Online salgs- og marketingchef ● Vækst og udvikling ● B-t-C ● Stærkt koncept ● Karriere...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svenstrup J

Vinduesgrossisten er en del af Skanva Group AS, som siden 2014 har drevet websalg af døre og vinduer primært til privatkunder. På nuværende tidspunkt dækker Skanva Group, udover det danske marked, også Norge og Island. Vi har høje ambitioner og vækster kraftigt, så derfor har vi brug for dig som skal være med til at gøre os endnu stærkere når vi etablerer os videre ud i Europa.

Vores vision er at blive den foretrukne leverandør af prisrigtige vinduer og døre på de markeder vi befinder os på, og det er ikke noget, vi bare drømmer om – det er noget, vi arbejder hårdt for at blive!

Vores fabrik Skanva Production producerer alle vores vinduer og døre. Fabrikken er beliggende i Hviderusland. Alle vores produkter er 100% dansk design og lever op til danske krav.

Vores hovedkontor ligger i Svenstrup syd for Aalborg, hvor du også vil få base. Vi beskæftiger ca. 20 medarbejdere og vi holder til i lyse lokaler i et uformelt miljø.

Online salgs- og marketingchef

● Vækst og udvikling ● B-t-C ● Stærkt koncept ● Karrieremulighed ●

Er du en stærk købmand og har du mod på at gøre Vinduesgrossisten større og stærkere i Europa, så er det måske dig der kan gøre en forskel for os.

Du bliver ansvarlig at styrke Vinduesgrossistens position og salg på, såvel hjemmemarkedet som eksportmarkederne, for deres stærke koncept med vinduer og døre. Vinduesgrossitens salg har historisk set primært været på de nære markeder, bl.a. Danmark, Island og Norge. Men deres koncept er stærkt og det samme er deres konkurrenceevne og de har således ambitioner om at udbrede det til større dele af Europa. Strategien sigter i første omgang mod de nære markeder her under Tyskland.

Der er tale om et meget selvstændigt job, hvor du kommer til at stå i spidsen for engagerede og kompetente medarbejdere. Dit ansvarsområde bliver at videreudvikle afsætningen, vedligeholde de eksisterende relationer, styrke den online markedsføring, lave kampagner, udarbejde strategier og ikke mindst eksekvere på dem.

Du indgår naturligt i ledergruppen, hvor du får en betydelig rolle. Vi ser gerne at du træder i karakter og viser at du kan være med til at udvikle virksomheden yderligere. Til gengæld tilbyder vi dig et særdeles godt job, hvor der er nogen karrieremuligheder som vi gerne uddyber yderligere.

Du er en erfaren og dygtig sælger, som mestrer disciplinen digital og online markedsføring B-t-C på eksportmarkederne. Du ved hvilke indsatser der skal gøres og hvilke knapper der skal skrues på. Din baggrund er ikke nødvendigvis fra vinduer, døre eller byggematerialer.

Du er en selvstændig holdspiller, som forstår at planlægge og strukturere din egen hverdag, men samtidig forstår vigtigheden af at være en ”del af holdet”. Du forstår at drive dig selv og finder motivation i at få tingene til at lykkes som team. Du har en god forståelse for parametrene på den politiske scene, herunder fokus på de tilskudsmuligheder der indimellem er og hvor der opstår markedsmæssige muligheder. Du har en respektfulde tilgang til kunder og kolleger og du brænder efter at være med til at bringe Vinduesgrossisten frem i front som leverandør af vinduer og døre.

Du taler og skriver flydende dansk og engelsk, således at du begår dig ubesværet blandt kunderne. Derudover taler du gerne tysk, men det er ikke et krav. Du trives med at rejse og som udgangspunkt forventer vi ca. 20-30 dage om året. Bopæl ser vi gerne er i fornuftig køreafstand af kontoret i Svenstrup, der bliver din base. Du er ganske habil bruger af IT og ser en fordel ved systemer og det at digitalisere.

Du har kommerciel baggrund og har gerne suppleret med en højere teoretisk uddannelse som HD, MBA eller lignende. Du kan dokumentere erfaring med salg, markedsopbygning, markedsanalyser, strategier osv., hvor du har skabt gode resultater. Du har et højt drive, er vedholdende og har særdeles gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Vi tilbyder ansættelse i et godt og veldrevet firma, hvor design, produktion og salg, af et af markedets mest konkurrencedygtige produkter er drivkraften. Du vil få en attraktiv løn som modsvarer de forventninger vi har, samt dine kvalifikationer. Vi tilbyder samtidig gode karrieremuligheder.

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word eller PDF mærket ”VIN-SMC” til [email protected] For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Varberg Management ApS, indehaver Jan Varberg på + 45 5151 5422.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Svenstrup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Svenstrup J
  • Torsdag den 30. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Svenstrup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Svenstrup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Svenstrup J over tid

Dato Alle jobs som salgschef
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0