Rekrutteringsfirma

Divisionssalgschef - Metalindustrien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og reducerer dermed deres omkostninger. Der er ca. 700 medarbejdere i Europa og USA, som arbejder som ét godt hold med plads til individualister. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for den fortsatte fremgang og trivsel. Vil du med på holdet?

Divisionssalgschef - Metalindustrien
- Salg af skærende værktøj til metalindustrien


Vi søger en målrettet salgschef, der med godt drive kan skabe resultater og vækst ved at arbejde med såvel salgsledelse som salgsoperationelt med nogle få storkunder. Du skal befinde dig godt hos kunderne, men skal også have evnen og motivationen til at udvikle forretningsmodellen herunder markedsstrategi og salgskoncepter – også gennem øget digitalisering. Er det dig vi søger?


Jobbet
Med reference til den administrerende direktør for KYOCERA UNIMERCO TOOLING, får du divisionsansvaret for salget målrettet til metalindustrien. Du får ansvaret for 5 eksterne og teknisk velfunderede salgsmedarbejdere samt 5 interne medarbejdere via en intern salgsleder. Dine kunder spænder fra store velkendte produktionsvirksomheder til mindre maskinbyggere, men de har det til fælles, at de ved anvendelse af skærende værktøj fra KYOCERA UNIMERCO, kan opnå væsentlige besparelser i deres produktion gennem de rette værktøjsvalg, gennem faglig rådgivning og service.

Det er dit ansvar, at produktprogrammet løbende tilpasses og videreudvikles, så det imødekommer kundernes behov. Du skaber værdi hos kunden gennem samarbejdsaftaler indeholdende specialproduktion, genopslibningsservice, handelsvarer, internethandel, værktøjsrådgivning og optimering, afhentningsservice osv. Du har således mulighed for at tilbyde komplette løsninger og står med markedets bedste kort i form af en stærk organisation, et bredt produktprogram, fuld kontrol over egen specialproduktion og digitaliserede logistik- og værktøjsløsninger.

KYOCERA UNIMERCO har et stort potentiale indenfor metalindustrien, og med det stærke fundament bliver det et succeskriterie, at du vinder markedsandele og vækster det danske marked. For den rette, der løfter opgaven på det danske marked, vil jobbet løbende kunne udvikles til også at indeholde ansvar for eksport og vækst via de internationale muligheder.

Du vil få en alsidig hverdag tæt på kunderne og forventes at skulle bruge 2-3 dage om ugen i marken og 1-2 dage om ugen på kontoret i Sunds ved Herning. Du laver samkørsler med salgsteknikerne, varetager årsforhandlinger og tager selv kundekontakten til nogle at de større kunder. Det bliver dit ansvar, at salgsteamet leverer det budgetterede salg, samt at teamet, strategien og koncepter løbende udvikles, så der kontinuerligt skabes potentiale for ny vækst.

Dine kvalifikationer
Vi ser gerne, at du har minimum 3 års relevant salgsledelseserfaring, hvor du med dit talent for at aflæse andre mennesker, og evnen til at skabe et motiverende, ambitiøst og fagligt arbejdsmiljø har skabt vinderteams, der har skabt salgsmæssig vækst. Udover de ledelsesmæssige kompetencer har du også bevist gennem tidligere jobs, at du selv kan gå forrest og skabe resultater på egne kunder. Du har formentlig en teoretisk afsætningsbaseret uddannelse, der har fyldt din værktøjskasse med redskaber til salgs- og markedsforståelse, så du kan udvikle salgsstrategi og koncepter og herunder skabe et salg baseret på værdibaseret argumentation fremfor kvantitetsbaseret salg. Har du erfaring med IoT, digitalisering eller på anden måde erfaring med, hvordan datahåndtering kan indgå i salgsprocessen, er det en klar fordel. Vi forventer ikke, at du har en teknisk uddannelse, men teknisk flair er et krav, og erfaring med salg af tekniske produkter til metalindustrien er en fordel. Den nuværende salgschef får ny rolle i koncernen, og vil dermed kunne bidrage til en grundig oplæring og introduktion.

Vi søger således efter en alsidig og dynamisk person, der er stærk på ledelse, så der skabes vinderteams, som er operationel og hands on på salget, så der skabes resultater og vindes markedsandele, og som kan arbejde mere strategisk og på den længere bane støbe fundamentet til fremtidig vækst.

Du trives på landevejen sammen med dine salgsteknikere, men da du også er på kontoret i Sunds ved Herning 1-2 dage om ugen, er bopæl i Jylland en fordel. Koncernsproget er engelsk, og du får en bred international kontaktflade, hvorfor det forventes, at du behersker flydende engelsk i både skrift og tale.

Arbejdspladsen
Dine kolleger er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. KYOCERA UNIMERCO tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Der serveres sunde måltider i medarbejderrestauranten, der er overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men virksomheden ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af de mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, yoga, jagt, golf, multimedia, motorsport og meget mere.

Du kan læse mere om virksomheden her.

Vil du vide mere?
Rekrutteringen til denne stilling varetages af PRO&CO og vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristian Reinevald, PRO&CO på telefon 96 60 32 00.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Sunds

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Sunds over tid

Dato Alle jobs som salgschef
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2