Teamleder/lokalplanlægger til Team AK Arealer, By- og Landskabsforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Aalborg Kommune udvikler, planlægger og sælger hvert år arealer for at fastholde den positive udvikling i hele kommunen. Det er Team AK Arealer, der varetager denne opgave. Over en 4-årig periode skal teamet medvirke til at realisere et budgetmål på omkring 500 mio. kr. gennem grundsalg. Arealerne omfatter både store omdannelsesprojekter primært i storbyen og mindre udviklingsområder over hele kommunen. Vi har fokus på at udvikle arealer til såvel erhvervs- som boligområdet og udvikle nye kommunale områder på den lange bane.

Vi søger en teamleder til Team AK-Arealer, der sammen med medarbejderne i teamet medvirker til, at vi når i mål med de mange og varierende opgaver, teamet arbejder med. Teamlederen refererer til afdelingslederen for "Bystrategi og arealudvikling".

Teamet består af ca. 10 medarbejdere, hvoraf halvdelen er beskæftiget med tilvejebringelsen af plangrundlaget med henblik at indfri indtægtskravene for de enkelte arealer, mens den anden halvdel beskæftiger sig med at tilrettelægge og realisere salget af arealerne. Desuden servicerer teamet også kommunens andre forvaltninger med at planlægge for fremtidens institutioner og plejehjem, som efterfølgende sælges videre.

I vores arbejde lægger vi stor vægt på kvalitet for at skabe gode rammer for at understøtte kommunens vision om at udvikle i såvel storbyen, de større oplandsbyer og landdistrikterne.

Har du lyst og evne til at arbejde projektorienteret i et tværfagligt miljø på en arbejdsplads med højt fagligt niveau, spændende faglige udfordringer og gode engagerede kollegaer, så er det måske dig, vi søger.

Om stillingen
Du ansættes i forvaltningsgrenen 'Byudvikling og Byggeri', som har ansvaret for den fysiske planlægning, grundsalg, den strategiske byudvikling og byggesagsbehandlingen i Aalborg Kommune. Planområdets kerneopgave er at skabe rammer for udvikling og god planlægning gennem dialog og samarbejde med borgere, politikere samt interne og eksterne samarbejdspartnere.

I "Byudvikling og Byggeri" er vi organiseret i afdelinger med tilhørende teams. Du kan glæde dig til at blive en del af afdelingen "Bystrategi og arealudvikling" i Team AK-Arealer. Du vil komme i et fællesskab med gode, dygtige kollegaer, som har ansvaret for de mange spændende planlægningsopgaver i Aalborg Kommune.

Som teamleder i AK-Arealer har du ansvaret for den faglige ledelse i teamet og herunder at sikre fremdrift i plan- og salgssager En væsentlig opgave for teamet består i at sikre tilvejebringelsen af nyt plangrundlag og byggemodning af de kommunale arealer med henblik på at indfri indtægtskravene for de enkelte projekter.

Det forventes, at du med din planfaglige viden selv deltager i udarbejdelsen af lokalplaner samtidig med, at du bistår dine kolleger i diverse plansager og bidrager til at overholde tidsplanerne.

Det vil være en væsentlig del af din arbejdsopgave at bidrage til at udvikle og sikre kvalitet i opgaveløsningen samt at afveje de mange, ofte modsatrettede interesser, der er på spil. Det, synes vi, er vildt spændende og er med til at gøre os til en attraktiv arbejdsplads.

Vi forventer, at du har
  • relevant uddannelse som byplanlægger, (landskabs)arkitekt, urban designer, ingeniør, landinspektør el.lign.,
  • godt kendskab til planlægning, herunder dokumenteret erfaring med at arbejde med lokalplanlægning,
  • gode formulerings-, kommunikations- og samarbejdsevner,
  • evnen til at tage et selvstændigt ansvar i opgaveløsningen og løse komplekse problemstillinger,
  • lyst til at gå forrest og gennem faglig sparring udvikle kvaliteten i arbejdet,
  • lyst til at arbejde i et tværfagligt miljø med bidrag til helhedsorienterede løsninger,
  • samt lyst til at bidrage til det sociale fællesskab.

Vi tilbyder, at du får mulighed for at
  • arbejde i en værdibaseret organisation.
  • arbejde med spændende og forskelligartede planopgaver.
  • udvikle dig fagligt i en stor og politisk ledet organisation.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og den forhandlingsberettigede organisation. Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen.

Vil du vide mere?
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte afdelingsleder Henrik Thomsen på 25202230

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist den 15. august 2021.

Ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning".
Der skal vedhæftes bilag som f.eks. CV og eksamensbevis i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=feabe37c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Nørresundby
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

  • Chief Sales Officer (CSO)

    Intelligent Systems is a leader in digital transformation, specializing in creating Smart Factories and Smart Warehouses by integrating IT, automation, and robotics. We are driven by innovation, de..
    • Salgschef
    • Hadsund
    Få mere info
  • CCO - Priess A/S

    CCO - Priess A/SEr du en stærk kommerciel og international profil med erfaring i at opbygge markeder i Europa? Har du erfaring med salg til større kunder, herunder offentlige kunder og via ud..
    • Salgschef
    • Vinderup
    Få mere info
  • Service Sales Coordinator

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i 9500 Hobro
    • Salgschef
    • Hobro
    Få mere info
  • Salgsleder Frugt & grønt, [xxxxx] Sæby

    Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at: blive en del afi en stor dagligvarebutik med 55 medarbejdere prøve kræfter med ledelse og få mulighed..
    • Salgschef
    • Sæby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som salgschef
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1