Rekrutteringsfirma

Salgschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

SalgschefSæt et massivt fingeraftrykHos Innoterm bliver du en del af Exodraft Group, hvor du får muligheden for at sætte et massivt fingeraftryk på hvorledes fremtidens salg til industri og fjernvarmekunder kan ske bedst muligt. Allerede nu har virksomheden store referenceprojekter og stor varmepumpe erfaring i forhold til konkurrenterne, og herunder solid erfaring som leverandør af store ammoniak varmepumpeanlæg. Du får ansvaret for en mindre salgsorganisation på pt., 4 personer, og kommer til at referere direkte til selskabets CEO. I tæt samarbejde med ham medvirker du til at optimere såvel forretningen som den fremadrettede organisering.Videreudvikle og optimere salgsorganisationenDu får det overordnet ansvar for virksomhedens salgsbudgetter og det daglige ledelsesansvar for virksomhedens sælgere. Det betyder, at du har ansvaret for at udstikker retningslinjer for sælgernes arbejde, herunder aftale opgave- og rolle fordeling i forhold til specialer og key account kunder. Endelig er du ansvarlig for udarbejdning af salgsplaner sikre at sælgerne har den nødvendige tekniske viden og salgsmaterialeDine primære opgaver er:
Lede, planlægge, organisere, udvikle og kontrollere virksomhedens salgsaktiviteter
Videreudvikle og optimere salgsorganisationen
Være faglig sparringspartner for medarbejdere
Opsøgende projektsalg og herunder stakeholder management
Opbygge troværdig salgspipeline
Introducere kunder til Innoterms produkter og løsninger samt rådgive og identificere den enkelte kundes behov i tæt samspil med kunden
Bearbejdning af rådgivere
Forstå og optimere udbudsmateriale samt tilbud
Udarbejde præsentabelt materiale, og præsentation overfor rådgiverne/udbudsforretning
Ledelses- og KAM erfaringDu har givetvis en teknisk og kommerciel baggrund med mere end 5+år salgserfaring indenfor køle og varmepumpevirksomheder, og meget gerne fra større virksomheder, som kan have været leverandører ind imod fjernvarmevirksomheder. Derudover har du ledelseserfaring fra mindre salgsorganisation, og en solid forståelse for at agere som KAM over for en større organisation. Som salgsansvarlig har du set værdien af fastlagte salgsprocesser, som sikrer kvalitativ prissætning af leverancer og risici. Du er optaget af at tæt opfølgning på kunder giver resultater, og medvirker også til at udvikle relationer langsigtet. Du bliver oplevet som en, der kommunikerer respektfuldt og ordentligt, og er god til at vedligeholde kundedialogen. Din kolleger er imponeret af din evne til at bevæge dig på både ledelses- og teknisk niveau i virksomheder, og dit arbejde med den situation, som er, henimod nyt og klikker på mulighederne i fremtidens verden. Du er helt ind til benet én som ser muligheder frem for problemer/udfordringer. Dine egne værdier flugter åbenhed, ærlighed og loyalitet.Store frihedsgrader i at få tingene til at skeDu får muligheden for aktivt at medvirke til at sammenlægge to virksomheder for at sikre en ny strømlinet og forretningsdrevet organisation med stort potentiale i utroligt mange lavthængende frugter. Du får en væsentlig aktie i at være en del af udviklingen imod om alt det nye; domicil, organisationen, næste strategisk ryk, og herunder være med til at sætte den nye retning. Du vil få meget store frihedsgrader i at få tingene til at ske i en virksomhed hvor der er solide kompetencer indenfor fagområderne, og hvor man er gode til at sparrer med hinanden.Ansøgning og spørgsmålSensu håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Innoterm A/S.Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at række ud til Research konsulent Kathrine Simonia Bossen Asp på +45 28 99 84 04 eller Headhunter Jakob Møller Hansen på +45 28 99 84 30Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Kolding

Lignende jobs

  • Tender Manager/Engineer

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of Offshore Substation for Wind farms to meet global and national ne..
    • Salgschef
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Tender Manager/Engineer

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Salgschef
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Account Manager

    Drømmer du om en karriere som kørende sælger i en spændende branche i vækst, hvor du skal sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedssko? Og har du lyst til at blive en del af et team af engagere..
    • Salgschef
    • Esbjerg
    Få mere info
  • International Sales Manager til Salg & Marketing

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i 7190 Billund
    • Salgschef
    • Billund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Kolding over tid

Dato Alle jobs som salgschef
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 1