Oplevelsesmedarbejdere til Fejer & P-vagt i LEGOLAND® parken

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Oplevelsesmedarbejdere til Fejer & P-vagt i LEGOLAND® parken

Er du ung (15-17 år)? Kan du li’ frisk luft, og trives du udendørs i alt slags vejr med den rigtige påklædning? Så har vi jobbet, hvor du med stor frihed og glade kollegaer, kan være med til at gøre en stor forskel for Parkens mange gæster.

Som oplevelsesmedarbejder i Fejer og P-vagt er du med til at sikre to vigtige funktioner, som mange tager for givet, når de kommer til LEGOLAND®:

  • At vores mange gæster får en gnidningsfri parkering
  • At parken er ren og rydelig, så gæsterne kan nyde deres dag i parken

Vi gør meget ud af at holde en høj standard på LEGOLAND Billunds grønne områder og gangarealer. Det er en vigtig del af den samlede oplevelse for vores mange gæster. Derfor søger vi kollegaer til at hjælpe med at sikre denne del af oplevelsen.

Jobbet som oplevelsesmedarbejder er afvekslende og meget selvstændigt. Din arbejdsdag kan f.eks. starte med at guide vores gæster på plads på en af vores parkeringspladser og sørge for at bilerne bliver parkeret optimalt på parkeringsområderne. Derefter vil du kunne indgå i renholdelse af parken, hvor du selvstændigt kan få ansvaret for en mindre del af parken.

Den primære opgave er at holde Parken ren og pæn i løbet af dagen. Dette indebærer at tømme affaldsspande og holde dem tilgængelige samt renholde Parkens åbne arealer og stier for tabt affald, tørre borde af ved spisesteder, holde områder med byggekar pæne og indbydende samt meget meget mere.

I alle opgaver vil du møde gæsterne og skal være parat til at svare på spørgsmål omkring deres besøg i LEGOLAND. Derfor er det vigtigt, at du har det rette servicegen og synes, det er sjovt at servicere gæsterne og give dem en god start på deres besøg.

Vi søger unge under 18 år, der gerne vil bidrage med få eller flere timer i weekender og i sommerferien.
Arbejdstiden ligger fordelt på alle ugens 7 dage mellem kl. 7:00-21:00. Du vil indgå i en vagtplan, der altid er fastsat minimum 4 uger frem. Aftale om ugentlig arbejdstid og dage, laves individuelt.
Du vil kunne få 2-4 vagter pr. uge. Så der bliver også masser af tid til at nyde sommeren med vennerne.

Du bliver del af et fantastisk team, der har ansvaret for, at vores gæster får en ekstraordinær oplevelse. Du får rig mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt i et job hvor ”Frihed under ansvar” er hjørnestenen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Jesper Gadeberg på tlf. 20 30 82 65. Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Billund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Billund over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 1