Stabschef og næstkommanderende for I Panserinfanteribataljon, Den Kongelige Livgarde
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Birkerød
Har du mod på et spændende, krævende og ansvarsfuldt job i en hverdag præget af operationer, uddannelse af soldater og gode oplevelser? Så er du måske den nye stabschef og næstkommanderende for I Panserinfanteribataljon ved Den Kongelige Livgarde.
Om os
Drømmer du om at indgå i en bataljon med et entydigt fokus på det operative virke, uddannelse af soldater og enheder samt operationsplanlægning og føring, så har du her muligheden for at blive en del af vores team.
I Panserinfanteribataljons organisatoriske enheder består af et panserinfanterikompagni, et mekaniseret kompagni og et stabskompagni. Dertil kommer blandt andet kampvogns- og opklaringsenheder som indgår i kampbataljonen under indsættelse.
Bataljonen er udpeget til at indgå i NRI beredskab i 2023, hvilket betyder at vi har et spændende og relevant mål at arbejde frem mod. Bataljonen er godt i gang med at implementere Hærens Taktiske Kommunikationsnetværk (HTK) samt det nye føringskoncept for Hæren, hvilket er en spændende, men også krævende opgave der kalder på kreativitet og nytænkning hos alle bataljonens soldater. Målet er en fuldt digitaliseret bataljon, der via teknologi og effektive taktiske procedurer er i stand til at træffe beslutninger på alle niveauer – hurtigere end vores modstander.
Samtidig forbereder bataljonen sig på, at vi i løbet at 2020 modtager de første nye PIR V, der så skal implementeres ved dele af bataljonens enheder.
Til dagligt indgår bataljonen i et tæt samarbejde med Livgardens øvrige enheder og regimentsstab ift. at løfte den lange række af vigtige opgaver, som regimentet løser.
Vores vision er, at vi vil være en motiverende og attraktiv arbejdsplads for de dygtigste og mest motiverede soldater i kamptropperne. Vi er en bataljon, der gennem faglighed, professionalisme og effektivt samvirke med tilgåede enheder kan løse alle typer af opgaver på kamppladsen.
I dagligdagen er stabens opgaver fokuseret på at:
- Træne stabens evne til at kunne planlægge og gennemføre operationer.
- Skabe de bedste rammer for uddannelsen ved bataljonens underafdelinger.
- Indgå i et effektivt samarbejde med enheder ved regiment, 1. Brigade samt Hæren.
Uddannelsen af staben og underafdelingerne vil som supplement til øvelserne, også ske ved hjælp af føringsuddannelse og intern stabs rutinering.
Du vil få en væsentlig rolle i at være med til at videreudvikle dette projekt i forhold til at gøre staben operativ som del af 1. Brigade.
Vi er en stab og en bataljon, der lægger vægt på en høj grad af faglighed og professionalisme og evnen til at indgå i effektive samarbejder op og ned i organisationen, som grundlag for god eksekverbar opgaveløsning.
Opgaverne i staben løses som udgangspunk på tværs af sektionerne og i samarbejde med andre enheder uden om bataljonen, hvilket kræver høj grad af helhedssyn, forudseenhed og fleksibilitet. Bataljonen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, der baserer sig på gensidig respekt for den enkeltes bidrag til vores samlede opgaveløsning. Der er stor frihed til opgaveløsning indenfor de givne rammer.
Der er tale om en fast stilling med tjeneste på Garderkasernen i Høvelte.
Om stillingen
Som stabschef og næstkommanderende er du overfor mig som bataljonschef ansvarlig for stabens samlede opgaveløsning, herunder rettidighed og kvalitet. Det er dig, der leder og fordeler stabens opgaver. Din tyngde skal ligge i de tre nævnte kerneopgaver for staben, men opgaven kalder naturligt på meget andet end det.
Som stabschef bliver du en helt central figur ift. at tegne bataljonen udad og drive den indad, hvilket stiller krav til din måde at løse opgaver på. Du får stor berøringsflade med samarbejdspartnere ved regimentet og blandt enheder og stabe i Hæren, hvilket stiller krav til dine samarbejdsevner, helhedsforståelse og kommunikative evner.
I forhold til det operative virke har du ansvaret for at uddanne staben i faste procedurer og udarbejdelse af korte operative planer, naturligvis i samarbejde og under guidens fra mig.
Du vil endvidere være det naturlige omdrejningspunkt for hele tiden at skabe de bedste betingelser for bataljonens underafdelingers daglige virke, herunder ressourceallokering til bataljonens opgaveløsning.
Vedligeholdelsestjenesten ved bataljonen bliver et fokusområde for dig og staben. I takt med implementering af stadig mere højteknologisk materiel og kørertøjer er der øget behov for at organisere og systematisere vedligeholdelse og kontrol af materiellet, da det er en forudsætning for bataljonens operative virke.
Om dig
Du er major og har gennemført Operations- og Føringsuddannelse samt Master i Militære Studier (MMS) eller en tilsvarende ækvivalerende uddannelse. Alternativt er du kaptajn og har gennemført Operations og Føringsuddannelsen og er i færd med at gennemføre Master i Militære Studier. Du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.
Du har været udsendt i internationale operationer og besidder en solid forståelse for stabsprocedurer, doktrin og operationer. Du har en bred erfaring fra uddannelse af Hærens enheder, gerne som underafdelingschef, og meget gerne erfaring fra en bataljons- eller brigadestab.
Som bataljonschef forventer jeg, at du er operativ i ord og handling, handlekraftig, fleksibel og ansvarsfuld overfor stabens opgaveløsning. Du har helhedsforståelse og forstår bataljonens rolle og opgaver i rammen af regiment, brigade og hær.
Du er analytisk stærk, kan holde mange bolde i luften ad gangen og har en praktisk orienteret og fleksibel tilgang til opgaveløsningen.
Du er god til at skabe og vedligeholde et godt sammenhold i staben og forstår vigtigheden af samarbejdet mellem staben og bataljonens underafdelinger, men også i forhold regimentets øvrige enheder og opgaver.
Du er samtidig energisk i forhold til at få opgaverne gennemført, nytænkende i forhold til uddannelsen af staben og planlægning af operationer samt moden og velovervejet i forhold til dine beslutninger. I forhold til implementeringen af det nye føringskoncept er der behov for at du sammen med bataljonen og brigadens øvrige enheder, evner at tænke nyt ift. at få den nye teknologi optimalt implementeret i samspil med organisation og doktrin.
Du vil endvidere skulle deltage i Livgardens blå roste, og i perioder have vagt ved de kongelige slotte og palæer.
Til ansøgningen bedes du vedlægge relevante bedømmelser, herunder om muligt fra en periode som underafdelingschef og en periode som udsendt. Endvidere bedes bedømmelse og eksamensbevis fra Operations- og Føringsuddannelsen vedlagt.
Da du har æren og fornøjelsen af at indgå i Den Kongelige Livgardes vagttjeneste, er det en forudsætning, at du som minimum er 175 cm høj som mand eller 169 cm høj som kvinde.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Dette brede opslag omfatter kaptajner/kaptajnløjtnanter og majorer/orlogskaptajner i løngruppe 4 og 5. Stillingens indhold og niveau justeres efter den valgte kandidat.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den nuværende stabschef kaptajn Morten Skaarup Johnsen på tlf. 2555 1378 eller chefen for I Panserinfanteribataljon oberstløjtnant Thomas Lunau på tlf.: 61168553.
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Dennis Nordahl, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19141.
Ansøgningsfristen er 19. april 2020. Ansættelsessamtaler ventes gennemført snarest herefter på Garderkasernen i Høvelte. Stillingen er til besættelse 1. juni 2020. Ansættelsesdatoen vil blive endeligt koordineret i samarbejde med afgivende chef. Ansættelsessamtaler forventes gennemført umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.
Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.
OM DEN KONGELIGE LIVGARDE
Den Kongelige Livgarde er i dag et topmoderne infanteriregiment og en livgarde med en operativ fokusering, der stiller vagt om Majestæten og den kongelige familie, samt fast opstiller en beredskabsenhed i de nationale operationer. Denne kombination af feltenheder – der deltager i internationale operationer - og vagtgående soldater, gør Den Kongelige Livgarde til et unikt regiment. Den Kongelige Livgardes historie strækker sig tilbage til 1658, hvor Livgarden blev oprettet af Kong Frederik den III den 30. juni. Også dengang løste Livgarden begge opgaver: som livvagt at beskytte landets højeste myndighed – kongen, og som infanteriregiment at indgå i den danske hær.
Kilde: Jobnet.dk
Om os
Drømmer du om at indgå i en bataljon med et entydigt fokus på det operative virke, uddannelse af soldater og enheder samt operationsplanlægning og føring, så har du her muligheden for at blive en del af vores team.
I Panserinfanteribataljons organisatoriske enheder består af et panserinfanterikompagni, et mekaniseret kompagni og et stabskompagni. Dertil kommer blandt andet kampvogns- og opklaringsenheder som indgår i kampbataljonen under indsættelse.
Bataljonen er udpeget til at indgå i NRI beredskab i 2023, hvilket betyder at vi har et spændende og relevant mål at arbejde frem mod. Bataljonen er godt i gang med at implementere Hærens Taktiske Kommunikationsnetværk (HTK) samt det nye føringskoncept for Hæren, hvilket er en spændende, men også krævende opgave der kalder på kreativitet og nytænkning hos alle bataljonens soldater. Målet er en fuldt digitaliseret bataljon, der via teknologi og effektive taktiske procedurer er i stand til at træffe beslutninger på alle niveauer – hurtigere end vores modstander.
Samtidig forbereder bataljonen sig på, at vi i løbet at 2020 modtager de første nye PIR V, der så skal implementeres ved dele af bataljonens enheder.
Til dagligt indgår bataljonen i et tæt samarbejde med Livgardens øvrige enheder og regimentsstab ift. at løfte den lange række af vigtige opgaver, som regimentet løser.
Vores vision er, at vi vil være en motiverende og attraktiv arbejdsplads for de dygtigste og mest motiverede soldater i kamptropperne. Vi er en bataljon, der gennem faglighed, professionalisme og effektivt samvirke med tilgåede enheder kan løse alle typer af opgaver på kamppladsen.
I dagligdagen er stabens opgaver fokuseret på at:
- Træne stabens evne til at kunne planlægge og gennemføre operationer.
- Skabe de bedste rammer for uddannelsen ved bataljonens underafdelinger.
- Indgå i et effektivt samarbejde med enheder ved regiment, 1. Brigade samt Hæren.
Uddannelsen af staben og underafdelingerne vil som supplement til øvelserne, også ske ved hjælp af føringsuddannelse og intern stabs rutinering.
Du vil få en væsentlig rolle i at være med til at videreudvikle dette projekt i forhold til at gøre staben operativ som del af 1. Brigade.
Vi er en stab og en bataljon, der lægger vægt på en høj grad af faglighed og professionalisme og evnen til at indgå i effektive samarbejder op og ned i organisationen, som grundlag for god eksekverbar opgaveløsning.
Opgaverne i staben løses som udgangspunk på tværs af sektionerne og i samarbejde med andre enheder uden om bataljonen, hvilket kræver høj grad af helhedssyn, forudseenhed og fleksibilitet. Bataljonen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, der baserer sig på gensidig respekt for den enkeltes bidrag til vores samlede opgaveløsning. Der er stor frihed til opgaveløsning indenfor de givne rammer.
Der er tale om en fast stilling med tjeneste på Garderkasernen i Høvelte.
Om stillingen
Som stabschef og næstkommanderende er du overfor mig som bataljonschef ansvarlig for stabens samlede opgaveløsning, herunder rettidighed og kvalitet. Det er dig, der leder og fordeler stabens opgaver. Din tyngde skal ligge i de tre nævnte kerneopgaver for staben, men opgaven kalder naturligt på meget andet end det.
Som stabschef bliver du en helt central figur ift. at tegne bataljonen udad og drive den indad, hvilket stiller krav til din måde at løse opgaver på. Du får stor berøringsflade med samarbejdspartnere ved regimentet og blandt enheder og stabe i Hæren, hvilket stiller krav til dine samarbejdsevner, helhedsforståelse og kommunikative evner.
I forhold til det operative virke har du ansvaret for at uddanne staben i faste procedurer og udarbejdelse af korte operative planer, naturligvis i samarbejde og under guidens fra mig.
Du vil endvidere være det naturlige omdrejningspunkt for hele tiden at skabe de bedste betingelser for bataljonens underafdelingers daglige virke, herunder ressourceallokering til bataljonens opgaveløsning.
Vedligeholdelsestjenesten ved bataljonen bliver et fokusområde for dig og staben. I takt med implementering af stadig mere højteknologisk materiel og kørertøjer er der øget behov for at organisere og systematisere vedligeholdelse og kontrol af materiellet, da det er en forudsætning for bataljonens operative virke.
Om dig
Du er major og har gennemført Operations- og Føringsuddannelse samt Master i Militære Studier (MMS) eller en tilsvarende ækvivalerende uddannelse. Alternativt er du kaptajn og har gennemført Operations og Føringsuddannelsen og er i færd med at gennemføre Master i Militære Studier. Du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.
Du har været udsendt i internationale operationer og besidder en solid forståelse for stabsprocedurer, doktrin og operationer. Du har en bred erfaring fra uddannelse af Hærens enheder, gerne som underafdelingschef, og meget gerne erfaring fra en bataljons- eller brigadestab.
Som bataljonschef forventer jeg, at du er operativ i ord og handling, handlekraftig, fleksibel og ansvarsfuld overfor stabens opgaveløsning. Du har helhedsforståelse og forstår bataljonens rolle og opgaver i rammen af regiment, brigade og hær.
Du er analytisk stærk, kan holde mange bolde i luften ad gangen og har en praktisk orienteret og fleksibel tilgang til opgaveløsningen.
Du er god til at skabe og vedligeholde et godt sammenhold i staben og forstår vigtigheden af samarbejdet mellem staben og bataljonens underafdelinger, men også i forhold regimentets øvrige enheder og opgaver.
Du er samtidig energisk i forhold til at få opgaverne gennemført, nytænkende i forhold til uddannelsen af staben og planlægning af operationer samt moden og velovervejet i forhold til dine beslutninger. I forhold til implementeringen af det nye føringskoncept er der behov for at du sammen med bataljonen og brigadens øvrige enheder, evner at tænke nyt ift. at få den nye teknologi optimalt implementeret i samspil med organisation og doktrin.
Du vil endvidere skulle deltage i Livgardens blå roste, og i perioder have vagt ved de kongelige slotte og palæer.
Til ansøgningen bedes du vedlægge relevante bedømmelser, herunder om muligt fra en periode som underafdelingschef og en periode som udsendt. Endvidere bedes bedømmelse og eksamensbevis fra Operations- og Føringsuddannelsen vedlagt.
Da du har æren og fornøjelsen af at indgå i Den Kongelige Livgardes vagttjeneste, er det en forudsætning, at du som minimum er 175 cm høj som mand eller 169 cm høj som kvinde.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Dette brede opslag omfatter kaptajner/kaptajnløjtnanter og majorer/orlogskaptajner i løngruppe 4 og 5. Stillingens indhold og niveau justeres efter den valgte kandidat.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den nuværende stabschef kaptajn Morten Skaarup Johnsen på tlf. 2555 1378 eller chefen for I Panserinfanteribataljon oberstløjtnant Thomas Lunau på tlf.: 61168553.
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Dennis Nordahl, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19141.
Ansøgningsfristen er 19. april 2020. Ansættelsessamtaler ventes gennemført snarest herefter på Garderkasernen i Høvelte. Stillingen er til besættelse 1. juni 2020. Ansættelsesdatoen vil blive endeligt koordineret i samarbejde med afgivende chef. Ansættelsessamtaler forventes gennemført umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.
Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.
OM DEN KONGELIGE LIVGARDE
Den Kongelige Livgarde er i dag et topmoderne infanteriregiment og en livgarde med en operativ fokusering, der stiller vagt om Majestæten og den kongelige familie, samt fast opstiller en beredskabsenhed i de nationale operationer. Denne kombination af feltenheder – der deltager i internationale operationer - og vagtgående soldater, gør Den Kongelige Livgarde til et unikt regiment. Den Kongelige Livgardes historie strækker sig tilbage til 1658, hvor Livgarden blev oprettet af Kong Frederik den III den 30. juni. Også dengang løste Livgarden begge opgaver: som livvagt at beskytte landets højeste myndighed – kongen, og som infanteriregiment at indgå i den danske hær.
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".
Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.
Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Sikkerhedsmedarbejder
- Birkerød
- Søndag den 19. april 2020
Lignende jobs
-
Allerød, Danmark: Finskytte/kører til 5. Stabskomp...
- Sikkerhedsmedarbejder
- Allerød
-
Allerød, Danmark: Gruppefører til vedligeholdelses...
Gruppefører til vedligeholdelsessektionen i 2. mekaniserede infanterikompagni, I Panserinfanteribataljon, Den Kongelige Livgarde. .- Sikkerhedsmedarbejder
- Allerød
-
Allerød, Danmark: Leder af vagten og assisterende ...
Leder af vagten og assisterende sikkerhedsofficer ved Den Kongelige Livgarde i Høvelte (genopslag) .- Sikkerhedsmedarbejder
- Allerød
-
Odsherred, Danmark: Næstkommanderende på Søværnets...
- Sikkerhedsmedarbejder
- Nordsjælland
Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Birkerød
Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Birkerød over tid
Dato | Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere |
---|---|
9. november 2024 | 5 |
8. november 2024 | 6 |
7. november 2024 | 6 |
6. november 2024 | 5 |
5. november 2024 | 5 |
4. november 2024 | 4 |
3. november 2024 | 4 |
2. november 2024 | 4 |
1. november 2024 | 4 |
31. oktober 2024 | 4 |
30. oktober 2024 | 4 |
29. oktober 2024 | 5 |
28. oktober 2024 | 5 |
27. oktober 2024 | 6 |
26. oktober 2024 | 6 |
25. oktober 2024 | 2 |
24. oktober 2024 | 5 |
23. oktober 2024 | 5 |
22. oktober 2024 | 5 |
21. oktober 2024 | 5 |
20. oktober 2024 | 6 |
19. oktober 2024 | 6 |
18. oktober 2024 | 5 |
17. oktober 2024 | 5 |
16. oktober 2024 | 5 |
15. oktober 2024 | 5 |
14. oktober 2024 | 4 |
13. oktober 2024 | 4 |
12. oktober 2024 | 4 |
11. oktober 2024 | 3 |
10. oktober 2024 | 3 |