Forsvaret søger kontorelever med speciale i offentlig administration til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbssty...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Ballerup

Vi søger lige nu 6 nye kontorelever pr. 15. august 2022.

Brænder du også for administration, som vi gør? Har du mod på at indgå i en travl og til tider forandringsrig hverdag? Vil du være en del af en fagligt stærkt organisation med høje ambitioner, højt humør og højt tempo? Så er du måske vores nye kontorelev. Hvis du kan nikke ja til dette, så er din næste karrieremulighed at finde i Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelse. Læs med her og se hvordan vi forestiller os dine næste to år skal se ud.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse er en styrelse under Forsvarsministeriet. Vores hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive.

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelse består af ca. 2.500 engagerede medarbejdere, hvoraf ca. 1.000 er placeret i Ballerup og ca. 600 i Hvidovre.

Du vil opleve stor mangfoldighed med godt sammenhold, da alles funktion er nødvendig for at kunne levere et godt produkt til vores kunder. Der hvor vi især skiller os ud, er, at hverdagen hos os har et militært islæt med uniformeret kollegaer og militære traditioner som nytårsparole og flagdag.

Arbejdsmiljøet er dynamisk og fagligt udviklende. Derudover har vi stor fokus på trivsel, både hos den enkelte, men også i Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelse som helhed. Vi har plads til grin og højt humør. Vi sætter dog vores kunder i fokus, og prioriterer vigtigheden i at yde en rigtig god og stabil service.

Om stillingen

Vi har gjort forarbejdet og skitseret, hvad vi tænker, at du vil komme til at skulle i løbet af dine 2 år, som uddannelsen varer.

Hos os får du en bred og alsidig administrativ uddannelse, der veksler mellem skoleophold og praktisk uddannelse i 3 forskellige afdelinger. Du får naturligvis en grundig oplæring og kommer til at møde hjælpsomme kollegaer, og med tiden får du mere ansvar for dine egne opgaver.

Vores elever kommer typisk rundt i 3 forskellige afdelinger. Det kunne f.eks. være en afdeling, som bl.a. har til opgave at støtte med mødeaktiviteter, en afdeling som administrerer organisationens kurser eller supporter med hjemmesider og andet administrativt arbejde. Mulighederne er mange hos os.

Skoleopholdene foregår på Niels Brock i København og opholdene er fordelt over de 2 år, du er elev hos os. Du vil blive undervist i kommunikation, lovgivning, politik, økonomi, organisation og der vil være en studietur til Bruxelles. Som afslutning på uddannelsen skal du skrive en fagprøve om et valgfrit emne.

Din arbejdsplads vil være i Ballerup eller Hvidovre, afhængig af hvilken afdeling du skal være elev.

Udtalelse fra en tidligere elever
’’I min elevtid følte jeg mig privilegeret fordi jeg fik lov at besøge vores soldater ude på kasernerne. De er vores slutbrugere, og vi fik drøftet det materiel som Forsvarsministeriets Materiel & Indkøbsstyrelse skulle anskaffe til dem. Jeg fik stiftet bekendtskab med noget specielt materiel bl.a. Rulle Marie, Køretøjer og Artilleri system. Desuden var jeg tosset med at få ansvaret for at løse opgaverne selvstændigt.

Bedst af alt var kollegaerne meget søde og hjælpsomme. Jeg fik alt den støtte, jeg havde brug for til at udvikle mine kompetencer igennem hele elevforløbet’’

Om dig

Du er en succes hos os, når du starter, viser ansvarlighed, motivation og kvalitet, da det er en vigtig værdi i Forsvaret, og vi forventer, at du tager ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for.

Du har bestået/består et af følgende
• EUX Business, 1. del
• Studenter- eller Hf-eksamen suppleret med 5 ugers EUS
• Øvrige studentereksaminer suppleret med 5 ugers EUS
• HHX
• HG2/HGV/HGS med kvalifikation til offentlig administration (opnået før 1. august 2015)

Derudover vil du opleve, at du skaber værdi hos os, når du:
• Ønsker at blive en professionel kontorfunktionær, der løser opgaverne servicemindet og samvittighedsfuldt.
• Er nysgerrig og engageret af natur.
• Er villig til fortsat at lære og implementere ny viden, så du løbende udvikler dig.

Er du over 25 år, bedes du vedlægge realkompetencevurdering, RKV, fra en erhvervsskole eller tage dem med til en eventuel samtale. Er du i tvivl om kravene, bedes du kontakte en erhvervsskole.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Lønnen er afhængig af din alder og udgør efter endt grundforløb for dig, som er under 18 år, det første år, 11.404,53 kr. pr. måned. Er du over 18 år vil lønnen det første år være 14.301,86 kr. pr. måned. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 20.690,60 kr. pr. måned. Lønnen er oplyst i oktober 2021 niveau.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte Heidi Kürstein Jensen på telefon 72 81 60 17 eller Dorte Eibye på telefon 72 81 59 81.

Har du spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent, Mathias Fønskov, på telefon 72 81 91 21.

Vi vil bede dig om at søge stillingen ved at klikke på linket og vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbevis (udskrift af eksamensblad) samt evt. anden dokumentation. Er du over 25 år, skal du huske at vedhæfte realkompetencebevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Ansøgningsfristen er den 20. februar 2022. Vi forventer at afholde første samtaler i uge 9 og uge 10. Tiltrædelse er den 15. august 2022.

Grundet Corona kan der forventes forlænget sagsbehandlingstid. Derudover kan der ske ændringer i forhold til ansøgningsfrist og jobsamtaler.

Du kan læse om Forsvaret og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse på www.forsvaret.dk og www.fmi.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 20. februar 2022

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Safety & Resilience Sr. Growth & Integration Manag...

    Opportunity OpportunityYou've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports on the planet where we touch land to continue our journey All The Way .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Livredder

    Vil du være med til at give vores gæster gode oplevelser?Dragør svømmehal og Hollænderhallen søger lige nu livreddere/teknisk service medarbejdere på deltid og fuldtid til blandt andet opsyn og..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 6
17. august 2024 6
16. august 2024 6
15. august 2024 6
14. august 2024 7
13. august 2024 7
12. august 2024 7
11. august 2024 10
10. august 2024 10
9. august 2024 8
8. august 2024 10
7. august 2024 10