Rekrutteringsfirma

SALGSCHEF

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Forretningsudvikling og personligt løsningssalg til eksisterende og nye kunder


Med reference til ledelsen får du ansvaret for at opretholde og videreudvikle selskabets nuværende markedsposition. Gennem leverance af nogle af branchens bedste løsninger inden for fugtstyring, god service, fortsat samarbejde med aktuelle rådgivende ingeniører og videreførelse af de gode relationer, opretholder og styrker du samarbejdet med en lang række kunder.

Fugtkontrol har en lang referenceliste med løsninger blandt andet leveret til Forsvaret, fødevareindustrien, bryggerier, laboratorier, medicinalbranchen og ikke mindst vandværker, hvor virksomheden er markedsledende.

Herudover får du til opgave at øge afsætningen og udnytte virksomhedens fulde potentiale i relation til eksisterende og nye kunder. Med højt personligt drive og ydmyghed opsøger du nye, potentielle kunder i industrien, i det offentlige samt nye samarbejdspartnere blandt rådgivende ingeniører. Du får ansvaret for salg, involveret i projektstyring samt stor indflydelse på den fremtidige strategi for virksomheden.

Du har købmandskab, resultater og teknisk forståelse i bagagen


Du har en kommerciel eller teknisk uddannelse (eks. ingeniør eller maskinmester) og har solid erfaring med teknisk løsningsalg. Har du kendskab til vandværker er det en fordel. Du brænder for forretningsudvikling og er drevet af godt købmandskab og du helmer ikke, før du har afsøgt alle salgskanaler og er konstant på udkig efter nye, tekniske og kommercielle forretningsmuligheder. Samtidig forstår du betydningen af troværdighed og tillid gennem gode relationer til kunder og samarbejdspartnere. Af natur er du systematisk, selvkørende og vedholdende. Du kommunikerer og forhandler ubesværet på både dansk og engelsk og har et godt brugerkendskab til relevante IT-løsninger.

Du tilbydes


...stor frihed under ansvar i et respekteret og velanset salgsselskab, der forhandler nogle af markedets mest innovative, konkurrencedygtige og bæredygtige kvalitetsløsninger og hvor du selv kommer til at sætte dagsordenen for virksomhedens fortsatte vækst. Gagepakken er sammensat af en fast del med pension, og en bonus, der afspejler dine resultater.

Arbejdssted: Vi er i gang med at finde nye lokaler på Slagelse/Kalundborg-kanten, men vores kunder er placeret over hele landet. Derfor må et vist antal rejsedage påregnes. Hjemmearbejdsdage er selvfølgeligt muligt.

Fugtkontrol er en toneangivende leverandør inden for affugtning til primært danske vandværker. Virksomheden har gennem 35 år været den vigtigste forhandler af affugtningsløsninger fra COTES A/S på det danske marked. Fugtkontrol har herudover også andre produktagenturer inden for befugtning og har opbygget en betydelig ekspertise inden for projektering, salg og service af udstyr til affugtning og befugtning samt naturligvis måleinstrumenter til styring af hele processen. Fugtkontrol er i samarbejde med rådgivende ingeniører, i kraft af en dyb markedsforståelse og en stærk kombination af tekniske løsninger, en toneangivende leverandør til danske vandværker og udvalgte industrielle kunder. Selskabet består pt. af faste tre medarbejdere samt montører og servicefolk. Som et led i et naturligt generationsskifte hos Fugtkontrol overtager COTES A/S ejerskabet af virksomheden per 1/7 2022, men ønsker at drive den videre med selvstændig ledelse og kommercielle kræfter. Organisationen forventes styrket, ligesom der over tid forudsættes øgede organisatoriske, teknologiske og forretningsmæssige synergier mellem moder- og datterselskab.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Slagelse
  • Søndag den 01. maj 2022

Lignende jobs

  • Souschef

    Bliv en del af et værdibaseret discountkoncept – søg stillingen som salgsleder i REMA 1000 på Borgmester N.E. Hansensvej i Holbæk I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles m..
    • Salgschef
    • Holbæk
    Få mere info
  • Salgsleder - 30 timer - Sorø

    Kan du tage medansvar for den daglige drift i butikken og bidrage til, at kunderne får en fremragende indkøbsoplevelse? Så er du måske vores nye salgsleder!På #team[xxxxx] bliver du en del af et..
    • Salgschef
    • Sorø
    Få mere info
  • Salgsleder

    Bliv en del af et værdibaseret discountkoncept – søg stillingen som salgsleder i REMA 1000 på Korsørvej i Slagelse I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – nemlig at .
    • Salgschef
    • Slagelse
    Få mere info
  • Salgsleder

    Bliv en del af et værdibaseret discountkoncept – søg stillingen som salgsleder i REMA 1000 Korsør I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – nemlig at vi vil være bedst..
    • Salgschef
    • Korsør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som salgschef
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
8. august 2024 1