Oversergent til uddannelsesafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allinge

Trænger du til nye faglige og personlige udfordringer? Vi ønsker os en ny kollega til Beredskabsstyrelsen Bornholm i Allinge.

Om os

Beredskabsstyrelsen Bornholm er det statslige redningsberedskab på øen.

Centeret uddanner ca. 95 værnepligtige redningsspecialister om året. Desuden bemander vi første udrykningen i distrikt Allinge på vegne af Bornholms Regionskommune.

Uddannelsesafdelingen er et særdeles engageret team.
Vi er kompetente og lægger vægt på høj kvalitet i uddannelsen af vores værnepligtige.

Om stillingen

Du bliver en del af en faggruppe med andre befalingsmænd.

Der er høje krav til uddannelsen - også fra de værnepligtige. Dem lever I op til. Dit virke og ansvarsområde vil primært være inden for førstehjælpsområdet.

Du er en god kammerat og du støtter dine kollegaer i hverdagen, ligesom de støtter dig.

Du skal smide, hvad du har i hænderne og køre udrykning med blå blink, når der er behov. Og du skal samle tråden, op hvor du slap den.

Hvis du har lyst, vil du kunne indgå i det internationale katastrofebistands- og nødhjælpsarbejde.

Til gengæld kvitterer vi med en fast plads ved langbordet i et stærkt fællesskab, hvor afstanden fra idé og handling er lige så kort som afstanden mellem medarbejder og chef.

Om dig

Du har gennemført Beredskabsstyrelsens sergentuddannelse.

Det er en fordel, hvis du har flere års erfaring fra lignende erhverv. Hvis du har kompetencer, der kan bruges inden for førstehjælpsområdet vil dette også være en fordel.

For at blive udnævnt til oversergent, har du minimum 4 års erfaring som sergent, lige som du skal have gennemført den nødvendige uddannelse.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale mhp. at gennemføre manglende uddannelse med efterfølgende udnævnelse til oversergent.

Du bør kunne genkende følgende hos dig selv:
• Du er god til at samarbejde med både værnepligtige, kolleger og ledelse.
• Du brænder for at formidle og undervise både værnepligtige, frivillige og eksterne kursister. Du ønsker at stå foran Danmarks bedste redningsspecialister.
• Du møder hverdagen med en positiv indstilling, et smittende humør og bidrager til korpsånd og arbejdsglæde.
• Du er fleksibel både når det gælder arbejdsopgaver og arbejdstid.
• Du er god til planlægning.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække. I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen, eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt, der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Allinge, Bornholm.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du er interesseret eller vil vide mere om stillingen bedes du kontakte sektionschef Allan Stenbye på telefon 728 52312 eller på mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Michelle Maria Sørensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Ansøgningsfrist er 5. juli 2021. Samtaler forventes afholdt snarest derefter.

Tiltrædelsesdato er hurtigst muligt eller efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.

Styrelsen rykker ud på operative indsatser i Danmark, hvor der er behov for meget mandskab og specialmateriel, og kan indsættes internationalt i katastrofesituationer.

Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler styrelsen samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.

Beredskabsstyrelsen har knap 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, hovedsædet i Birkerød, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev, kursuscenter i Snekkersten samt Kemisk Beredskab i København.

Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Allinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Allinge
  • Torsdag den 08. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Allinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Allinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Allinge over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1