Kundechef til Region Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

Er du godt til at skabe nærvær og kontakt med kunder, og trives du med ansvar? Så er du måske den nye Kundechef Region Hovedstaden, som vi søger til vores Salgs- og markedsafdeling.

Vi har travlt i Esoft og oplever stor interesse og efterspørgsel efter vores produkter og ydelser. Derfor udvider med en ekstra Kundechef i region Hovedstaden. Som Kundechef vil du få et stort ansvar for alle kunder i dit eget distrikt, hvilket essentielt indebærer det samlede netto kundeporteføljeansvar. Du skal derfor have et godt øje for markedsudvikling samt være god til at skabe et overblik.

Esoft leverer innovative markedsføringsløsninger, der indeholder både fotografydelser, tekstforfatning, online marketing, 3D-visualiseringer mv. - alt sammen noget, der gør hverdagen lettere for primært ejendomsmæglere, men også andre interessenter i boligmarkedet. Vi er en international og nytænkende virksomhed, der arbejder for hele tiden at levere nye digitale produkter til vores kunder.

Profil

Du er en moden og erfaren sælger, der gennem flere år har vist, at du med flid, seriøsitet og grundighed er i stand til at levere ekstraordinære salgsresultater år efter år.

Du har det, der skal til for konsekvent at gennemføre den aftalte kvartalsmæssige markedsplan for distriktet – en plan som du selv er i førertrøjen med at udarbejde sammen med dine kollegaer i Marketing- og Mediaafdelingen.

Du er overordnet ansvarlig for egen distriktsplanlægning og gennemførelse af de nødvendige indsatser og sætter en ære i løbende at afrapportere udvikling på egne KPI’er.

Du har muligvis erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, men det er ikke et krav – men uanset baggrund har du stor lyst og interesse i at blive en del af branchen og være frontløber med produkter og ydelser, som løbende sætter nye standarder for markedsføring af ejendomme.

Du har en kommerciel og udviklingsorienteret tilgang og ved hjælp af dit drive og tillidsvækkende væsen, skaber du resultater, både for vores kunder og for Esoft. Du trives i en foranderlig hverdag og forstår selvstændigt at strukturere din tid og indsatser.

Faglige kvalifikationer

Du brænder for salg og seriøs kunderådgivning.

Du sikrer gennem kontinuerlig bearbejdning af egen kundeplatform, at afdække, udnytte og udvikle kundernes samlede potentiale for Esoft DK’s produktområder i det tildelte distrikt i tæt samarbejde med teamet i DK.

Som Kundechef bliver du Esoft’s lokale ansigt i dialogen med alle ejendomsmæglere beliggende i dit distrikt. Du sætter en ære i at fastholde eksisterende kunderelationer samtidig med, at du sikrer både mer- og nysalg, hvor det giver mening. Du får selvstændigt budgetansvar og forventes at drive salgsprocessen fra indledende kontakt til underskrevet kontrakt.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Overordnet ansvarlig for egen distriktsplanlægning
  • Sikre udførelse af den aftalte distriktsplan, herunder gennemførelse af nødvendige indsatser
  • Sikre løbende opdatering og løbende ajourføring af potentialet i distriktet
  • Sikre løbende opfølgning og afrapportering på performance mod egne KPI’er herunder overholdelse af eget distriktsbudget og indsatsmål (efter RIR-modellen)

Du er ansvarlig for opnåelse af egne resultatmål eks. omsætning pr. produktsegment og samlet omsætning i distriktet – du har som Kundechef det entydige kundeansvar i distriktet, herunder ansvaret for at kunderne bliver besøgt i distriktet. Derudover sikrer du løbende konstruktiv feedback og input til både Marketing- og Mediaafdelingen samt Produktafdelingen omkring oplevede markedsbehov/-ønsker.

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde i et dynamisk og internationalt miljø med særlig fokus på kreativitet, innovation, respekt og ligestilling. Vores værdier – kvalitet, troværdighed, åbenhed, innovation, omsorg og passion – er baseret på et grundlæggende ønske om at gøre en forskel – for hinanden og for vores kunder.

Du bliver en del af et team med et tæt samarbejde, godt kollegaskab og oftest med et godt grin i hverdagen.

Esoft har hovedkontor i Odense, og forventeligt vil du efter grundig introduktion bruge 1 ugentlig arbejdsdag hver 14. dag på hovedkontoret – resten af tiden vil være med udgangspunkt fra egen hjemmeadresse, hvor hovedparten af arbejdsdagen bruges på kundebesøg i eget distrikt. Der foretrækkes kandidater som er bosiddende i Region Hovedstaden, som man skal have ansvaret for sammen med en kollega.

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen eller Esoft, kan du kontakte Salgs- og Markedschef Michael Helding, mobil 25559172 og ellers ser vi frem til at modtage din ansøgning via linket nedenfor.

Der afholdes samtaler løbende og stillingen besættes, når den rette er fundet med forventet opstart 1. august 2022.

Om Esoft

Esoft er en passioneret handlingsorienteret virksomhed, der arbejder målrettet med at hjælpe ejendomsmæglere med at gøre det lettere at markedsføre, sælge og udleje ejendomme. I mere end 20 år har vi arbejdet med at hjælpe ejendomsmæglere over hele verden ved at levere sælgende medieløsninger og effektive marketingværktøjer. Vi er markedsleder i Danmark og agter at fastholde og udvikle denne position.

Esoft blev startet i år 2000 og vi har oplevet kontinuerlig vækst siden. Vi tæller 800+ medarbejdere fordelt på vores kontorer i Danmark, Sverige og Vietnam.

Besøg www.esoft.dk for at lære mere om vores kultur og forretning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Odense S
  • Torsdag den 30. juni 2022

Lignende jobs

  • Salgschef i Hele Danmark

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Salgschef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Salgschef i Hele Danmark

    Om virksomheden CBRE Global Workplace Solutions er en førende global udbyder af integrerede facilitets- og ejendomsadministrationstjenester. De arbejder med kunder for at gøre ejendomme ti..
    • Salgschef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Salgschef i Odense C

    Har du en stærk lederprofil og godt købmandsgen og kan du løfte ansvaret for alle salgsaktiviteterne, driften og personalet i nonfood-enheden?Som salgschef i [xxxxx] indgår du i varehusets ledelse .
    • Salgschef
    • Odense C
    Få mere info
  • Salgschef i Hele Danmark

    Om virksomheden We are looking for a Sales Director Scandinavia to one of the leading manufacturers of safety shoes in Europe. Opgaver This is a newly created position to support .
    • Salgschef
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Odense S over tid

Dato Alle jobs som salgschef
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0