Chef til ammunitionssektionen ved Kapacitetsansvarlig Land, Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du major med ønske om at være chef?
Er du en god leder?
Er du god til at samarbejde?
Og kan du håndtere flere opgaver samtidig i et hektisk arbejdsmiljø?
Hvis du kan sige ja til dette, er du måske vores nye sektionschef (Kapacitetsmanager) i ammunitionssektionen (WAM) i Forretningsområde Soldaten ved Kapacitetsansvarlig Land (KALA) under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Om os

WAM har overordnet til opgave at håndtere værnsfællesammunition fra ”vugge til grav”.

Og gennemfører således en forretningsanalyse af ammunitionslager og – håndtering, samt effektivisering af indkøb af ammunition.

WAM gennemfører endvidere forskellige rammeaftaler og projekter.

WAM er en selvstændig sektion og er underlagt Forretningsområde Soldaten. Sektionen består af en chef (evt. dig), en næstkommanderende og fire sagsbehandlere med hver deres specialer. Medarbejderne i sektionen, er både militære og civile. Sektionen er præ-get af en fri og uformel omgangstone med respekt for den enkelte. Sektionen forventes at vokse med minimum to medarbejdere i første halvår af 2022.

Dagligdagen i sektionen er spændende, da man har en stor berøringsflade med brugere i størstedelen af forsvaret, hertil leverandører, Værnsstabe m.fl. Derudover får man som sektionschef i FMI lov til at være chef på et niveau, som normalt ikke tilfalder majorer.

Om stillingen

Din hovedopgave er at lede dine medarbejdere og derved løse sektionens opgaver, så du samlet kan varetage kapacitetsansvaret. Det vil sige du skal være med til, at sikre en opti-mal anvendelse af de afsatte ressourcer på ammunitionsområdet samt sikre, at der sker en integration mellem indmeldte behov og det reelle forbrug.

Du er ansvarlig for udarbejdelse af diverse studier, notater, håndakter m.m. og er overfor Chefen for Forretningsområde Soldaten ansvarlig for at sektionens kapaciteter, bliver indsat i nødvendige og tilstrækkelige mængder, med den aftalte funktionalitet og ydeev-ne. Hvilket også omfatter sikring af den faglige kvalitet i sektionens opgaveløsninger.

Du skal påregne at deltage i møder både i sektionen og ved samarbejdspartnere, derfor kan der påregnes rejseaktivitet i både i ind- og udland.

Vi prioriterer at udvikle og fastholde dygtige medarbejdere via kompetenceudvikling og personlig udvikling samt et godt arbejdsmiljø.

Om dig

Du har bred erfaring som M331 og vil nu gerne være sektionschef.
Du har baggrund i Hæren med et godt kendskab til de operative opgaver, som Hæren lø ser både nationalt og internationalt. Du har stærke analytiske evner, solid erfaring med personaleledelse af erfarne vidensmedarbejdere med både militær og civil baggrund. Du har blik for vigtigheden af at opbygge og holde gode relationer i FMI og KALA og på tværs af hele Forsvaret.
Derudover har du gode kommunikationsevner og kan formulere dig på skrift og i tale på såvel dansk som på engelsk. Du har gode IT-brugerkompetencer herunder erfaren som bruger af Microsoft Officepakken.

Desuden forventer vi, at du arbejder struktureret og bevarer overblikket selv i en hektisk hverdag, at du er en god analytiker og at du kan arbejde selvstændigt og formår at følge dine opgaver til dørs. Det er også en fordel, at du er en fleksibel og proaktiv teamspiller, da vi ofte arbejder i, og sammen med, midlertidigt etablerede projektorganisationer.

Der vil være mulighed for at gennemgå funktionsrelevante kurser.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter majorer og orlogskaptajner.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Dit faste tjenestested vil være i Ballerup.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for hjulkøretøjssektionen, OLTom Elvius-Brisson på telefon +45 22 35 68 87 eller via mail på [email protected].

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Dennis Nordahl, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19141.

Ansøgningsfristen er den 23. januar 2021 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt. Ansættelsesdatoen vil blive endeligt koordineret i samarbejde med afgivende chef.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI)
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) fungerer som materielfagligt videnscenter og logistisk myndighed. I samarbejde med Forsvarskommandoens underliggende værnsstabe sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i ind- og udland. Det er FMI´s opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive. FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 23. januar 2022

Lignende jobs

  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • G4S søger Sikkerhedsvagter til Kunde i København

    Har du evne og lyst til at indgå i et specialiseret vagtteam, hvor resilience og compliance er i højsædet, og hvor dagligdagen drives af dedikation?Så har du muligheden for at få et spændende o..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • G4S søger Sikkerhedsvagter til kunde i Ballerup.

    Nu har du muligheden for at få et spændende og udfordrende job som sikkerhedsvagt hos verdens største og mest moderne sikkerhedsvirksomhed.Vi søger en ny kollega til at løse opgaver for en af v..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Security Governance Specialist

    Security Governance SpecialistI [xxxxx] søger vi en Security Governance Specialist, der skal vedligeholde og videreudvikle arbejdet med vores ISMS og samtidig understøtte de nye krav fra NIS2 .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 6
17. august 2024 6
16. august 2024 6