Gruppeleder til Aflastning Bøgelund, Egvad Plejehjem

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Er du uddannet sygeplejerske og har du erfaring med eller lyst til at prøve dig selv af som leder inden for ældreområdet – har du her en spændende mulighed, da vi har en ledig stilling som gruppeleder af aflastningsafsnit Bøgelund på Egvad Plejehjem.

På Bøgelund er vi et tværfagligt team, hvor vi sammen sætter kvaliteten i vores arbejde og borgernes trivsel og pleje i højsædet, og prioriterer et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder med den rehabiliterende tilgang til vores borgere, som kommer fra sygehuse eller eget hjem til midlertidig ophold. Vi har et højt flow med høj grad af patient og pårørende inddragelse. Sammen samarbejder vi med visitatorerne om af finde de optimale løsninger for borgerne, så deres behov bedst kan tilgodeses i fremtiden. Bøgelund er en del af Akutfunktionen og Aflastningsområdet, som er en vigtig brik i det nære sundhedsvæsen i Ringkøbing Skjern kommune.

Akutfunktionen og Aflastningsområdet er under udvikling, det bliver på sigt samlet under et tag med i alt 36 aflastningspladser. Lige nu vil du være tilknyttet de 9 komplekse rehabiliteringspladser på Bøgelund i Tarm. Enheden består også af 12 akutaflastningspladser på Fjordparken i Ringkøbing samt Akutteamet (udkørende akutsygeplejerskere) som også har kontor på Fjordparken i Ringkøbing. Du bliver en del af enhedens lederteam som består af enhedsleder, gruppelederen for Akutaflastning Fjordparken og teamkoordinatoren for akutteamet.

Du skal kunne arbejde ud fra kommunens vision Naturens Rige – derfor siger vi:

Kom og vær med til at skabe det gode LIV:

Vi er en del af Naturens Rige. Akutfunktion og Aflastningsområde består af akutaflastning på Fjordparken og kompleksaflastning på Bøgelund, samt den udekørende Akutteam. Vi skaber trygge rammer, og tilpasser forløbet hos os til den enkelte. Vi har et bred samarbejde med fokus på at finde den rigtige løsning til borgere og deres fremtid. Vi har fokus på høj faglig kvalitet, det gode arbejdsmiljø og trivsel.

Kom og vær med til at skabe UDVIKLING:

Den faglige kvalitet er højprioriteret og vi er i løbende udvikling. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor du får mulighed for, at vise hvad du kan med din sygeplejefaglighed og ledelse både i handling og med refleksion. Vi forventer, at du kan bidrage til sparring i et tværfagligt team bestående af sygeplejerskere, social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere m.fl.

Kom og oplev NÆRHED:

Vi er et ledelsesteam med et stærkt fokus på nærheden i den individuelle pleje og rehabilitering af borgerne. Humor, faglighed og teamwork er med til at løfte den komplekse opgaveløsning hos borgerne i en travl hverdag. Vi har en tæt faglig professionel tilgang til borgerne og deres pårørende.

Vi forventer, at du:

Er indstillet på at inddrage beboerne, pårørende, medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere med afsæt i kommunens værdigrundlag

Vi kan til gengæld tilbyde:

Et afvekslende, udviklende og udfordrende lederjob·

Et positivt, fleksibelt og engageret personale, der er åben for udvikling·

Et godt samarbejde med kolleger og ledelse·

Mulighed for at have indflydelse på udvikling og etablering af den nye enhed.

Stor mulighed for faglig sparring med enhedsleder og øvrige lederkolleger·

Praktiske oplysninger:

Løn efter gældende overenskomst og regler for Ny Løn.

Stillingen er på 30-37 timer pr. uge.

Stillingen ønskes besat fra 1. juni 2022 eller snarest derefter

Ansøgningsfristen er den 11. april 2022

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 25. april.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte enhedsleder Deirdre Maguire Toft, tlf. nr. 54557456.

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgningerne sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" herunder. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format. Du kan finde Ringkøbing-Skjern Kommunes ledelsesgrundlag på www.ledelse.rksk.dk og du kan linke til funktionsbeskrivelsen for gruppeleder i højre side.Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via www.job.rksk.dk

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1245e48b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Ringkøbing
  • Mandag den 11. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Ringkøbing over tid

Dato Alle jobs som salgschef
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0