Chef for Electromagnetic Coordination Cell ved Electronic Warfare Kompagniet - genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Er du klar til at tage nye udfordringer op inden for efterretningstjeneste? Vil du være med til at udvikle en nyoprettet celle, der arbejder med kommunikation, jamming af kommunikation og monitering af kommunikation?

Om os

Electronic Warfare Kompagniet (EWKMP) opgave er grundlæggende efterretningsindhentning i det elektromagnetiske spektrum. Kompagniet er en alsidig arbejdsplads med flere forskellige specialer og specialiserede medarbejdere. Kompagniet er karakteriseret af en omskiftelig hverdag og et højt arbejdstempo. Vi er en kampstøtteenhed og løser opgaver i Hærens almindelige regi, men støtter også andre værn og myndigheder.

EWKMP er præget af en åben og uformel tone, hvor kvalifikation og kompetencer vægtes frem for rang og funktioner. Mange områder af kompagniets arbejde og hverdag er meget specialiseret og kræver stor indsigt, hvilket betyder, at meget viden og ansvar er forankret hos specialisterne. Det fordrer derfor en åben dialog og tillid på tværs af alle niveauer, således opgaver løses på det bedst mulige grundlag. Medarbejderen ved EWKMP er generelt karakteriseret ved teknisk sindelag, analytisk flair, ansvarlighed og ikke mindst selvstændighed.

Derudover forstår medarbejderen ved kompagniet den fortrolighed, som arbejdsområdet og vore samarbejdspartnere naturligt pålægger os.
Electronic Warfare Kompagniet (EWKMP) er beliggende i Fredericia, og hører under ISR bataljonen, der er beliggende i Varde.

Følgende uddrag af bataljonens narrativ kendetegner dets og EWKMP virke:
Vi er de første, der indsættes, og de sidste der forlader kampen. Vi indhenter, bearbejder og formidler essentielle efterretninger til tiden og i den bedst mulige kvalitet. Vores efterretninger er kritiske for brigadens planlægning og evne til hurtigt at træffe de rigtige beslutninger i operationer. Vi indhenter overalt på kamppladsen – også dybt i fjendens rum.
Vi er altid indsat, så andre kan opbygge kampkraften.

Vi er robuste og løser opgaven uanset vilkår. Vi er rettidige i planlægning og handlekraftige i gennemførelse. Vi tager ansvar og stiller høje krav til os selv og hinanden. Vi fokuserer på løsninger, og får det maksimale ud af det, vi har.
Vi accepterer en større risiko for at minimere truslen mod resten af brigaden.

Om stillingen

Du er chef for ”Electromagnetic Coordination Cell” (ECC) ved EWKMP og rådgiver ISRBTN, herunder implicit 1. Brigade om elektromagnetiske forhold. Du bidrager til den taktiske udvikling af konceptet og teknologien til ECC kapaciteten og støtter desuden den generelle drift og udvikling af EWKMP.

Du blvier chef for medarbejdere fra både EWKMP og Føringsstøtteregimentet (FSR), der tilsammen vil afspejle specialerne for kommunikation, jamming af modstanderens kommunikation og monitering af modstanderens kommunikation. De fleste af disse medarbejdere er designeringsstillinger, der kun tilgår under øvelser og operative indsættelser.

Din dagligdag vil den første tid være præget af bidrag til den taktiske udvikling af ECC kapaciteten og introduktionen af ECC konceptet for den resterende del af 1 Brigade. Over tid, vil der blive mere fokus på operativ indsættelse af ECC, i øvelser såvel som operationer.
Du vil i dagligdagen være en del af KMP ledelsen og derfor indgå i KMP O-gruppe.
Der skal forventes en årlig rejseaktivitet på 3-6 ugers til øvelse og/eller kursusdeltagelse.

Om dig

Du er kaptajn og har gennemført videreuddannelse I/L eller VUK BTN/BDE.
Alternativt er du erfaren premierløjtnant, der er i gang med, eller vurderet egnet til, gennemførelse af føringsuddannelsen. Er du SSG/CSG og kvalificeret til Late Entry, opfordres du ligeledes til at søge.

Du har erfaring fra efterretningstjenesten og/eller føringsstøtte stillinger, herunder erfaring fra international tjeneste.

Du har kendskab til EW, efterretnings- og føringsstøtte doktriner.

Du har et bredt kendskab til kommunikations-, IT- og kryptomateriel i Forsvaret, udstyr til informationsformidling og du besidder vilje og evne til at dygtiggøre dig yderligere inden for området.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at lede specialister og fra stillinger i en S7 eller studie-/udviklingsorganisation.

Da vores speciale konstant udvikles er det vigtigt, at du er nytænkende og ikke er bange for at tage initiativ. Som ansvarlig for den nyoprettede celle er det vigtigt, at du hurtigt kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og er i stand til at kommunikere det komplekse på en enkelt og forståelig måde. Det er ligeledes vigtigt, at du formår at arbejde selvstændigt.

Du evner at samarbejde på tværs af organisationen og skaber dig hurtigt et godt netværk. Det er vigtigt, at du er velformuleret i skrift og tale på både engelsk og dansk.

Der bliver lagt vægt på evnen til at formidle budskaber i relation til taktiske problemstillinger og du skal kunne give officerer fra alle våbenarter i Hæren et troværdigt og fagligt kompetent indtryk af dig som specialist.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Hvis du er premierløjtnant kan du ansættes i stillingen mod, at der indgås en uddannelsesaftale. Ansættelse og aflønning sker i så fald som premierløjtnant i henhold til reglerne for funktion i højere stilling. Udnævnelse og overgang til varig ansættelse som kaptajnløjtnant kan finde sted, når uddannelseskravet er opfyldt.

Det er muligt at søge stillingen som seniorsergent(M231) eller som chefsergent(M232) med henblik på udnævnelse i stillingen til kaptajn/kaptajnløjtnant(M321) ved anvendelse af Late Entry modellen. En ansættelse og udnævnelse vil bero på en konkret og individuel vurdering jf. FPSVEJL 401-1 og skal endvidere godkendes af moderværnets styrelseschef (CH HKO, CH SVK og CH FLK).

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. Til denne stilling, skal du være sikkerhedsgodkendt til HEM.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Fast tjenestested vil være Fredericia.

KONTAKT OG ANSØGNING
For yderligere informationer om stillingen kan kompagnichefen for EWKMP kontaktes på tlf.:72 82 95 00 eller [email protected]

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon +45 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 30. april 2020.

Ansættelsesdato 1. juni 2020.

Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. HVis det ikke er muligt for dig at vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesseret uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på at forskelighed styrker opgaveløsningen igennem dynamik og nytænkning.

OM EFTERRETNINGSREGIMENTET
Efterretningsregimentet er centrum for militære enheder, der indhenter, bearbejder og analyserer informationer, for at skabe sikkerhed for danske soldater. Regimentet bidrager til det daglige situationsbillede, og yder efterretningsstøtte til Hæren og til militære enheder, udsendt i international tjeneste. Regimentet forestår endvidere Conduct after Capture uddannelserne i forsvaret og er ansvarlig for den militære sikkerhedstjeneste i hæren.
Regimentet er placeret på Varde Kaserne og beskæftiger ca. 263 faste medarbejdere, fordelt på et garnisonsstøtteelement og en efterretningsbataljon. Regimentet uddanner ca. 250 værnepligtige om året.
Endvidere er 1 Intelligence Surveillance Reconnaissance Bataljon også placeret på garnisonen. Bataljonen tilhører 1. brigade og har 286 fastansatte.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Fredericia
  • Torsdag den 30. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 8
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 7
20. august 2024 7