Teamleder for Læringskonsulenterne i PPL

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Er du klar på nye udfordringer med masser af muligheder? Kan du stå i spidsen for et team af fagligt kompetente, engagerede og dedikerede læringskonsulenter i en tværprofessionel kontekst?
Så læs videre her.

Om jobbet
Viborg Kommune søger fra 1. maj 2020 - eller efter nærmere aftale - en teamleder til vores læringskonsulentteam i afdelingen for Pædagogisk Praksis og Læring (PPL) i Børn & Unge.
Vi søger en faglig kompetent, engageret og handlekraftig teamleder til PPL. Du skal kunne agere i et samspil mellem medarbejdere, ledere samt interne og eksterne samarbejdspartnere indenfor et komplekst, spændende og meningsgivende område med læringskonsulenterne i en central rolle i forhold til kommunens skoler.
Du kommer til at stå i spidsen for 10 fagligt stærke og relationskompetente læringskonsulenter med lærerfaglig baggrund. Kendetegnende for medarbejderne er, at de arbejder meget selvstændigt, men at de samtidig ser sig selv som et fælles team med en faglig dedikation og et stærkt sammenhold i teamet og med hele PPL.

Om arbejdspladsen
PPL er en enhed for tværgående indsatser for børn i alderen 0-18 år, som skal fremme børn og unges muligheder for at deltage i sunde fællesskaber.
PPL har til formål at understøtte børn, unge og deres familier samt det pædagogiske personale i at skabe fællesskaber, hvor alle børn indgår. PPL arbejder med tidlig og forebyggende indsats og sikrer sammenhængskraft med fokus på tværfaglighed.

Vores udviklingsfokus den kommende tid vil bl.a. være følgende:
  • Sikre et fortsat højt læringsniveau samt videreudvikle det tværprofessionelle samarbejde
  • Styrke samarbejdsrum og samarbejdsrelationer på tværs – både for medarbejdere og ledelse
  • Styrke de tværgående arbejdsopgaver og medvirke til, at PPL fremstår som en samlet enhed


Om opgaven
Du bliver i PPL en del af et ledelsesteam med en afdelingsleder og fem teamledere.
Vi har som ledelsesteam fokus på fortsat udvikling af sammenhængskraften både internt i PPL og eksternt i forhold til vores samarbejdspartnere.
Vi er samtidig et relativt nyt ledelsesteam. Sammen med afdelingslederen og dine ledelseskolleger får du muligheden for at sætte nye standarder for samarbejde og fleksible muligheder i løsningen af vores kerneopgaver – og i sidste ende til gavn for børn og unge i Viborg.

Funktionen omfatter bl.a. følgende opgaver:
  • Daglig ledelse af læringskonsulentteamets 10 kvalificerede og passionerede medarbejdere
  • Afvikle medarbejdersamtaler for eget team (MUS, omsorgssamtaler, sygesamtaler mv.)
  • Deltage i teamledergruppe med fem teamledere og afdelingsleder, hvor vi sammen arbejder i et professionelt læringsfællesskab
  • Deltagelse med commitment og ejerskab i tværfagligt samarbejde
  • Medvirke til fokus på et godt arbejdsmiljø
  • Tværgående ledelsesopgaver med afsæt i det samlede PPL

Om kvalifikationer og kompetencer i jobbet som teamleder
Vi forventer, at vores kommende teamleder har en lærerfaglig uddannelsesmæssig- og erfaringsmæssig baggrund. Du er ledelsesuddannet eller har mod på at påbegynde en lederuddannelse
Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til tværfaglig PPR og meget gerne erfaring med forandringsprocesser.
Du skal kunne fokusere på sammenhængskraft og helhedsorienterede løsninger. Dit afsæt er bundet op på organisationsforståelse og -commitment og dét at kunne agere i et politisk system. Du vil på sigt skulle repræsentere dit team, det samlede PPL og hele Børn og Unge i Viborg både internt i vores kommune, men i visse sammenhænge også i forhold til eksterne samarbejdspartnere.

Dette og mere til kan du læse om i Job- og kompetenceprofilen, som du kan læse herhttps://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=a50edad7-3e18-4064-b6e9-e6725c2ff4e4

Om ledelse i Viborg Kommune
Ledelse har en afgørende betydning for, at Viborg Kommune kan nå sine visioner og mål. I Viborg Kommune bygger ledelse på et rodfæstet fundament af fælles principper og forventninger til god ledelse.
Du kan finde ledelsesgrundlaget her.
Viborg Kommune har i 2018 iværksat en ny styringsmodel – ”Sammenhængsmodellen”. Sammenhængsmodellen tager afsæt i, at der skal være sammenhæng for borgerne. På den baggrund er der udarbejdet flere forslag til handlinger og initiativer, der kan understøtte og være med til at realisere de politiske målsætninger om sammenhæng for borgerne. Du kan læse mere om de konkrete handlinger og initiativer her.

Løn og ansættelse
Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.
Forud for evt. ansættelse skal der foreligge en børne- og straffeattest.

Ansøgningsfrist:Frist for ansøgning er søndag d. 22. marts 2020 kl. 23.59.

Samtaler
1. samtale bliver holdt den 24. marts 2020, og 2. samtale den 30. marts 2020.
For ansøgere, der går videre til 2. samtale, bliver der lavet en personprofil. , Det sker ved et interview med en konsulent fra Viborg Kommunes HR-afdeling den 26. marts 2020.

Få mere at vide om stillingen
For yderligere information om jobbet som teamleder er du velkommen til at kontakte PPL-leder Claus Bossow på telefon 87 87 10 20.

Du kan også læse mere om PPL generelt og Læringskonsulenterne specifikt på https://kommune.viborg.dk/Borger/Boern,-unge-og-familie/Skoler/PPL/Laeringskonsulent

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Viborg
  • Søndag den 22. marts 2020

Lignende jobs

  • Account Manager, Product Sales

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Salgschef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Salgschef til foodservice-teamet

    [xxxxx]søger en Salgschef til Lantmännen Unibake Danmark - markedsledende leverandør af brødprodukter til institutioner, kantiner, hoteller, cafeer og restauranter m.m. Virksomheden har e..
    • Salgschef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Salgsleder

    Vi søger nu to medarbejdere til stillingen som salgsleder/salgsassistent i vores kommende REMA 1000 butik på Gl. Aalborgvej i Viborg I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælle..
    • Salgschef
    • Viborg
    Få mere info
  • Regionschef – byggeri

    Besidder du entusiasme, kan og vil du tage ansvar for ledelse og videreudvikling af aktiviteter og synlighed i JORTON´s Odense-afdeling? Kan du styrke afdelingens tilgang af og håndtering af totale..
    • Salgschef
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som salgschef i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte salgschef i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal salgschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte salgschef i Viborg over tid

Dato Alle jobs som salgschef
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1