Rekrutteringsfirma

Group Sales Director

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Støvring

Hagens Spring Group er en danskejet koncern bestående af moderselskabet Hagens Fjedre A/S samt selskaberne Hagens Springs ApS, Hagens Spring Manufacturing (Ningbo) Co., Ltd., Hagens Trading (Ningbo) Co., Ltd i Kina, Balyfa A/S, Glostrup, Balyfa Hungary KFT., Tardos i Ungarn samt Spring Systems i Torsås AB i Sverige.
Med mere end 75 år i fjedrebranchen er Hagens Spring Group i dag en af de førende producenter af kundetilpassede kvalitetsfjedre og fjederløsninger til industrivirksomheder på det globale marked, hvoraf en stor del af produktionen går direkte til eksport. Virksomheden har fokus på kundernes behov og ønsker samt på at producere produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hagens Spring Group beskæftiger i dag ca. 250 medarbejdere og er certificeret i henhold til OHSAS 18001, ISO 9001, ISO 14001 og IATF 16949.
Virksomheden har lagt en ny markedsstrategi, og fokuserer nu sine aktiviteter inden for sektorerne: Automotive, Health, Industri og Landbrug. For at lykkedes med den nye markedsstrategi skal det strategiske salgsniveau og samarbejde på tværs af koncernens fem sites løftes.
Til at være ansvarlig for denne opgave søges nu en respektfuld og beslutningsdygtig
Group Sales DirectorGlobalt salgsansvar i international og velrenommeret koncern
Vil du være en del af en velkonsolideret og familieejet virksomhed, hvor du får det overordnede salgsansvar for koncernens fem sites og inden for sektorer med stort vækstpotentiale? Som den nye Group Sales Director tiltræder du en ansvarsfuld og unik stilling, hvor du får mulighed for at præge og forme det globale udsyn i virksomheden. Hos Hagens Spring Group får du således et afvekslende og indflydelsesrigt job med mulighed for at gøre en stor forskel for virksomhedens fremadrettede vækst.
Med reference til virksomhedens CEO, får du det overordnede ansvar for det strategiske salg i Hagens Spring Group. Dette ansvar indebærer følgende:

Du får det overordnede salgsansvar for virksomhedens fem sites (Hagens Fjedre i DK, Spring Systems i Sverige, Balyfa Glostrup, Balyfa Ungarn, Hagens Kina), der hver har deres egen salgsorganisation
Du bliver ansvarlig for at udarbejde salgsstrategien samt omsætte denne til konkrete handlinger og salgsmæssige tiltag med henblik på at sikre betydelig organisk vækst på Group niveau i tæt samarbejde med de fem site managers
Med øje på det globale perspektiv får du ansvaret for at drive, udvikle og løfte salget på Group niveau – herunder at sikre væksten på pipelinen, at formulere og følge op på KPI´er, at udarbejde salgsbudgetter på Group niveau mv. og særligt eksekvere væksten
Du får KAM-ansvaret for enkelte eksisterende Group kunder
Du indgår i det danske lederteam samt i Group-lederteamet
For at komme i betragtning, kommer du fra en lignende stilling med solid erfaring inden for strategisk salg, Group salg og international salgsledelse – og gerne fra en Group/Matrix organisation. Du er derfor vant til at se og arbejde målrettet med salgspotentialer på tværs af landegrænser, ligesom du er vant til at arbejde med pipelines og kan skabe forståelse for disse som arbejdsredskab i en organisation. Det er et krav, at du har erfaring fra en produktionsvirksomhed – gerne fra en underleverandør, men ikke et krav. Du har formentlig en kommerciel uddannelse bag dig, men det er din erhvervserfaring og personlighed, som vægtes højest.
Du er desuden en erfaren og disciplineret IT-bruger, og så er det et krav, at du har erfaring med ERP-systemer - herunder CRM. Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
Du er bosat i hensigtsmæssig kørselsafstand fra hovedkontoret i Støvring – alternativt til kontoret i Glostrup.
Din personlighed er karakteriseret ved et stærkt strategisk mindset, ligesom du er eksekveringsdygtig, forandringsparat og ordentlig. Disse egenskaber gør dig til en skarp strategisk leder, som arbejder både målrettet og handlingsorienteret, ligesom du er en respektfuld og anerkendende leder med god kulturforståelse og positiv indstilling til andre, som kan motivere på tværs af selskaberne. Da der hviler et stort ansvar på dine skuldre i forhold til at udnytte det fulde vækstpotentiale på tværs af koncernens fem sites, er det afgørende, at du har god forretningsforståelse og forstår godt købmandskab.
Er du den nye Group Sales Director til Hagens Spring Group i Støvring eller Glostrup? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på tlf.: 61 80 90 91.
Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Støvring.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Støvring

Lignende jobs

  • Chief Sales Officer (CSO)

    Intelligent Systems is a leader in digital transformation, specializing in creating Smart Factories and Smart Warehouses by integrating IT, automation, and robotics. We are driven by innovation, de..
    • Salgschef
    • Hadsund
    Få mere info
  • CCO - Priess A/S

    CCO - Priess A/SEr du en stærk kommerciel og international profil med erfaring i at opbygge markeder i Europa? Har du erfaring med salg til større kunder, herunder offentlige kunder og via ud..
    • Salgschef
    • Vinderup
    Få mere info
  • Salgsleder Frugt/Grønt & Ferskvare, [xxxxx] Vrå

    Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at: blive en del af ledergruppen i en stor dagligvarebutik med 39 medarbejdere prøve kræfter med ledelse .
    • Salgschef
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Service Sales Coordinator

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i 9500 Hobro
    • Salgschef
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Støvring

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Støvring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Støvring over tid

Dato Alle jobs som salgschef
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0