Ekstern Salgschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Ekstern Salgschef

Salg af befæstelsesprodukter til den danske byggebranche

Gennem mere end 50 år har vi præget befæstelsesmarkedet inden for vores produktområde, og vi har som markedsledende i Danmark skabt en solid basis for international ekspansion. På det danske marked afsættes produkterne primært gennem forhandlere, mens relationerne til de professionelle slutbrugere vægtes højt.

Vores brand, TJEP, retter sig primært mod byggebranchen og omfatter bl.a. komplette programmer i søm-, klamme- og dykkerpistoler med tilhørende fasteners. Dette suppleres af kompressorer, bindemaskiner og tilbehør. Produkterne sælges hovedsageligt gennem forhandlere og er allerede markedsført med succes, primært i Danmark og det øvrige Skandinavien samt i Tyskland og på en række europæiske markeder.

Vil du udvikle dig sammen med os?

Vores strategi er klar - vi vil vækste betydeligt, og vi har den finansielle styrke, produkterne og organisationen til at realisere vores planer.

På koncernplan er vores målsætning at tredoble vores omsætning i løbet af de næste 5 år, og væksten vil ske på nye såvel som på eksisterende markeder, ved nye kunde- og leverandørsamarbejder og ved opkøb.

Vores udviklingspotentiale er stort - derfor søger vi nu fremtidens leder, der vil udvikle sig sammen med os, og som vil være drivkraft af vores eksterne salgsarbejde i Danmark.

Du får ansvaret for en veletableret ekstern salgsstyrke bestående af 8 erfarne og kompetente eksterne sælgere, som har en meget tæt markedskontakt og giver professionel rådgivning til såvel forhandlerleddet som slutbrugerne i hvert deres salgsdistrikt. Den eksterne salgsfunktion er sikret god support og sparring af vores interne salgsafdeling, som ledes af en intern salgschef.

Bliv en del af KYOCERA UNIMERCO

I alt består vores organisation af 60 dygtige, dedikerende og humørfyldte interne og eksterne kolleger, fordelt på både ind- og udland.

Du bliver en del af en spændende og international arbejdsplads, der vægter stabile og dygtige medarbejdere højt, og derfor investerer vi også gerne i din udvikling.

Hos os bliver du derfor aldrig blot et nummer i rækken, da du indgår i et åbent og innovativt miljø med stor tryghed og frihed, og hvor alle kender hinanden og arbejder tæt sammen til gavn for vores kunder.

Alsidig arbejdsdag tæt på kunderne

Du får en alsidig arbejdsdag tæt på kunderne og får til opgave at sikre fortsættelsen af den meget positive udvikling på det danske marked.

Du kommer primært til at tilbringe din tid 'i marken' og vil enten på egen hånd eller sammen med vores sælgere besøge forhandlere, byggepladser og slutkunder samt deltage i messeaktiviteter i hele Danmark.

Du får et tæt samarbejde med kædekontorerne og skal sikre, at de tætte relationer bevares, f.eks. vha. statusmøder, produktintroduktioner og salgsrelaterede tiltag mv. Du får også en aktiv og meget central rolle ved f.eks. årsforhandlinger.

Du igangsætter kampagnerelaterede tiltag i hele Danmark, og du bliver en central nøgleperson i ledergruppen, hvor du involveres i alle væsentlige strategiske opgaver, f.eks. i forbindelse med produktudvikling.

Salgschef med stort drive og sans for godt købmandskab

Vi forventer, at du, som inspirerende coach og fleksibel og dynamisk leder, allerede har vist dit værd i en lignende stilling. Du ved derfor, at motiverede og hårdtarbejdende sælgere er afgørende for, at resultaterne skabes ude hos kunderne

Du er en tillidsvækkende købmand, og du har solid erfaring med forhandlersalg og kender betydningen af et professionelt samarbejde med byggemarkedskæder mv.

Du har opnået din store viden om markedet i en funktion, hvor nøgleordene har været salgsledelse og industriel afsætning til byggebranchen.

Det er et krav, at du trives med at være ’i marken’ og med at drive salget igennem hos kunderne, og det er naturligt for dig at gå forrest og vise dit hold vejen i det udførende salg.

Dit drive, dit humør og din evne til at læse markedet og omsætte det til salgstiltag, kampagner og handling sikrer, at du er værdsat hos både kunder og sælgere.

Vores koncernsprog er engelsk, og derfor behersker du engelsk i både skrift og tale.

Med hele Danmark som din arbejdsplads overnatter du ugentligt 2-3 gange ude. Afhængigt af din bopæl arbejder du ligeledes, som minimum, et par dage hver måned på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Du får reference til direktionen og får sammen med den øvrige ledelsesgruppe indsigt, indflydelse og råderum, som giver dig mulighed for at vise dit potentiale og udvikle dig fremadrettet.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsesforholdet indebærer god fast løn, fri bil, overskudsdeling mv.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt eller efter aftale.

Interesseret?

Rekrutteringen til stillingen foregår i samarbejde med pro&co. Ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte Kristian Reinevald fra pro&co på tlf. nr. 96 60 32 00.

Der er ingen ansøgningsfrist på stillingsannoncen, og vi behandler og inviterer løbende til samtaler.

Mærk din ansøgning "Ekstern Salgschef" og søg stillingen her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Sunds

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Sunds over tid

Dato Alle jobs som salgschef
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2