Brandrådgiver - Albertslund, Kolding, Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Spangenberg & Madsen er et af landets ældste rådgivende ingeniørfirmaer, grundlagt i 1905. Firmaet har kontorer i Aarhus, Kolding, Albertslund og Næstved, og søger løbende nye kollegaer indenfor el, vvs, ventilation, BIM, brand og sikring. Se de opslåede stillinger på sogm.dk/job hvor du også kan læse mere om det at arbejde hos S&M - en af landets bedste arbejdspladser!

Er du certificeret brandrådgiver, eller har du nogle års erfaring med brandteknisk rådgivning og ønsker du at blive certificeret? Og kunne du tænke dig at løse udfordrende brandopgaver sammen med nogle af branchens mest kompetente kollegaer? Så er jobbet hos en af landets bedste arbejdspladser lige noget for dig.

Spangenberg & Madsen er i dag en komplet teknologirådgiver, som arbejder holistisk med bæredygtige løsninger. Vores afdeling Brand & Sikring vokser løbende, og derfor mangler vi dig til at indgå i dette stærke faglige team, som er et team på 10 kompetente kollegaer, der spænder fra eksamineret sikringsleder til certificeret brandrådgiver med master i brandsikkerhed.

Hvorfor blive S&M’er?
I S&M er fagligheden og ambitionsniveauet er i top. Du får berøring med et bredt spektrum af opgaver. Som S&M’er er du typisk med på et projekt fra start til slut, enten alene eller sammen med kollegaer, afhængigt af projektets omfang. Alle dine S&M-kollegaer har fokus på teknik og teknologi, og er aldersmæssigt godt fordelt, hvilket giver en god dynamik med mulighed for sparring og udvikling.

Vores firma har en god størrelse, der gør, at vi er fleksible og meget hurtigt kan tilpasse os udviklingen i samfundet og markedets behov generelt. Du får ca. 75 gode kollegaer på tværs af landet. Vi har en meget høj medarbejdertilfredshed, og tonen er venlig, imødekommende og uformel. Vi har en flad ledelsesstruktur, samt kort vej til beslutninger og indflydelse. Vi vægter mulighed for dyb sparring højt, således at mest mulig læring hentes ud af vores erfaringer til gavn for alle. Vi er, og vil være, en arbejdsplads, hvor fællesskabsfølelsen er stærk, og hvor der er plads til at have det sjovt med hinanden.

I S&M er vi stærkt optagede af at være en arbejdsplads, hvor du tydeligt mærker, at du løbende udvikler dine kompetencer. Det sker via erfaringsopbygning i projekterne, men også via målrettet, planlagt uddannelse. Vi ønsker at tilbyde en arbejdsplads, hvor engagementet og arbejdsglæden er høj, samtidig med at vi har fokus på, at det er vigtigt at arbejdslivet harmonerer med privatlivet. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, hvor forskellighed anses for at være en styrke og hvor der er fokus på balance og trivsel, både socialt og fagligt.

Vores største afdelinger er placeret i Albertslund og Aarhus. Derudover har vi også kontorer i Kolding, Københavns Lufthavn og Næstved. Om det er Albertslund, Kolding eller Aarhus, du ønsker at arbejde fra, er helt op til dig.

Hvad siger kollegaerne?
Vi har spurgt kollega Flemming, som har en master i brandsikkerhed med solid erfaring og med fortid i beredskabet, hvorfor han valgte S&M, og han svarer: "Nærhed med kollegaer og med ledelsen. Tryghed og troværdighed til hinanden – og generelt er der stor frihed.”

Hvem er du, og hvad skal du kunne?
Du er certificeret brandrådgiver, eller også har du nogle års erfaring med brandteknisk rådgivning og ønsker at blive certificeret brandrådgiver.
Du har en pragmatisk tilgang til gode brandtekniske løsninger, som tager højde for økonomi, kundens ønsker og lovgivningen. Du har stærke faglige kompetencer og nyeste viden på området - en viden, som du er god til at sætte i spil i løsningen for kunden, men også i samarbejdet med kollegaerne i brandteamet og på tværs af fag.

Derudover har du:

  • En uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende, og meget gerne med brandteknisk overbygning.
  • Erfaring med at udføre nødvendige brandtekniske rapporter og dokumentation i forhold til myndighedsandragende mht. start-, og sluterklæring til byggesag. Det vil være en fordel, såfremt du ydermere har erfaring med BK3/4 sager.
  • Sandsynligvis kendskab til eftervisning og brandsimuleringsprogrammer
  • Stor interesse og viden i BR18 med de tilhørende bilag og vejledninger, og det er en fordel, hvis du kender til de tekniske forskrifter og kan agere i disse.
  • Gode kommunikationsevner

Dit nye job
Du vil i jobbet rådgive om brandtekniske forhold på alsidige byggeprojekter, herunder udarbejdelse af brandstrategirapporter, brandplaner, brandteknisk dokumentation og dimensionering. Du vil udarbejde drifts-, kontrol- og vedligeholdelsesplaner. Er du certificeret til BK2, BK3/BK4 og tredjepart kontrol, vil du naturligvis udføre brandrådgivning på de af vores projekter, der matcher din certificering. Til brandsimulering benytter vi Pyrosim og til evakueringssimulering bruger vi Pathfinder.

Til gengæld tilbyder vi dig:

  • Et spændende fuldtidsjob hos en af landets bedste arbejdspladser (Great Place to Work)
  • Løn efter kvalifikationer og flekstid
  • Pensionsordning, sundhedsforsikring
  • Frokostordning og personalegoder såsom firmafester med ledsager og sociale arrangementer.
  • At indgå i stærkt fagligt team, hvor solid faglig sparring og højt humør er dagligdag
  • Mulighed for delvist at benytte hjemmearbejdsplads

Hvis har du spørgsmål til stillingen, så kontakt afdelingsleder for Brand & Sikring, Johnny Thinggaard Kulmbach på tlf. 29 69 99 06 / [email protected] og få en snak om jobbet og mulighederne i S&M.

Vores arbejdssprog er fortrinsvist dansk, hvorfor ansøgninger kun modtages på dansk.

Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor indkalder vi løbende til samtaler.

Vil du være S&M’er?
Hvis du vil være S&M’er, så klik dig ind via linket til sogm.dk/job, klik på stillingen og aktiver ”Send ansøgning", hvor du kan uploade dit CV og en motiveret ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sådan ansøger du

Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til afdelingsleder, Johnny Thinggaard Kulmbach på tlf. 29 69 99 06.

Klik Søg job herunder, for at komme til stillingsopslaget på Spangenberg & Madsens hjemmeside, hvor du nederst i højre kolonne finder knappen: Ansøg nu. Her får du mulighed for at uploade din ansøgning og dit CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Albertslund
  • Torsdag den 30. juni 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Drømmer du om en spændende og alsidig hverdag som vagt i verdens største sikkerhedsvirksomhed?Lige nu søger vi uddannede sikkerhedsvagter til fuldtidsstillinger på en Ambassade i København..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1