle købmandsgen er du drevet af kundekontakten og vækstmålene, og med planlægning, prioritering og dedikation skaber du stærke salgsresultater. Du er altid på udkig efter ny viden, som du formår at omsætte til innovative tiltag, der rent faktisk flytter noget. Det falder dig naturligt at udfordre det eksisterende, men du gør det altid med respekt for virksomhedens DNA og kultur. Derfor prioriterer du også at inddrage og lytte til kollegerne og opbygger på den vis tætte relationer og tillidsfulde bånd.

IT-mæssigt vil det være en stor fordel, hvis du har erfaring med CRM- og ERP-systemer. Sprogligt får du brug for dit engelske, og taler du også tysk, er det et plus.

Mange års erfaring og viljen til at innovere


Tytex stræber efter at udvikle produkter i højeste kvalitet ved at være på forkant inden for deres felt. Med årelang erfaring og viljen til at innovere skaber virksomheden værdi for både partnere og kunder – som altid tænkes ind i produktudviklingen.

Som den nye Sales Director bliver du en del af en ambitiøs, international virksomhed. Virksomhedens værdier er: excellence, tillid, omsorg og innovation og kulturen bærer præg af, at medarbejderne nærer stor faglig stolthed, har stor indflydelse på beslutningerne og brænder for det, de laver.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Ikast

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Ikast over tid

Dato Alle jobs som salgschef
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0