AC'ere til efterretningsanalyse i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vil du være med til at styrke Kriminalforsorgens indsats over for radikalisering og voldelig ekstremisme? Så læs videre herunder.

Kriminalforsorgens sikkerhedsorganisation er i gang med at udvikle den måde, som Kriminalforsorgen arbejder med terrordømte og indsatte, der er indberettet på baggrund af en mistanke om radikalisering og voldelig ekstremisme, på. Et af de nye tiltag er en styrkelse af efterretningsindsatsen, og her vil du komme til at spille en nøglerolle, som områdets nye medarbejder dedikeret til efterretningsanalyse af målgruppen i Kriminalforsorgens institutioner. Du vil også spille en væsentlig rolle i implementeringen af et systematisk og specialiseret risikovurderingsværktøj til ekstremister, som skal sikre, at terrordømte og radikaliserede indsatte håndteres bedst muligt med udgangspunkt i deres specifikke risikoprofil og potentiale for forebyggelse. Til at løfte de opgaver har vi brug for et antal nye medarbejdere til efterretningsanalyse, som ansættes i sikkerhedsenhederne i områdekontorene.

Sikkerhedsenhederne i områderne har det operationelle ansvar for sikkerheden i de institutioner, der er i området, og bidrager til at højne sikkerheden for ansatte og indsatte. Ud over Kriminalforsorgens indsats over for radikalisering og voldelig ekstremisme, har områdets sikkerhedsenhed ansvar for målrettet efterretningsanalyse, organiseret kriminalitet, sikringsteknik og sikkerhedsstandarder samt tilsyn med institutionernes drift inden for sikkerhedsenhedernes fagområder.

Dine opgaver
Som vores nye medarbejder vil du bidrage til områdets arbejde med radikalisering og voldelig ekstremisme, som både handler om sikkerhed og forebyggelse. En af dine primære opgave vil være at understøtte systematisk risiko- og behovsvurderinger af terrordømte og de indsatte, hvor bekymringen for radikalisering og voldelig ekstremisme er mest alvorlig. Dette sker i et tæt tværfagligt samarbejde med dine kollegaer i sikkerhedsenheden, som alle har forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Derudover bliver dine opgaver blandt andet løbende monitorering af relevante målpersoner, understøttelse af sikkerhedsorganisationens målsætning om, at arbejde efterretningsbaseret samt samarbejde med øvrige myndigheder inden- og uden for straffesagskæden samt på tværs af Kriminalforsorgens sikkerhedsorganisation.

I dit arbejde vil du være med til at styrke og udvikle Kriminalforsorgens indsats mod radikalisering og

voldelig ekstremisme, og du vil få et job, som du på mange måder selv kan være med til at forme, da det indledningsvist vil være af udviklende karakter.

Hvem er du?
Vi lægger vægt på, at du:

  • har en relevant akademisk uddannelse
  • har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
  • har interesse for opgaven med radikalisering og kendskab til arbejdet i en sikkerhedsorganisation samt til arbejdet med efterretning eller indsatser mod radikalisering
  • har kendskab og gerne erfaring med udarbejdelse af systematiske risiko- og behovsvurderinger
  • har erfaring med og mod til at arbejde med udvikling
  • har erfaring med myndighedssamarbejde
  • er robust og driftssikker
  • har analytisk sans og gode formuleringsevner og er vant til at arbejde systematisk og struktureret
  • har erfaring med efterretningsarbejde og efterretningsmetoder samt kendskab til efterretningsanalyseplatforme og øvrige analytiske redskaber
  • har kørekort til kategori B

Hvem er vi?
Du bliver en del af ét af de fire områdekontorer i Kriminalforsorgen. Du kan læse lidt mere om hvert enkelt herunder.

Kriminalforsorgen Hovedstaden

Områdekontoret er placeret på Skt. Kjelds Plads 11, 2100 Kbh. Ø. Sikkerhedsenheden består af 1 sikkerhedschef og 9 sikkerhedskonsulenter med forskellig baggrund- (fængselsfaglig, politifaglig og akademisk). Områdekontoret dækker alle institutioner i København, Nordsjælland, Bornholm og Færøerne samt den landsdækkende transportenhed.

Kriminalforsorgen Sjælland

Kriminalforsorgen Sjælland omfatter fire institutioner bestående af to lukkede fængsler, et kvindefængsel, ni arresthuse, to KiF afdelinger, UngeKriminalforsorgen og en pension samt Områdekontoret i Ringsted. Områdekontorets hovedopgave er at bidrage til og understøtte driften i institutionerne. Sikkerhedsenheden består af 10 medarbejdere, som bl.a. beskæftiger sig med radikalisering, sikringsteknik og bandeexit.

Kriminalforsorgen Syddanmark

Områdekontoret er placeret i Domhusgade 24, 6000 Kolding. Sikkerhedsenheden består af 1 sikkerhedschef og 8 sikkerhedskonsulenter med forskellig baggrunde (fængselsfaglige, socialrådgivere og akademikere). Områdekontoret i Syddanmark dækker fem institutioner med dertilhørende fængsler, arrester, tilsynskontorer (KiF) og udslusningsfængsler.

Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland

Områdekontoret er beliggende i Hobro. Området dækker en stor del af Jylland og du vil skulle arbejde på forskellige matrikler. Området varetager 7 institutioner fordelt på ca. 20 forskellige matrikler. Af hensyn til koordineringen mellem sikkerhedsenhedens fagområder betyder det, at man som hovedregel møder ind på hovedkontoret i Hobro. Enheden består af en Sikkerhedschef og 9 medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund.

Vi tilbyder

  • spændende og højaktuelle arbejdsopgaver i en organisation, der er i fortsat udvikling
  • et arbejdsindhold, der har væsentlig betydning for samfundet
  • stor mulighed for at udnytte sin faglighed og sætte sit præg på Kriminalforsorgens indsats mod radikalisering og voldelig ekstremisme
  • høj faglighed samt dygtige og dedikerede kollegaer
  • gode muligheder for faglig udvikling
  • en uformel omgangstone med et åbent og venligt arbejdsmiljø
  • fleksible arbejdsforhold, hvor der tilstræbes at være en god balance mellem arbejdsliv og privatliv

Løn og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten. Der er mulighed for at forhandle personligt kvalifikationstillæg afhængig af erfaring og kompetencer, og du vil kunne indplaceres som fuldmægtig, specialkonsulent eller chefkonsulent.

Hvis du i forvejen er tjenestemandsansat i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Du får tjenestested enten på:

  • Kriminalforsorgen Hovedstaden: Sankt Kjelds Plads 11, 2100 København Ø. Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.
  • Kriminalforsorgen Sjælland: Tinggade 15, 4100 Ringsted. Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.
  • Kriminalforsorgen Syddanmark: Domhusgade 24, 6000 Kolding. Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.
  • Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland: Adelgade 75, 9500 Hobro. Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Der er tale om 4 faste stillinger på 37 timer (én i hvert område), som ønskes besat snarest muligt eller senest fra 1. september 2022.

Vi forventer at holde samtaler i uge 24 og 25.

Når du søger stillingen, skal du krydse af ud for det eller de område(r), som du ønsker at søge til.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse. Sagsbehandlingen for en sikkerhedsgodkendelse varer typisk 1-2 mdr.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sikkerhedsenhederne i områdekontorene.

Område Hovedstaden: sikkerhedschef Claus Oxfeldt, tlf. 5127 3030 eller sikkerhedskonsulent Michael Johansen, tlf. 7255 4334

Område Sjælland: sikringschef Michael Kolbe tlf. 72 55 47 31

Område Syddanmark: sikkerhedschef Anders Frederiksen, tlf. 7255 7217

Område Midt- og Nordjylland: sikkerhedschef Allan Overgaard, tlf. 72 55 31 66


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Søndag den 12. juni 2022

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juli 2024 319
1. juli 2024 248
30. juni 2024 341
29. juni 2024 342
28. juni 2024 327
27. juni 2024 317
26. juni 2024 311
25. juni 2024 299
24. juni 2024 282
23. juni 2024 335
22. juni 2024 340
21. juni 2024 334
20. juni 2024 318
19. juni 2024 309
18. juni 2024 294
17. juni 2024 290
16. juni 2024 341
15. juni 2024 353
14. juni 2024 347
13. juni 2024 344
12. juni 2024 341
11. juni 2024 338
10. juni 2024 326
9. juni 2024 356
8. juni 2024 358
7. juni 2024 359
6. juni 2024 349
5. juni 2024 363
4. juni 2024 360
3. juni 2024 349
2. juni 2024 368