Uddannelsesbefalingsmand til Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Fredensborg
Vil du være med til at præge uddannelse af frivillige soldater, og indgå i et professionelt engageret tema, så er du måske vores kommende uddannelsesbefalingsmand (S7) ved Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland (HDNSJ) i Fredensborg.
Om os
HDNSJ er et af seks Hærhjemmeværnsdistrikter under Landsdelsregion Øst. Distriktet er en operativ enhed som opstiller, uddanner, indsætter og fører enheder fra Hjemmeværnet, som en del af Danmarks samlede nationale beredskab.
Distriktets hovedkvarter er placeret på Kratbjerg, Fredensborg, kun ca. 45 min. kørsel med offentlig transport fra København. Vores geografiske ansvarsområde er sammenfaldende med Nordsjællands Politikreds, hvilket omfatter 13 kommuner. Vores samarbejde med Forsvaret, politiet, kommunerne og andre beredskabsmyndigheder er tæt og aktiveres jævnligt ved forskellige beredskabshændelser.
Distriktet består af seks underafdelinger og en frivillig stab. Underafdelingerne omfatter et stabskompagni, et overvågnings- og opklaringskompagni, et infanterikompagni, et bevogtningskompgani, et uddannelseskompagni samt et politihjemmeværnskompagni. Underafdelingerne er bemandet med frivilligt personel og den aktive struktur ved distriktet består pt. af ca. 400 frivillige hjemmeværnssoldater. Distriktet administrerer derudover en reservestyrke på godt 1000 frivillige og er tillige ansvarlig for at opstille to kompagnier til Forsvarets Totalforsvarsstyrke.
Om stillingen
I dit daglige virke fungerer du som faglærer og sagsbehandler ved distriktet på et antal områder som ex. signaltjeneste, skydning, førstehjælp, Sitaware, droner og/eller omskoling til køretøjer. Den nærmere opgavesammensætning afhænger både af distriktets behov og dine ønsker samt kompetencer.
Du fungerer også som primær kontaktperson for to af distriktets kompagnier, hvor du bl.a. støtter dem i planlægning og gennemførsel af uddannelses- og øvelsesaktiviteter, så de opnår deres opstillede mål. Som kontaktperson leverer du ikke mindst rådgivning, vejledning og coaching til vores frivillige instruktører. Dermed udvikler I sammen kvaliteten af den uddannelse distriktet tilbyder vores frivillige – og øger dermed vores samlede operative effekt. Ud over rådgivning og vejledning, består opgaverne også i at koordinere materiel og faciliteter til kompagniernes uddannelse samt mere bredt at være bindeled til den faste struktur.
Da vores frivillige typisk uddanner sig på hverdagsaftener og/eller i weekender, forventes det at du med mellemrum er fysisk tilstede ved kompagnierne for at støtte dem – og få indblik i de udfordringer kompagnierne har. Omfanget af din fysiske tilstedeværelse er i høj grad op til dig selv i dialog med nærmeste foresatte. De optjente friheder planlægges afspadseret, hvorved fleksibiliteten går begge veje. På den måde sigter vi efter, at du opnår en god ”Work-Life Balance”.
Du indgår også i distriktets vagthaveordning i syv dage af gangen. Vagthaveordningen er en del af det nationale beredskab, hvor Hjemmeværnet samarbejder med Forsvaret, politiet, det kommunale beredskab, Beredskabsstyrelsen og Region Hovedstaden. Ved ex. storm- og sne varsler, forhøjet vandstand eller andre begivenheder, der kræver en koordineret civil/militær indsats, samles den lokale beredskabsstab. Ydermere støtter vi Forsvaret, hvor Den Kongelige Livgarde er vores primære samarbejdspartner, og her har vi stærke relationer som prioriteres gennem støtte til øvelser og uddannelse.
Om dig
Du er udnævnt oversergent, alternativt sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
Optimalt set har du baggrund i Hæren, men det vigtigste er, du brænder for at beskæftige dig med uddannelse og udvikling af andre inden for Hærhjemmeværnets ramme. Dine kompetencer som instruktør er stærke, og du interesserer dig for at arbejde med mennesker som omdrejningspunkt. Du opfatter tiltrækning og tilknytning som vigtige elementer i dit arbejde, fordi det løbende styrker enhederne.
Udover planlægning af aktiviteter, har du også lyst til at se tingene ske i virkeligheden. Deltagelse i planlagte aktiviteter sammen med distriktets frivillige soldater opfatter du som naturligt og relevant. Du er derfor heller ikke bange for selv at tage fat og løse praktiske opgaver. Du anerkender, at samarbejde med både faste og frivillige er en forudsætning for succes i din stilling og kun som holdspiller skaber vi effekt på den lange bane.
Du er i stand til at arbejde selvstændigt ud fra en retning og hensigt. Det du ikke ved, spørger du om og kommer på den måde godt videre med opgaverne.
Du har lyst til at udvikle dig, og du værdsætter løbende kompetenceudvikling. Det du ikke kan på forhånd, er du parat til at lære undervejs. Enten ”on-the-job” eller gennem uddannelse.
Det er en fordel, hvis du har kenskab til arbejde med en frivillig organisation, eMTEP samt gode mundtlige og skriftlige kommunikation egenskaber.
Det er ønskeligt, at du har erfaring som fører og uddanner fra Hæren eller Hærhjemmeværnet. Udsendelse i internationale operationer er tillige ønskeligt.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested er Fredensborg.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte stabschefen, major Anders Buus, ved distriktet på telefon 41 72 97 10.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Christian Nordbo Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 90 42 eller på mail [email protected].
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfristen er 12. april 2024 og samtaler forventes afholdt løbende. Stillingen er tilbesættelse 1. juni 2024 eller hurtigst muligt.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM LANDSDELSREGION ØST
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen.
Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.
Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære kerneopgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.
Regionsstaben har ca. 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efterretningssektionen (G2), Informationsoperationssektionen (G9) og Logistiksektionen (G1/4/8).
Kilde: Jobnet.dk
Om os
HDNSJ er et af seks Hærhjemmeværnsdistrikter under Landsdelsregion Øst. Distriktet er en operativ enhed som opstiller, uddanner, indsætter og fører enheder fra Hjemmeværnet, som en del af Danmarks samlede nationale beredskab.
Distriktets hovedkvarter er placeret på Kratbjerg, Fredensborg, kun ca. 45 min. kørsel med offentlig transport fra København. Vores geografiske ansvarsområde er sammenfaldende med Nordsjællands Politikreds, hvilket omfatter 13 kommuner. Vores samarbejde med Forsvaret, politiet, kommunerne og andre beredskabsmyndigheder er tæt og aktiveres jævnligt ved forskellige beredskabshændelser.
Distriktet består af seks underafdelinger og en frivillig stab. Underafdelingerne omfatter et stabskompagni, et overvågnings- og opklaringskompagni, et infanterikompagni, et bevogtningskompgani, et uddannelseskompagni samt et politihjemmeværnskompagni. Underafdelingerne er bemandet med frivilligt personel og den aktive struktur ved distriktet består pt. af ca. 400 frivillige hjemmeværnssoldater. Distriktet administrerer derudover en reservestyrke på godt 1000 frivillige og er tillige ansvarlig for at opstille to kompagnier til Forsvarets Totalforsvarsstyrke.
Om stillingen
I dit daglige virke fungerer du som faglærer og sagsbehandler ved distriktet på et antal områder som ex. signaltjeneste, skydning, førstehjælp, Sitaware, droner og/eller omskoling til køretøjer. Den nærmere opgavesammensætning afhænger både af distriktets behov og dine ønsker samt kompetencer.
Du fungerer også som primær kontaktperson for to af distriktets kompagnier, hvor du bl.a. støtter dem i planlægning og gennemførsel af uddannelses- og øvelsesaktiviteter, så de opnår deres opstillede mål. Som kontaktperson leverer du ikke mindst rådgivning, vejledning og coaching til vores frivillige instruktører. Dermed udvikler I sammen kvaliteten af den uddannelse distriktet tilbyder vores frivillige – og øger dermed vores samlede operative effekt. Ud over rådgivning og vejledning, består opgaverne også i at koordinere materiel og faciliteter til kompagniernes uddannelse samt mere bredt at være bindeled til den faste struktur.
Da vores frivillige typisk uddanner sig på hverdagsaftener og/eller i weekender, forventes det at du med mellemrum er fysisk tilstede ved kompagnierne for at støtte dem – og få indblik i de udfordringer kompagnierne har. Omfanget af din fysiske tilstedeværelse er i høj grad op til dig selv i dialog med nærmeste foresatte. De optjente friheder planlægges afspadseret, hvorved fleksibiliteten går begge veje. På den måde sigter vi efter, at du opnår en god ”Work-Life Balance”.
Du indgår også i distriktets vagthaveordning i syv dage af gangen. Vagthaveordningen er en del af det nationale beredskab, hvor Hjemmeværnet samarbejder med Forsvaret, politiet, det kommunale beredskab, Beredskabsstyrelsen og Region Hovedstaden. Ved ex. storm- og sne varsler, forhøjet vandstand eller andre begivenheder, der kræver en koordineret civil/militær indsats, samles den lokale beredskabsstab. Ydermere støtter vi Forsvaret, hvor Den Kongelige Livgarde er vores primære samarbejdspartner, og her har vi stærke relationer som prioriteres gennem støtte til øvelser og uddannelse.
Om dig
Du er udnævnt oversergent, alternativt sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
Optimalt set har du baggrund i Hæren, men det vigtigste er, du brænder for at beskæftige dig med uddannelse og udvikling af andre inden for Hærhjemmeværnets ramme. Dine kompetencer som instruktør er stærke, og du interesserer dig for at arbejde med mennesker som omdrejningspunkt. Du opfatter tiltrækning og tilknytning som vigtige elementer i dit arbejde, fordi det løbende styrker enhederne.
Udover planlægning af aktiviteter, har du også lyst til at se tingene ske i virkeligheden. Deltagelse i planlagte aktiviteter sammen med distriktets frivillige soldater opfatter du som naturligt og relevant. Du er derfor heller ikke bange for selv at tage fat og løse praktiske opgaver. Du anerkender, at samarbejde med både faste og frivillige er en forudsætning for succes i din stilling og kun som holdspiller skaber vi effekt på den lange bane.
Du er i stand til at arbejde selvstændigt ud fra en retning og hensigt. Det du ikke ved, spørger du om og kommer på den måde godt videre med opgaverne.
Du har lyst til at udvikle dig, og du værdsætter løbende kompetenceudvikling. Det du ikke kan på forhånd, er du parat til at lære undervejs. Enten ”on-the-job” eller gennem uddannelse.
Det er en fordel, hvis du har kenskab til arbejde med en frivillig organisation, eMTEP samt gode mundtlige og skriftlige kommunikation egenskaber.
Det er ønskeligt, at du har erfaring som fører og uddanner fra Hæren eller Hærhjemmeværnet. Udsendelse i internationale operationer er tillige ønskeligt.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested er Fredensborg.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte stabschefen, major Anders Buus, ved distriktet på telefon 41 72 97 10.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Christian Nordbo Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 90 42 eller på mail [email protected].
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfristen er 12. april 2024 og samtaler forventes afholdt løbende. Stillingen er tilbesættelse 1. juni 2024 eller hurtigst muligt.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM LANDSDELSREGION ØST
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen.
Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.
Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære kerneopgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.
Regionsstaben har ca. 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efterretningssektionen (G2), Informationsoperationssektionen (G9) og Logistiksektionen (G1/4/8).
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".
Arbejdsstedet er beliggende i Fredensborg.
Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Sikkerhedsmedarbejder
- Fredensborg
- Fredag den 12. april 2024
Lignende jobs
-
Brandrådgiver i HSE-afdelingen hos Novo Nordisk En...
Vil du være vores nye Brandrådgiver i Health, Safety and EnvironmentHvem er vi i [xxxxx]? Vi er eksperter i start-til-slut Pharma løsninger, og vores succes bygger på vores relationer, både med v..- Sikkerhedsmedarbejder
- Virum
-
Allerød, Danmark: Sektionsfører til finskyttesekti...
- Sikkerhedsmedarbejder
- Allerød
-
Allerød, Danmark: [xxxxx] og sagsbehandler til Per...
- Sikkerhedsmedarbejder
- Allerød
-
Mekaniker til Værksted Høvelte ved [xxxxx] (genops...
Har du et svendebrev som lastvognsmekaniker, motormekaniker eller landbrugsmekaniker? Kan du fejlfinde/ reparere samt bidrage til en god værkstedskultur? Så er din fremtid måske hos os. Stillin..- Sikkerhedsmedarbejder
- Birkerød
Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Fredensborg
Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Fredensborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Fredensborg over tid
Dato | Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere |
---|---|
18. november 2024 | 1 |
17. november 2024 | 2 |
16. november 2024 | 2 |
15. november 2024 | 2 |
14. november 2024 | 2 |
13. november 2024 | 2 |
12. november 2024 | 2 |
11. november 2024 | 2 |
10. november 2024 | 2 |
9. november 2024 | 2 |
8. november 2024 | 1 |
7. november 2024 | 1 |
6. november 2024 | 1 |
5. november 2024 | 1 |
4. november 2024 | 1 |
3. november 2024 | 1 |
2. november 2024 | 1 |
Populære søgninger
Lignende søgeresultater
Viceskoleleder til
Fuglsanggård
Karup, Danmark: Stabshjælper til Flyhistorisk samling på
- Karup, Danmark. Værn: - Funktionsniv...
Se alle populære søgninger