Sektionschef for Militær Fysisk Støttesektion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Er du evidensbaseret og kan du bringe ”best practice” fra felten i spil? Evner du at få eksperter til at producere og levere fagligt funderede produkter inden for Militær Fysisk Træning og Militær Idræt – og hvor soldaten/enheden er aftagerne? Har du i den forbindelse stærke ledelsesmæssige evner? Så er du den vi søger til stillingen som sektionschef for Militær Fysisk Støttesektion ved Center for Militær Fysisk Træning!

Om os

Center for Militær Fysisk Træning er Forsvarets kompetencecenter inden for det træningsfysiologiske område, som omfatter den militære fysiske støtte og uddannelse der sikrer at soldaten har den nødvendige operative fysiske parathed til at varetage sin funktion.
Vi er et værnfælles center organiseret med en chef, en næstkommanderende, en centerbefalingsmand og to sektioner – en Militær Fysisk Støtte- og Uddannelsessektion samt en Koordinationssektion. Centret huser i alt 37 medarbejdere – civile som militære med en bred vifte af kompetencer inden for fysisk træning, fysioterapi og uddannelse.

Den militære fysiske støtte omfatter uddannelse af enkeltmand og enheder i forebyggelse, restitution, belastningsstyring samt korrekt anvendelse af soldatens beskyttelses- og oppakningssystemer. Den støtte gennemføres af fysioterapeuter og træningsvejledere, vedligeholdes af enhedernes militære fysiske trænere og kan udbygges med Militære Fysiske Støtte Teams. Ligeledes omfatter støtten systematisk screening og afprøvning af soldaterne, som efterfølgende visiteres til trænings- eller behandlings-intervention. Enhederne støttes heri af enhedernes militære fysiske trænere. Den Militære Koordinationssektion varetager alle øvrige opgaver inden for det træningsfysiologiske felt herunder, den militære fysiske træning på Forsvarets fire officersskoler, studie- og udviklingsvirksomhed, konceptudvikling, den militære idræt i Forsvaret, Invictus Games, projekter m.m.

Om fysioterapeutisk støtte i Forsvaret.
Center for Militær Fysisk Træning har en målsætning om, at alle soldater skal besidde en fysisk operativ parathed. Med det mener vi, at soldatens fysik skal kunne modsvare den konkrete arbejdsbelastning. Vejen til at nå denne målsætning går gennem tre områder:
1. Et træningskoncept.
2. En træneruddannelse baseret på træningskonceptet
3. Fem regionale støtteteams bestående af træningsvejledere og fysioterapeuter. Kerneopgaverne for de fem teams er rådgivning om og undervisning i militær fysisk træning og skader.
CMT kerneopgave er, at Forsvarets personel besidder viden, færdigheder og kompetencer til at fremme egen og kollegers robusthed, resiliens og fysisk parathed, samt selvstændigt at kunne håndtere egne skader og smerter optimalt. Fysioterapeutisk støtte er et middel hertil.

Om stillingen

Ud over at være sektionschef og samtaleleder for fagligt kompetente medarbejdere med vidt forskellige baggrunde, skal du varetage den faglige ledelse af militære fysiske støtte til Forsvarets enheder, herunder levere instruktører og gennemføre militær fysisk træning til Forsvarets Sanitetskommandos støtte til Forsvarsakademiet.

• Du er sektionschef for Militær Fysisk Støttesektion.
• Du har en kaptajn som for nuværende er leder af uddannelseselementet som varetager støtten til Forsvarsakademiet og CMT kursusproduktion.
• Du vil få ledelsesansvaret for CMT træningsvejledere og fysioterapeuter, fordelt på fem selvstændige teams i regionerne. Du er ligeledes samtaleleder for lederen af uddannelseselement der er samtaleleder for CMT lærere/instruktører.
• Du vil forestå planlægning og gennemførelse af centerets støtteopgaver, der kræver kompetencer på lederniveau, kombineret med erfaring fra tjeneste på lederniveau til forståelse for løsning af støtten i en militær kontekst.
• Du vil varetage planlægning, sagsbehandling, forvaltning og lærervirksomhed og didaktiske analyser for centeret uddannelses- og læringsportefølje generelt.
•Du skal påregne at deltage i nationale og internationale kongresser og symposier m.h.p. vidensindhentning og videndeling i relation til det militære træningsfysiologiske fagområde.
• Du vil varetage og behandle alle henvendelser vedrørende militær fysisk støtte og beslægtede områder fra eksterne interessenter, herunder enkeltpersoner, civile myndigheder og institutioner samt styrelser i relation til sektionens faglige ansvar.

Om dig

Du er kaptajn/kaptajnløjtnant/tilsvarende i beredskabsstyrelsen. Det er tillige ønskeligt at du er uddannet som Militær Fysisk Træner III eller tilsvarende og gerne med en master/bachelor/kandidatgrad inden for humanfysiologi/idræt.

Det forventes at:
• Du har ledererfaring med distanceledelse og besidder en stærk lederprofil.
• Du har erfaring med samarbejde af medarbejdere med vidt forskellige baggrunde, fra veteraner over militært personel, hvor ledelse med nærvær på distancen er en naturlig del af din ledelsesstil.
• Du har et helhedssyn med henblik på at balancere og prioritere sektionens opgaver og opgaveløsning i forhold til centrets kerneopgave og hovedopgaver, samtidig med at du er indstillet på at være instruktør og/eller undervise.
• Du har motivation for at få et indgående kendskab til udvikling af den militære fysiske træning i Forsvaret.
• Du er stærk til udføre analyser, løse komplekse problemstillinger og udfærdige solide oplæg til løsningsforslag.
• Du har stor erfaring med stabsarbejde og sagsbehandling.
• Du er en tydelig kommunikator, som kan udtrykke sig kort og klart i skrift såvel som i tale.

Du får et råderum for opgaveløsningen, så vi forventer, at du har en udpræget grad af selvstændighed og ansvarsfølelse, og at du kan samarbejde på tværs af myndigheder og interessenter. Distanceledelse er en forventet kompetence og vilje til en del rejsedage rundt i regionerne.

Der er fokus på kvaliteten i de beslutninger og analyser, der ligger til grund for sektionens arbejde såvel på kort som på lang sigt.
Det er en fordel, at du har international operativ erfaring.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Mikkel Soelberg på 2523 9005 eller mail [email protected].

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Sandra Bengtson Heede, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19172.

Ansøgningsfristen er den 24.08.2023 og samtaler forventes gennemført umiddelbart efter.
Ansættelse er den 1. september 2023.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarets Sanitetskommando
I Forsvarets Sanitetskommando sikrer vi soldatens helbred. Vi er fagligt ansvarlige for - og varetager sundhedstjenesten i Forsvaret. Vi udvikler og rådgiver om militærmedicinske forhold, om militær fysisk træning og står for driften af infirmerierne og skolerne Center for Militær Fysisk Træning og Center for Sanitets- og Sundhedsuddannelse. Desuden er vi ansvarlige for rekruttering og uddannelse af Forsvarets sundhedsfaglige personel, som tager hånd om danske soldater i nationale og internationale operationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Brabrand
  • Torsdag den 24. august 2023

Lignende jobs

  • Product Safety Engineer - driving design for Safet...

    Are you enthusiastic about inspiring projects? Would you like to be part of a growing industry that really matters in providing sustainable energy solutions globally? Then we have the opportunity f..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Lean Implementation Supervisor

    Do you thrive working in a high-paced environment, maybe with experience from the wind industry? Join our OCS Lean Optimisation Team. SalesSBU NCE Construction & OperationsLean Optimization..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Commissioning Supervisor Level 1

    Would you like a hands-on opportunity to apply your process understanding and delegation skills in a team of highly proficient colleagues? Do you thrive in a significant, international environment?.
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Lead Commissioning Supervisor

    Here in the Lead Commissioning Supervisors Team, we are seeking pro-active and driven individual to join our highly- skilled and competent team. This role entails broad stakeholder management and r..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
7. september 2024 3
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
12. august 2024 2
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 4