Supporter til militære IT-systemer til Kapacitetscenter Teknologi ved KALA, FMI

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være med til at digitalisere den danske Hær?
Så er du godt på vej til et spændende og udfordrende job i Teknologi- og Systemsektionen.

Om os

Du vil indgå i Teknologi- og Systemsektionen (FTS), der er et team på 15 personer af fagligt stærke og entusiastiske medarbejdere med baggrund i både den civile og militære verden.
Vi digitaliserer Hæren gennem udvikling, implementering og drift af kommando- og kontrolsystemer (C2).

En stor del af sektionens arbejde er at anskaffe, forsyne, vedligeholde og bortskaffe computere, netværk, applikationer og systemer inden for Føringsstøtteområdet.

FTS har desuden ansvaret for C2 systemer til andre kunder indenfor det landmilitære område, der også favner Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og Specialstyrkerne.

De systemer FTS er ansvarlige for, er overvejende målrettet mod landstyrker, primært Hæren, de skal virke både hjemme, i en primært statisk infrastruktur, såvel som i en højmobil løsning, ude på kamppladsen. Der anvendes hårdført/ruggedized udstyr i den højmobile del, der monteres i pansrede køretøjer.

Du vil blive en del af en dynamisk gruppe, præget af såvel en formel, som uformel ledelsesstil, hvor du selv har stor indflydelse på dig egen og gruppens udvikling samt det tværgående samarbejde.

Om stillingen

Du skal fungere som sektionens interne IT-Support på vores operative applikationer og systemer, med fokus på installation og konfiguration, samt udvikle drift- og supportprocedurer ud fra en operativ kontekst. Endvidere deltage i udvikling af delapplikationer til systemerne, herunder medvirke til at afdække muligheder for automatisering af installation og konfiguration.

Det er dig der er den praktiske kraft i at skabe forudsætninger for en effektiv intern vidensdeling ved at oprette, tilpasse og drive sektionens informationsplatform, primært under anvendelse af MS SharePoint.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:
• Deltage i opbygning af testmiljøer og prototyper. Herunder:
• Installation og konfiguration af de operativt anvendte applikationer.
• Installation af grundlæggende serverfunktioner.
• Installationer og konfigurationer af styresystemer og applikationer på end user devices (både Windows, Linux og Android).
• Støtte driftslederen i forbindelse med div. hændelser/incidents der skal løses.
• Støtte driftslederen med Level 3 Support på sektionens operativt anvendte systemer.
• I koordination med Test Manager gennemføre test af nye applikationer, samt test af nye versioner af allerede anvendt software.
• Støtte sektionens medarbejdere i forbindelse med systemudvikling, også i relation til applikationsudvikling ved leverandører.

Der må påregnes rejseaktivitet i både Danmark og i udlandet.

Om dig

Du er uddannet datatekniker, IT-supporter eller tilsvarende med gode færdigheder og erfaringer indenfor software installation, konfiguration og drift af større miljøer.
Har erfaring med:
• MS Windows server og databasemiljø, domæner og active directory.
• MS slutbrugerapplikationer i forhold til installation, konfiguration og support.
• anvendelse af virtuelle miljøer, primært MS Hypervisor.

Har kendskab til:
• De for nærværende anvendte operative applikationer på brigade og afdelingsniveau, samt brugen af disse, herunder SitaWare HQ, Officepakken, Outlook og exchange,
• MS SharePoint på administrator, information management niveau.
• SAP og Forsvarets IT system DeMars, på brugerniveau.

Militær baggrund og et godt kendskab til det militære domæne vil blive vægtet højt.

Som menneske er du analytisk velfunderet og systematisk i dit planlægnings- og analysearbejde. Vi forventer, at du arbejder struktureret med dine opgaver, både selvstændigt og som en del af et team, og formår at følge dem til dørs. Vi kender ikke altid næste uges opgaver, så du skal være omstillingsparat og fleksibel, samt evne at bevare overblikket i en hektisk hverdag med skiftende prioriteter.

Vi forventer endvidere, at du har gode kommunikationsevner og kan formulere dig på skrift og i tale på såvel dansk som engelsk.

Du vil få en både spændende og travl hverdag og vil selvfølgelig modtage nødvendige kurser og gennemgå et internt kompetenceudviklingsforløb, for at kunne bestride stillingen. Derudover vil der være gode muligheder for yderligere kompetenceudvikling.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved overenskomst mellem den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Stillingen er ligeledes slået op på civilt C200 niveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært basisløn og tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Ballerup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Henrik Parsig på +45 20 67 03 41 eller [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Anders Malik Larsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 72 81 91 57 eller mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 31. juli 2022 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 31. juli 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Er du udemenneske, servicemindet og selvstændig? Og kan du lide en aktiv arbejdsdag hvor 2 dage ikke er ens?Hvis du tænker JA – det er lige mig! Så har du nu muligheden for at få et spændende o..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Har du en god intuition for dine omgivelser, og kan du lide en aktiv arbejdsdag hvor 2 dage ikke er ens?Hvis du tænker JA – det er lige mig! Så har du nu muligheden for at få et spændende og ud..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juli 2024 13
1. juli 2024 8
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 10
27. juni 2024 11
26. juni 2024 11
25. juni 2024 12
24. juni 2024 12
23. juni 2024 14
22. juni 2024 14
21. juni 2024 14
20. juni 2024 11
19. juni 2024 11
18. juni 2024 11
17. juni 2024 12
16. juni 2024 14
15. juni 2024 14
14. juni 2024 12
13. juni 2024 12
12. juni 2024 12
11. juni 2024 12
10. juni 2024 10
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 11
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 9