Regions-salgschef søges til Mercedes-Benz & Renault varebiler - Nordjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Regions-salgschef søges til Mercedes-Benz & Renault varebiler - Nordjylland


Vi søger en regions-salgschef til Mercedes-Benz, Renault og Dacia varebiler i det nordjyske.
Du vil komme til drive salget af varebiler i vores tre afdelinger i Aalborg, Hjørring og Aars - med udgangspunkt fra Aalborg-afdelingen. Vi forventer, at du har bred erfaring med salg af erhvervsbiler – så måske arbejder du som erhvervssælger eller salgschef i dag og trænger til nye spændende udfordringer?

I de seneste år har pilen kun peget i én retning i forhold til salget af erhvervsbiler og tendensen ser ud til at fortsætte - derfor opruster vi nu med en regions-salgschef i Nordjylland. Vi er fleksible med henblik på en kommende opstartsdato.

Vi kan tilbyde dig et udfordrende og aktivt job, hvor du vil have stor kontakt med kunder såvel som kolleger. Du vil få stor frihed til at varetage dit ansvarsområde, ligesom du vil repræsentere et af de stærkeste brands inden for varebilsegmentet, når du er ude i marken for at opsøge nye kunder og lede dine nordjyske erhvervssælgere. Du får derfor også en unik chance for at styrke og drive salget af varebiler i Nordjylland. Desuden vil du, som regions-salgschef hos Ejner Hessel, opleve en meget høj grad af indflydelse, i det vi er en flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt. Helt konkret betyder det blandt andet, at dine kommende chefer, Eilif (salgschef Mercedes-Benz varebiler) og Thomas (salgschef Renault/Dacia varebiler), ofte sidder i bilerne eller er på besøg i en af vores mange andre afdelinger, hvorfor det er nødvendigt, at du er selvkørende som leder. Du vil blive ansvarlig for fire skarpe salgskonsulenter – to i Aalborg, en i Hjørring og en i Aars.

Du bliver ikke kun en del af de lokale Hessel-teams i Aalborg (76 kolleger), Hjørring (26) og Aars (18), du bliver i særdeleshed også en del af vores samlede salgs-netværk med kolleger i vores 26 øvrige afdelinger over hele landet. Som en del af Hessel-teamet, vil du derfor altid være klædt på til at imødekomme kundernes behov – før, under og efter salget. Ligesom du vil modtage den nødvendige sparring fra dine salgschefer, så du står godt rustet til at varetage salgsarbejdet.

Du er…

  • Erhvervssælger eller salgschef i dag med stort branche- samt produktkendskab. Fordi du netop kender branchen indefra, kan du give erhvervskunderne en ideel rådgivning og en transportløsning, der matcher deres aktuelle behov.
  • Menneskekender til fingerspidserne og ved derfor, hvordan du skal lede dine salgskonsulenter frem imod gode resultater.
  • Opfølgende i dit salgsarbejde og vedholdende overfor dine kunderelationer.
  • Indstillet på, at en stor del af dit arbejde foregår ”i marken” hos potentielle kunder og rundt om i de tre afdelinger hos dine salgskonsulenter.
  • Initiativrig og brænder for at skabe resultater - ligesom os!
  • Selvstændig og ikke bange for at tage beslutninger i hverdagen.
  • Lokal forankret i Nordjylland og omegn.


Kontakt salgschef for Mercedes-Benz varebiler, Eilif Nordestgaard på telefon 7211 6616 / mobil 2085 4313 eller salgschef Renault/Dacia varebiler, Thomas Stougaard på telefon 7211 5026 / mobil 2015 9213, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!



Om Ejner Hessel A/S
Det familieejede Ejner Hessel A/S, der har hovedkontor i Brande, er en af Danmarks største bilforhandlere med salg til både erhvervskunder og private. Selskabet er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Ford og Smart.

Selskabet blev etableret i 1968, og har gennem årene ekspanderet i Jylland. I 2008 kom det sjællandske marked med, og Ejner Hessel har i dag i alt 26 afdelinger, heraf 15 i Jylland og 11 på Sjælland. Ejner Hessel-koncernen er også ejer af Skandinaviens største brugtbilscenter, Mercedes-Benz Starmark, i Vejle. I koncernen indgår desuden et ejendomsselskab, som ejer og udlejer erhvervsejendomme til andre af koncernens selskaber.

Ejner Hessel-koncernen beskæftiger i dag ca. 1.300 medarbejdere og omsatte i 2020 for 5.7 mia. kr.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Nørresundby

Lignende jobs

  • Chief Sales Officer (CSO)

    Intelligent Systems is a leader in digital transformation, specializing in creating Smart Factories and Smart Warehouses by integrating IT, automation, and robotics. We are driven by innovation, de..
    • Salgschef
    • Hadsund
    Få mere info
  • CCO - Priess A/S

    CCO - Priess A/SEr du en stærk kommerciel og international profil med erfaring i at opbygge markeder i Europa? Har du erfaring med salg til større kunder, herunder offentlige kunder og via ud..
    • Salgschef
    • Vinderup
    Få mere info
  • Regionschef – byggeri

    Besidder du entusiasme, kan og vil du tage ansvar for ledelse og videreudvikling af aktiviteter og synlighed i JORTON´s Odense-afdeling? Kan du styrke afdelingens tilgang af og håndtering af totale..
    • Salgschef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Service Sales Coordinator

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i 9500 Hobro
    • Salgschef
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som salgschef
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1