Teamleder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allinge

Brænder du for personaleadministration og har du lyst til at levere en god service af høj kvalitet? Har du lyst til at yde en udstrakt service til afdelingens ansatte, værnepligtige og frivillige?

Har du ledelseserfaring som du kan bringe i spil i nye rammer?

Om os

Beredskabsstyrelsen Bornholm opretholder to døgnberedskaber på Bornholm og uddanner ca. 100 værnepligtige om året til redningsspecialister.

Vi er organiseret i en uddannelsesafdeling, en logistikafdeling og en stab, hvor vores administration er placeret.

Staben består foruden dig, af fem andre medarbejdere og en chef. Medarbejderne er engagerede og kompetente og lægger stor vægt på høj kvalitet i opgaveløsningen.

Om stillingen

Vi har travlt og udvider derfor vores stabsafdeling med en teamleder af vores administrative element. Elementet består af en leder og to administrative medarbejdere og løser de administrative funktioner i forhold til ansatte, værnepligtige og frivillige.

Du vil få indflydelse på egne arbejdsopgaver, som både består af coaching og sparring, men du vil også skulle løse egne driftsopgaver.

Vi bakker op i at udvikle dig som medarbejder, hvorfor kompetenceudvikling og efteruddannelse til kontorassistent er en mulighed.

Vi forestiller os, at dine primære arbejdsopgaver kan blive:
• Coaching og sparring med medarbejderne i teamet.
• Tids- og lønadministration i DeMars af udvalgte medarbejdergrupper.
• Personaleadministration af udvalgte medarbejdergrupper.
• Diverse ad hoc opgaver for ledelsen
• Ledelsesmæssige koordineringsopgaver i teamet.
• Administration af tjenesterejser.
• Administration i forbindelse med det nationale- og internationale beredskab.
• Telefonomstilling, herunder alarmtelefon og radiokommunikation.

samt hjælpe med de mange øvrige opgaver, som skal løses i en omskiftelig hverdag. Med tiden vil du få et landsdækkende netværk af gode kollegaer, hvor du kan dele din faglige viden.

Der er tilknyttet en vagtforpligtelse i stillingen, hvor du i gennemsnit har 2-3 døgnvagter om måneden. Samtidig forventes du som uniformeret medarbejder at vedligeholde dine beredskabsfaglige kompetencer.

Om dig

Du har gennemført en sergentuddannelse i Forsvaret eller Beredskabsstyrelsen og har gerne nogle års ledelseserfaring. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med et SAP-baseret program til håndtering af økonomi og personale. Hvis du ikke har erfaring med SAP/DeMars, skal du være indstillet på et intensivt opkvalificeringsforløb baseret på både E-læring og tilstedeværelse.

Det samme er tilfældet inden for det beredskabsmæssige område, hvis din sergentuddannelse er fra Forsvaret.

Du skal kunne arbejde i et team og kunne påtage dig ledelsesmæssige opgaver i teamet, men du skal også kunne arbejde selvstændigt og struktureret. Du er effektiv, serviceminded og har gode samarbejdsevner og evner at skabe hensigtsmæssige strukturer for den daglige drift.

I en travl hverdag skal du kunne bevare overblikket og det gode humør, når der er mange bolde i luften. Samtidigt er det nødvendigt, at du er fleksibel - både når det gælder opgaver og arbejdstid.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være Alling.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschef Thomas Frandsen på telefon 72 85 23 26.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent chefsergent Troels Enig ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 64 eller mail [email protected].

Ansøgningsfrist er den 20. februar 2022. Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.

Styrelsen rykker ud på operative indsatser i Danmark, hvor der er behov for meget mandskab og specialmateriel, og kan indsættes internationalt i katastrofesituationer.

Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler styrelsen samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.

Beredskabsstyrelsen har knap 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, hovedsædet i Birkerød, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev, kursuscenter i Snekkersten samt Kemisk Beredskab i København.

Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Allinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Allinge
  • Onsdag den 23. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Allinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Allinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Allinge over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1