Vikarstilling: Hjemmeplejen i Ringsted kommune søger teamleder til barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Ringsted

En af vores dygtige teamledere skal på barsel, og derfor søger vi nu en teamleder til område Midtby dag. Vikariatet løber fra d. 1. oktober 2021 til 31. oktober 2022.

Vi søger en kollega, der synes, det er spændende at implementere nye tiltag, som vægter nærværende ledelse og høj faglighed højt, og som ikke er bange for at tænke nyt og indgå i diverse projekter. Kan du sætte hak ved dette, skal du læse videre.

Vi søger en teamleder i vikariat til en af vores dag sosu-grupper. Udover at være leder for sosu-gruppen, så arbejder vi meget tværfagligt, så der vil i gruppen være en daglig gang af sygeplejersker og rehabiliteringsrapeuter. Vi arbejder aktivt med den rehabiliterende tænkning i alt hvad vi laver, og forsøger løbende at udvikle på dette område.
Du vil indgå i et lederteam på i alt 5 teamledere og en områdeleder, som alle tager ansvar for ledelse, kvalitetssikring, høj faglighed samt høj trivsel i grupperne. Der vil være rig mulighed for at være med til at påvirke retningen for hjemmeplejen.

Vi søger en teamleder med sundhedsfaglig baggrund med ledelseserfaring og også rigtig gerne ledelseserfaring fra hjemmeplejen.
Vi forventer, at du er lydhør og handlekraftig i hverdagen i et tillidsfuldt og inddragende samarbejde med medarbejdere, pårørende og andre samarbejdspartnere. Du skal have lyst til et job med stor selvstændighed, og du skal evne at træffe hurtige beslutninger baseret på din erfaring i forhold til at få driften til at køre let og smertefrit.

Kan du se dig selv i ovenstående og har det vakt din interesse, vil det glæde os at modtage din ansøgning. Du er velkommen til at kontakte Leder af hjemmeplejen Camilla Hove Lund på tlf: 23827870, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler onsdag d. 25. august.

Det er en del af Ringsted kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dans og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Ringsted
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

  • Filialchef søges til Kalundborg

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Salgschef
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Salgsleder

    Bliv en del af et værdibaseret discountkoncept – søg stillingen som salgsleder i REMA 1000 Korsør I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – nemlig at vi vil være bedst..
    • Salgschef
    • Korsør
    Få mere info
  • Salgschef til en af Danmarks førende leverandører ...

    Salgschef til en af Danmarks førende leverandører af højkvalitetskødEr du motiveret for at sælge højkvalitetskød, og vil du overtage ansvaret for at drive og udvikle den fremtidige vækst? Så ha..
    • Salgschef
    • Roskilde
    Få mere info
  • Salgsleder - 30 timer - Ringsted

    Kan du tage medansvar for den daglige drift i butikken og bidrage til, at kunderne får en fremragende indkøbsoplevelse? Så er du måske vores nye salgsleder!På #team[xxxxx] bliver du en del af et..
    • Salgschef
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som salgschef
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1