Stabsofficerer til I Panserinfanteribataljon ved Den Kongelige Livgarde (S3,S2)
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Birkerød
Har du mod på et spændende, krævende og ansvarsfuldt job i en hverdag præget af operationer, uddannelse af soldater og gode oplevelser? Så er du måske kommende stabsofficer ved I Panserinfanteribataljon.
Om os
Drømmer du om at indgå i en bataljon med et entydigt fokus på det operative virke, uddannelse af soldater og enheder samt operationsplanlægning og føring, så har du her muligheden for at blive en vigtig spiller i vores team.
Bataljonen indgår organisatorisk i 1. Brigade, der er Hærens stående indsatsparate troppeenhed. Bataljonen har netop været udsendt til Letland på NFP hold 2. Efter hjemkomsten vil bataljonen påbegynde en ny spændende uddannelsesrejse, frem mod at den samlede 1. Brigade skal certificeres i 2025. Til dagligt indgår bataljonen og kompagnier i et tæt samarbejde med Livgardens øvrige enheder og regimentsstab ift. at løfte den lange række af vigtige opgaver, som regimentet løser.
Vores vision er, en motiverende og attraktiv arbejdsplads for de dygtigste og mest motiverede soldater i kamptropperne. Vi er en bataljon, der gennem høj faglighed, helstøbt professionalisme og effektivt samvirke med tilgåede enheder kan løse alle typer af opgaver på kamppladsen.
I dagligdagen er stabens opgaver fokuseret på at:
• Træne stabens evne til at kunne planlægge og gennemføre operationer.
• Skabe de bedste rammer for uddannelsen ved bataljonens underafdelinger.
• Indgå i et effektivt samarbejde med enheder ved regiment, 1. Brigade samt Hæren.
Uddannelsen af staben og underafdelingerne vil som supplement til øvelserne, også ske ved hjælp af føringsuddannelse og intern stabs rutinering. Du vil få en væsentlig rolle i at være med til at videreudvikle dette projekt i forhold til at gøre staben operativ som del af 1. Brigade.
Vi er en stab og en bataljon, der lægger vægt på en høj grad af faglighed og professionalisme og evnen til at indgå i effektive samarbejder op og ned i organisationen, som grundlag for god eksekverbar opgaveløsning.
Opgaverne i staben løses som udgangspunk på tværs af sektionerne og i samarbejde med andre enheder uden om bataljonen, hvilket kræver høj grad af helhedssyn, forudseenhed og fleksibilitet. Bataljonen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, der baserer sig på gensidig respekt for den enkeltes bidrag til vores samlede opgaveløsning. Der er stor frihed til opgaveløsning inden for de givne rammer.
Om stillingen
Til stillingerne som stabsofficer, støtter du op om sektionens samlede opgaveløsning, men vil også varetage egne sagsområder. Dette kan være støtte til uddannelse og øvelsesplanlægning, føringsuddannelse, planlægning af nationale operationer osv.
Sektionerne udarbejder og udfordrer, baseret på faglighed og analyse, bataljonens løsning og valg af manøvre.
De støtter med indsættelse af bataljonens enheder fx efterretnings- eller logistiske enheder, samt tilvejebringer et rettidigt og dækkende beslutningsgrundlag for bataljonschefen og dens enheder.
I/LG har ved flere lejligheder roteret officerer mellem forskellige sektioner mhp. at uddanne officeren bredt.
Der kan søges blandt følgende funktioner; EO, ACOS S3 og OPO. Nedenstående beskriver lidt om de enkelte stillinger:
Særligt for operationsofficeren:
Som operationsofficer i S3 vil du som udgangspunkt have både en drift- og uddannelsesorienteret rolle samtidig med en operativ funktion i øvelses- og indsættelsessammenhæng.
De to roller vil i dagligdagen flyde sammen og det forventes at du bringer dine operative og taktiske kompetencer ind i rollen som uddannelsesplanlægger.
Under øvelse og operative indsættelser vil du som operationsofficer indgå på en af bataljonens føringsinstallationer. Du vil både skulle kunne indgå i operativ planlægning samt støtte bataljonschefen i føringen af operationer.
Særligt for efterretningsofficeren:
Du vil blive specialiseret i at arbejde med efterretningstjenesten, og du skal bistå med at gennemføre uddannelse af underafdelingernes efterretningsbefalingsmænd.
Du skal have interesse og gerne erfaring med at arbejde i BMS, som spiller en afgørende rolle i indhentning og deling af efterretninger på tværs af kamppladsen.
Du vil skulle bistå sektionschefen som assisterende sikkerhedsofficer. En opgave som spiller væsentlig rolle i dagligdagen.
Særligt for ACOS S3
Du bliver sektionschef og dermed ansvarlig for sektionens personel og samlede opgaveløsning. Du vil have stor indflydelse på bataljonens opgaveløsning og at skulle koordinere og samarbejde bredt ved regimentet, samt på tværs af 1. BDE enheder i Danmark.
Det er afgørende at du har et operativt mindset, at du er fleksibel, løsningsorienteret og brænder for at skabe de bedst mulige rammer for enhedens soldater.
” Du bedes påføre din ansøgning, hvilken stilling du søger og hvis du ansøger dem alle, bedes du påføre i hvilken prioritetsorden.”
Om dig
Du er kaptajn eller premierløjtnant og har gennemført VUT I/L HRN, Bataljons- og Brigadekursus eller Føringskursus eller indgår en uddannelsesaftale. Det er ønskeligt at du har en baggrund inden for kamptropperne, ingeniørtropperne eller logistiktropperne f.eks. som delingsfører, næstkommanderende, underafdelingschef eller stabsofficer, hvor fra du har erfaring med operationer og efterretninger på underafdelings-/bataljonsniveau. Erfaring inden for de to specialer vægtes højt.
Det er tillige ønskeligt, hvis du har erfaring fra en eller flere internationale operationer på underafdelings- eller stabsniveau, hvor dispositionsenheder har været indsat.
Alternativt er du premierløjtnant og har som minimum været delingsfører eller næstkommanderende og indtræder snarest på føringskursus.
Du vil endvidere skulle deltage i Livgardens blå roste, og i perioder have vagt ved de kongelige slotte og
palæer.
Til ansøgningen bedes du vedlægge relevante bedømmelser, herunder om muligt fra en periode som delingsfører og en periode som udsendt. Endvidere bedes relevante eksamensbeviser vedlagt.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajnløjtnanter/kaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte stabschefen, major Philip Kornblit på tlf. +45 2555 1378.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Thomas Gjøll Hansen på telefon 32 66 59 08 eller på mail: [email protected]
Ansøgningsfristen er 25. maj 2023.
Ved en jobsamtale vil vi blandt andet være interesseret i at høre dine tanker om:
- Hvilke mål du vil sætte dig som en del af sektionen.
- Hvordan du vil udvikle efterretningstjenesten ved bataljonen og underafdelingerne.
Ansættelsessamtaler gennemføres løbende og i uge 21 og 22.
Stillingerne som EO, ACOS S3 og OPO kan tiltrædes pr. 1. august 2023.
Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen
OM DEN KONGELIGE LIVGARDE
Den Kongelige Livgarde er i dag et topmoderne infanteriregiment og en livgarde med en operativ fokusering, der stiller vagt om Majestæten og den kongelige familie, samt fast opstiller en beredskabsenhed i de nationale operationer. Denne kombination af feltenheder – der deltager i internationale operationer - og vagtgående soldater, gør Den Kongelige Livgarde til et unikt regiment. Den Kongelige Livgardes historie strækker sig tilbage til 1658, hvor Livgarden blev oprettet af Kong Frederik den III den 30. juni. Også dengang løste Livgarden begge opgaver: Som livvagt at beskytte landets højeste myndighed – kongen, og som infanteriregiment at indgå i den danske hær.
Kilde: Jobnet.dk
Om os
Drømmer du om at indgå i en bataljon med et entydigt fokus på det operative virke, uddannelse af soldater og enheder samt operationsplanlægning og føring, så har du her muligheden for at blive en vigtig spiller i vores team.
Bataljonen indgår organisatorisk i 1. Brigade, der er Hærens stående indsatsparate troppeenhed. Bataljonen har netop været udsendt til Letland på NFP hold 2. Efter hjemkomsten vil bataljonen påbegynde en ny spændende uddannelsesrejse, frem mod at den samlede 1. Brigade skal certificeres i 2025. Til dagligt indgår bataljonen og kompagnier i et tæt samarbejde med Livgardens øvrige enheder og regimentsstab ift. at løfte den lange række af vigtige opgaver, som regimentet løser.
Vores vision er, en motiverende og attraktiv arbejdsplads for de dygtigste og mest motiverede soldater i kamptropperne. Vi er en bataljon, der gennem høj faglighed, helstøbt professionalisme og effektivt samvirke med tilgåede enheder kan løse alle typer af opgaver på kamppladsen.
I dagligdagen er stabens opgaver fokuseret på at:
• Træne stabens evne til at kunne planlægge og gennemføre operationer.
• Skabe de bedste rammer for uddannelsen ved bataljonens underafdelinger.
• Indgå i et effektivt samarbejde med enheder ved regiment, 1. Brigade samt Hæren.
Uddannelsen af staben og underafdelingerne vil som supplement til øvelserne, også ske ved hjælp af føringsuddannelse og intern stabs rutinering. Du vil få en væsentlig rolle i at være med til at videreudvikle dette projekt i forhold til at gøre staben operativ som del af 1. Brigade.
Vi er en stab og en bataljon, der lægger vægt på en høj grad af faglighed og professionalisme og evnen til at indgå i effektive samarbejder op og ned i organisationen, som grundlag for god eksekverbar opgaveløsning.
Opgaverne i staben løses som udgangspunk på tværs af sektionerne og i samarbejde med andre enheder uden om bataljonen, hvilket kræver høj grad af helhedssyn, forudseenhed og fleksibilitet. Bataljonen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, der baserer sig på gensidig respekt for den enkeltes bidrag til vores samlede opgaveløsning. Der er stor frihed til opgaveløsning inden for de givne rammer.
Om stillingen
Til stillingerne som stabsofficer, støtter du op om sektionens samlede opgaveløsning, men vil også varetage egne sagsområder. Dette kan være støtte til uddannelse og øvelsesplanlægning, føringsuddannelse, planlægning af nationale operationer osv.
Sektionerne udarbejder og udfordrer, baseret på faglighed og analyse, bataljonens løsning og valg af manøvre.
De støtter med indsættelse af bataljonens enheder fx efterretnings- eller logistiske enheder, samt tilvejebringer et rettidigt og dækkende beslutningsgrundlag for bataljonschefen og dens enheder.
I/LG har ved flere lejligheder roteret officerer mellem forskellige sektioner mhp. at uddanne officeren bredt.
Der kan søges blandt følgende funktioner; EO, ACOS S3 og OPO. Nedenstående beskriver lidt om de enkelte stillinger:
Særligt for operationsofficeren:
Som operationsofficer i S3 vil du som udgangspunkt have både en drift- og uddannelsesorienteret rolle samtidig med en operativ funktion i øvelses- og indsættelsessammenhæng.
De to roller vil i dagligdagen flyde sammen og det forventes at du bringer dine operative og taktiske kompetencer ind i rollen som uddannelsesplanlægger.
Under øvelse og operative indsættelser vil du som operationsofficer indgå på en af bataljonens føringsinstallationer. Du vil både skulle kunne indgå i operativ planlægning samt støtte bataljonschefen i føringen af operationer.
Særligt for efterretningsofficeren:
Du vil blive specialiseret i at arbejde med efterretningstjenesten, og du skal bistå med at gennemføre uddannelse af underafdelingernes efterretningsbefalingsmænd.
Du skal have interesse og gerne erfaring med at arbejde i BMS, som spiller en afgørende rolle i indhentning og deling af efterretninger på tværs af kamppladsen.
Du vil skulle bistå sektionschefen som assisterende sikkerhedsofficer. En opgave som spiller væsentlig rolle i dagligdagen.
Særligt for ACOS S3
Du bliver sektionschef og dermed ansvarlig for sektionens personel og samlede opgaveløsning. Du vil have stor indflydelse på bataljonens opgaveløsning og at skulle koordinere og samarbejde bredt ved regimentet, samt på tværs af 1. BDE enheder i Danmark.
Det er afgørende at du har et operativt mindset, at du er fleksibel, løsningsorienteret og brænder for at skabe de bedst mulige rammer for enhedens soldater.
” Du bedes påføre din ansøgning, hvilken stilling du søger og hvis du ansøger dem alle, bedes du påføre i hvilken prioritetsorden.”
Om dig
Du er kaptajn eller premierløjtnant og har gennemført VUT I/L HRN, Bataljons- og Brigadekursus eller Føringskursus eller indgår en uddannelsesaftale. Det er ønskeligt at du har en baggrund inden for kamptropperne, ingeniørtropperne eller logistiktropperne f.eks. som delingsfører, næstkommanderende, underafdelingschef eller stabsofficer, hvor fra du har erfaring med operationer og efterretninger på underafdelings-/bataljonsniveau. Erfaring inden for de to specialer vægtes højt.
Det er tillige ønskeligt, hvis du har erfaring fra en eller flere internationale operationer på underafdelings- eller stabsniveau, hvor dispositionsenheder har været indsat.
Alternativt er du premierløjtnant og har som minimum været delingsfører eller næstkommanderende og indtræder snarest på føringskursus.
Du vil endvidere skulle deltage i Livgardens blå roste, og i perioder have vagt ved de kongelige slotte og
palæer.
Til ansøgningen bedes du vedlægge relevante bedømmelser, herunder om muligt fra en periode som delingsfører og en periode som udsendt. Endvidere bedes relevante eksamensbeviser vedlagt.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajnløjtnanter/kaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte stabschefen, major Philip Kornblit på tlf. +45 2555 1378.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Thomas Gjøll Hansen på telefon 32 66 59 08 eller på mail: [email protected]
Ansøgningsfristen er 25. maj 2023.
Ved en jobsamtale vil vi blandt andet være interesseret i at høre dine tanker om:
- Hvilke mål du vil sætte dig som en del af sektionen.
- Hvordan du vil udvikle efterretningstjenesten ved bataljonen og underafdelingerne.
Ansættelsessamtaler gennemføres løbende og i uge 21 og 22.
Stillingerne som EO, ACOS S3 og OPO kan tiltrædes pr. 1. august 2023.
Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen
OM DEN KONGELIGE LIVGARDE
Den Kongelige Livgarde er i dag et topmoderne infanteriregiment og en livgarde med en operativ fokusering, der stiller vagt om Majestæten og den kongelige familie, samt fast opstiller en beredskabsenhed i de nationale operationer. Denne kombination af feltenheder – der deltager i internationale operationer - og vagtgående soldater, gør Den Kongelige Livgarde til et unikt regiment. Den Kongelige Livgardes historie strækker sig tilbage til 1658, hvor Livgarden blev oprettet af Kong Frederik den III den 30. juni. Også dengang løste Livgarden begge opgaver: Som livvagt at beskytte landets højeste myndighed – kongen, og som infanteriregiment at indgå i den danske hær.
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".
Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.
Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Sikkerhedsmedarbejder
- Birkerød
- Torsdag den 25. maj 2023
Lignende jobs
-
Brandrådgiver i HSE-afdelingen hos Novo Nordisk En...
Vil du være vores nye Brandrådgiver i Health, Safety and EnvironmentHvem er vi i [xxxxx]? Vi er eksperter i start-til-slut Pharma løsninger, og vores succes bygger på vores relationer, både med v..- Sikkerhedsmedarbejder
- Virum
-
Security Specialist
About the roleData security is a core value at Conference Manager. We are ISO 27001-certified with an ISO 27701 extension, ensuring that security is integrated into everything we do — from developm..- Sikkerhedsmedarbejder
- Virum
-
Birkerød, Danmark: Ingeniør eller naturvidenskabel...
- Sikkerhedsmedarbejder
- Birkerød
-
Allerød, Danmark: Næstkommanderende deling til 2. ...
Næstkommanderende deling til 2. mekaniserede infanterikompagni, I Panserinfanteribataljon, Den Kongelige Livgarde .- Sikkerhedsmedarbejder
- Allerød
Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Birkerød
Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Birkerød over tid
Dato | Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere |
---|---|
25. december 2024 | 4 |
24. december 2024 | 4 |
23. december 2024 | 4 |
22. december 2024 | 4 |
21. december 2024 | 4 |
20. december 2024 | 4 |
19. december 2024 | 4 |
18. december 2024 | 4 |
17. december 2024 | 4 |
16. december 2024 | 4 |
15. december 2024 | 4 |
14. december 2024 | 4 |
13. december 2024 | 3 |
12. december 2024 | 3 |
11. december 2024 | 3 |
10. december 2024 | 3 |
9. december 2024 | 3 |
8. december 2024 | 3 |
7. december 2024 | 3 |
6. december 2024 | 3 |
5. december 2024 | 2 |
4. december 2024 | 2 |
3. december 2024 | 1 |
2. december 2024 | 1 |
1. december 2024 | 4 |
30. november 2024 | 4 |
29. november 2024 | 4 |
28. november 2024 | 4 |
27. november 2024 | 4 |
26. november 2024 | 5 |
25. november 2024 | 5 |