Næstkommanderende ved S7 i 1. Føringsstøttebataljon under 1 Brigade - Genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Har du lyst til at være næstkommanderende i en afdling hvor du er med til at opbygge Hærens faglige kompetencer, i en moderne og bredt accepteret ledelses- kultur- og traditionsbærende grundlag, der bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Om os

1. Føringsstøttebataljon (FØSTBTN) er en af 1 Brigades nye operative bataljoner, der skal opbygges med operative communication and information system kapaciteter. Bataljonen består af en bataljonsstab, et stabskompagni (STKMP BDE) og et CIS kompagni (CIS-KMP BDE).

Bataljonen er ansvarlig for planlægning og gennemførelse af styrkeproduktion og indsættelse af føringsstøtteenhederne til støtte for 1. Brigades operative indsættelser. Bataljonsstabens S7 er Hærens faglige kompetence på Hærens Taktiske Kommunikationsnetværk (HTK) og støtter Hærens enheder i forbindelse med taktiske radioer og implementering af HTK.

Bataljonen gennemfører egen funktions- og føringsuddannelse samt bidrager til konceptudvikling inden for føringsstøtteområdet og i 1. Brigade.

Bataljonen har et operativt mindset og hviler på et kompetencebaseret samspil mellem førere og specialister samt et fokus på økonomi med kræfterne. Dertil et moderne og bredt accepteret ledelses- kultur- og traditionsbærende grundlag, der bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Om stillingen

Du bliver i samarbejde med hele S7 være kraftig involveret i S7 hverdag, herunder koordination af uddannelser, samt bidrage til en række tekniske løsningsforslag, inkl. muligheder og anbefalinger til løsning af operative opgaver.
Arbejdet omfatter primært planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af uddannelser jf. 1 FØSTBTN opgave portefølje.
Derudover bliver du kryptosikkerhedsofficer for ST og STKMP i hjemlig struktur, idet ORG indeholder kryptomaterialer.

Du kommer til, at sidde som medansvarlig for, at komme med input omkring udarbejdelse af FOKUS, samt udvikling af sektionens medarbejdere.
Du skal være forberedt på, at skulle arbejde med en vekslen mellem selvstændigt arbejde, forberedelse, gennemførelse af kurser, samt støtte til resten af S7/1 FØSTBTN.

Der kan være knyttet rejseaktivitet (20-30 dage årligt) til stillingen, dog primært i Danmark.

I perioder optjenes en del merarbejde, men generelt er der gode muligheder for efterfølgende afvikling. Den daglige arbejdstid kan aftales individuelt med chefen. Der er behov for tilstedeværelse, når der er planlagt afholdelse af kurser, samt mødeaktivitet indenfor fagområderne.

Om dig

Du er kaptajn eller premierløjtnant, evt. med erfaring fra international tjeneste, og gerne i besiddelse af gyldigt Kryptocertifikat. Du har en positiv tilgang til dagligdagen og vil gerne have definerede mål, hvor det er op til dig, gennem initiativ og egen styring af opgaven, at fastholde deadlines for, at nå i mål med dine opgaver.

Du har en analytisk tilgang til løsning af opgaverne, samtidig med, at du kan holde mange bolde i luften på en gang. Du har interesse for teknik og uddannelse.

Som person er du imødekommende og kan arbejde sammen med andre faggrupper, herunder systemudviklere og systemadministratorer. Endvidere er du opsøgende og god til at tilegne dig ny viden indenfor dine fagområder med henblik på løbende at udvikle og forbedre disse.

Da vil kommer til at have en berøringsflade bredt i hele Forsvaret, ser vi gerne, at du har et kendskab til-/fra en anden tjenestegren.

Det er ikke et krav, men et ønske, at du har gennemført TGR 300 Grundlæggende KOMSIK, FSR 390 Kryptosikkerhedsofficerskursus, TGR 430 HARRIS AN-PRC 152 VHF INSTRUKTØR, TGR 405 Signalbefalingsmand, TGR 415 AN/PRC 150C & RF-5800H INSTR, TGR 475 RF-7800S Instruktør, og TGR 495 SOTAS Instruktør.

Hvis ikke du er i besiddelse af et gyldigt Kryptocertifikat, samt ovenstående kurser, skal du være indforstået med, at disse uddannelser skal gennemføres snarest.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Såfremt du er premierløjtnant, vil der være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale. Du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til HEM og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landet grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarts fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Fast tjenestested vil være Ryes Kaserne i Fredericia.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte major Jan Stryhn på telefon: 728 26422 / 4165 6274.
Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at ringe til HR konsulenten ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, afdelingsleder Malene Nørgaard Abel på telefon 7281 9142.

Ansøgningsfristen er søndag den 26. april 2020.

Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.
Stillingen ønskes besat den 1. maj 2020.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FØRINGSSTØTTEREGIMENTET
Regimentet er en værnsfælles myndighed, som indgår under Hærkommandoen med enheder i Fredericia, Haderslev, Karup og Høvelte.
Føringsstøtteregimentet leverer føringsstøtte i form af hovedkvarters- og communication Information System kapacitet til Hæren, Flyvevåbnet, Søværnet, Arktisk Kommando,
Specialoperationskommandoen og NATO. Regimentet udvikler, producerer og indsætter føringsstøttekapaciteter i nationale, internationale og multinationale operationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Fredericia
  • Søndag den 26. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 8
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 7
20. august 2024 7