Teamleder til udekørende social- og sundhedsteam Nakskov Nord - Lolland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nakskov

Kan du understøtte og løfte dine medarbejdere til at klare hverdagens udfordringer? Kan du samle trådende i en travl hverdag og kan du styre ressourcer og økonomi? Så er du måske vores nye teamleder til Team Nakskov Nord i Personlig & Praktisk Hjælp.

Team Nakskov Nord
Vi søger en ny teamleder til det udekørende Team Nakskov Nord, da vores teamleder gennem mange år har valgt at søge nye udfordringer.

Vi er et udekørende cykelteam, der dækker halvdelen af Nakskov by. Teamet har ca. 60 medarbejdere, der består af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, samt elever og trainees. Vores indmødested er Mølle Allé 5, 4900 Nakskov.

Medarbejdergruppen og dine lederkollegaer er kendetegnet ved deres engagement og vi har et godt arbejdsmiljø. Teamet står foran spændende implementeringsprocesser med virtuel pleje og digital rehabilitering, der procesunderstøttes af interne og eksterne konsulenter.

Hos os får du:
  • et selvstændigt arbejde med mangeartede ledelsesopgaver
  • mulighed for personlig udvikling
  • et dynamisk og fagligt arbejdsmiljø
  • en arbejdsplads med en uformel omgangstone og humor

Om dig
Du har ledererfaring og måske en lederuddannelse og ønsker at arbejde med faglig kvalitetsikring og -udvikling. Du synes at arbejde og ledelse i en offentlig kontekst er meningsfuldt og du har forståelse for det at arbejde i en politisk styret organisation, herunder at kunne ændre strategi for eget team jf. nye politiske beslutninger.

Sammen med dine medarbejdere og kolleger kan du sikre de tværfaglige indsatser omkring borgerne og styrke kompetenceudviklingen i teamet. Du har en mellemlang videregående sundhedsuddannelse, gerne sygeplejerske, samt en diplomuddannelse i ledelse eller ønske om at erhverve denne.

Du:
  • motiveres af patientsikkerheds og kvalitetsudviklingsarbejde
  • er en dygtig kommunikator og evner at motiverer andre
  • kan skabe følgeskab og er en god rollemodel
  • evner at skabe dit eget ledelsesrum
  • kan arbejde tværfagligt og lede tværgående samarbejdsprocesser
  • motiveres af og kan håndtere små og store ledelsesprocesser
  • har gyldigt førerbevis til bil.

Du kan læse mere om stillingen i Job- og Personprofilbeskrivelsen for Teamleder i Personlig og Praktisk Hjælp samt se Organisationsdiagram for Ældre & Sundhed i Lolland Kommune.

Kom med ombord!
Hos os får du mulighed for at udvikle dine kompetencer både på jobbet og på kurser. Du får gode medarbejdere, som glæder sig til at byde dig velkommen, og dine lederkollegaer er parate til at give dig gode råd og sparring. Hos os vil du opleve tværfagligt samarbejde, fordi vi tror på, at det giver de bedste resultater. Du vil som vores nye lederkollega få en grundig introduktion til vores organisation i praksis.

Fagligheden er i top
Vi vægter den innovative tilgang til opgaveløsningen med stort fokus på patientsikkerhed i det daglige. Dette med udgangspunkt i retningslinjerne i Den Danske Kvalitets Model (DDKM) og I Sikre Hænder (ISH) samt praktisk procedure i sygepleje (VAR). Vi har stort fokus på dit og dine medarbejderes arbejdsmiljø og er arbejdsmiljøcertificeret. Klik på de forskellige links, hvis du vil læse mere herom.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.
Det skal bemærkes, at der inden ansættelse vil blive rekvireret straffeattest.

Yderligere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Decentral leder, Inge Kromann Hansen på tlf. 3085 9820.

Ansøgningsproces
Send din ansøgning og relevante uddannelsespapirer online ved at klikke på "Ansøg" nedenfor senest d.12. marts 2020. 1. samtaler bliver afholdt d.17. marts og 2. samtaler afholdes d.27. marts. Stillingen er til besættelse den 1.maj eller efter aftale.

Holder du – lige som os – meget af at hjælpe andre mennesker, så glæder vi os til at høre fra dig!

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f5c21bde)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nakskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Nakskov
  • Torsdag den 12. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Nakskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Nakskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Nakskov over tid

Dato Alle jobs som salgschef
20. august 2024 1