Salgschef – forhandlersalg til trælastkæder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Salgschef – forhandlersalg til trælastkæder

Salgsansvarlig med stærke kompetencer inden for salgsledelse, årsforhandlinger, value selling og strukturerede salgsindsatser mod kæder og slutkunder.

Kyocera Unimerco Fastening er førende leverandør til de danske trælastkæder og håndværkere og har gennem mere end 50 år præget befæstelsesmarkedet inden for sit produktområde. Vi har som markedsledende i Danmark skabt en solid basis for international ekspansion.

På det danske marked afsættes produkterne primært gennem forhandlere, mens relationerne til de professionelle slutbrugere vægtes højt. Brandet TJEP retter sig primært mod byggebranchen og omfatter bl.a. komplette programmer i søm-, klamme- og dykkerpistoler med tilhørende fasteners. Dette suppleres af kompressorer, bindemaskiner og tilbehør. Virksomheden har 70 dygtige, meget salgsorienterede og humørfyldte medarbejdere – heraf 50 i Danmark.

Med reference til CEO driver du dit team på 8 erfarne sælgere og får ansvaret for salg af befæstelsesværktøjer (f.eks. sømpistoler) og forbrugsvarer på det danske marked. Kunderne er de professionelle trælastkæder samt tømrere og entreprenører. Tjep-brandet er kendt hos kunderne; man er klar markedsleder og har værdiskabende produkter/løsninger, hvor man især er anerkendt for den høje service og kvalitet.

Dine typiske nøgleopgaver vil være:

  • Lede og udvikle egne medarbejdere
  • Afholde teammøder og coache medarbejderne individuelt ud fra personlige udviklingsplaner
  • Sambesøg – sikre indsigt i kæderne og slutkunderne samt sparring med salgskonsulenter
  • Deltage i at forhandle og indgå årsaftaler med kæderne
  • Sikre at både Kyocera Unimerco og kæderne eksekverer på de aftalte salgsfremmende handlinger og aktiviteter ved at være proaktiv over for butikkerne og sælgerne
  • Være helt tæt på kunder og marked og erhverve/indsamle markedsinformationer og dele disse internt
  • Gensidig sparring og vidensdeling med CEO omkring strategisk udvikling af markedet og kunder samt ikke mindst produktintroduktioner og nye tilgange til kunderne

Solid erfaring med forhandlersalg og langsigtet udvikling af salgsindsatsen.
Du har erfaring med salg af værktøjer eller byggematerialer til kæder inden for tømmerhandler og byggemarkeder. Ideelt har du haft salgsansvaret for en virksomhed eller en region/produktgruppe. Du har erfaring med at lede et team, da en væsentlig del af jobbet er salgsledelse og udvikling af salg og kunder i tæt samarbejde med sælgerne. Erfaring med forhandling, indgåelse og opfølgning på årsaftaler er en naturlig del af din erfaring, så du har i karrieren haft din gang både på kædekontorerne, ude i trælasterne samt hos slutkunderne.

Du brænder for ledelse samt for salg og kunderelationer – både de eksisterende og de nye, du bygger op.
Du er udadvendt, tillidsskabende og relationsstærk, både hos kunderne og internt i en salgsorganisation. Du har et stærkt købmandsgen, og du formår at arbejde såvel operationelt som strategisk med dit ansvarsområde. Du evner både at regne og regne den ud, når det handler om udviklingen af forretningsområdet og markedstilgangen og i forhold til at indgå de aftaler, der skaffer de rigtige løsninger, priser og dækningsgrader hjem.

Du bliver en del af markedets stærkeste brand i en velkonsolideret koncern med et langsigtet fokus og ejerskab, hvor du med ansvaret for det største marked får gode muligheder for at udvikle dig såvel fagligt, ledelsesmæssigt som personligt. Der kan på sigt være mulighed for at udvide ansvarsområdet med internationale markeder (f.eks. Norden).

Interesseret?
Rekruttering til stillingen foregår i samarbejde med Hansen Toft. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Cecilie Hamp på 3076 3079.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.

Vi ser frem til at modtage dit CV via dette LINK


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Sunds

Lignende jobs

  • Salgschef i Sunds

    Bliv Ekstern Salgschef - sæt dit præg på vores fremtid- Skærende værktøjsløsninger til metalindustrien i Danmark Har du lysten til at drive vores vækstambitioner indenfor skærende værktøjsl..
    • Salgschef
    • Sunds
    Få mere info
  • Salgschef i Sunds

    Salgschef - industrikunder Førende producent i Danmark søger en salgsansvarlig med stærke kompetencer inden for indgåelse af partnerskaber, årsforhandlinger, value selling og strukturerede BtB-.
    • Salgschef
    • Sunds
    Få mere info
  • Salgschef i Tim

    Timan A/S er i vækst, og vi leder nu efter en dygtig og erfaren Salgs- og Eksportchef. Er du en erfaren salgschef med en stærk baggrund i eksport og salg gennem forhandlere og importører? Har d..
    • Salgschef
    • Tim
    Få mere info
  • Salgschef i Holstebro

    Bliv en del af et værdibaseret discountkoncept – søg stillingen som salgsleder i REMA 1000 i Ellebækcentret, Holstebro I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – nemlig..
    • Salgschef
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Sunds over tid

Dato Alle jobs som salgschef
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2