Iderig chef søger næstkommanderende med mindst et ben på jorden - 2000
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Frederiksberg
Chefen for Hærens Officersskole søger en næstkommanderende, der er klar til at påtage sig en række selvstændige opgaver – og som har lyst til at være med i forreste linje, når vi fortsætter udviklingen af Hærens kommende officerer.
Om os
På Hærens Officersskole uddanner vi officerer, der fagligt og holdningsmæssigt skal kunne honorere de krav og forventninger, som Hæren, Forsvaret og samfundet stiller. Vi har ansvaret for udviklingen, kvaliteten og tilrettelæggelsen af officersuddannelserne og løser opgaven i samvirke med Hærkommandoen samt Forsvarsakademiets stab og institutter. Som et særligt ansvar er det vores opgave at varetage og tilsikre kadetternes personlige udvikling og dannelse.
Hærens Officersskole bidrager til den samlede rekrutteringsindsats, der har til formål at få de bedst kvalificerede ansøgere til at søge uddannelsen. Det er en kompliceret opgave på tværs af myndigheder og styrelser – og som skal være i øjenhøjde med fremtidens officerer.
Endelig har vi ansvar for Frederiksberg Slot Garnison, der udover officersskolen blandt andet lægger faciliteter til Hærens Føringskursus, Koncernfælles Kursusadministration, Atlantsammenslutningen og et stort antal kurser, konferencer og højniveaumøder m.v.
Chefgruppen på skolen udgøres af 1) næstkommanderende, 2) chefen for uddannelsessektionen med ansvar for udvikling og drift af officersuddannelsen, 3) lederen af garnisonsstøtteelementet med ansvar for garnisonens daglige drift samt 4) skolebefalingsmanden med ansvar for disciplin og uddannelseskontrol. Alle referer direkte til skolechefen/garnisonskommandanten.
Om stillingen
Du er som næstkommanderende stedfortræder for chefen for Hærens Officersskole.
Med ansvar overfor chefen for officersskolen – og et uformelt ansvar overfor hele Hæren – bidrager du til kvalificeringen og udvælgelsen af officerer til Hæren. Det er endvidere dit ansvar at udvikle og implementere den afgørende on-boarding, som sker fra vi har sagt ja og velkommen til en ansøger, og til han eller hun møder på officersbasisuddannelsen i Varde eller løjtnantsuddannelsen i Slagelse.
Du styrer samarbejdet om den overordnede udvikling af Etablissementet Frederiksberg Slot til gavn for officersuddannelsen, Forsvarsakademiets uddannelser og som Forsvarets bedste møde- og konferencecenter. Herunder blandt andet Lakajgårdsprojektet, der de næste år markant vil løfte kvaliteten af officersskolens og garnisonens faciliteter.
Du skaber ro i organisationen ved med sikker hånd og sans for styring at holde officersskolens og garnisonens budget på rette kurs.
Udover samarbejdet i skolens og garnisonens ledelse og brugerne indebærer dine opgaver direkte kontakt til vore foresatte ved Forsvarsakademiet samt koordination og udvikling af opgaver sammen med Forsvarsministeriets styrelser, særligt personalestyrelsen og ejendomsstyrelsen.
På de indre linjer kan du ikke undgå at blive en slags omdrejningspunkt. Helt praktisk fordi dit kontor, der er slottets bedste, ligger lige der, hvor alle på skolen passerer oftest – og hvor både kadetter, stab og lærere fra tid til anden vil gøre et kort eller længere fagligt eller socialt ”holdt”.
Endelig er det en del af din opgave – sammen med skolens stab og lærerne fra Forsvarsakademiets institutter – at bidrage til kadetternes personlige udvikling. Derfor tillægges det vægt, at du som en del af skolens stab indgår aktivt i skolens sociale liv og kammeratlige samvær.
Din opgaveløsning støttes af en kaptajn, som du ”deler” med chefen i forholdet 3:1 i din favør.
Om dig
Du er major og har gennemført Videreuddannelsestrin II for militære ledere eller tilsvarende – og du må gerne have gode erfaringer med selvstændig sagsbehandling, fx i en brigadestab eller højere.
Du skal have lyst til at arbejde med unge mennesker og være villig til at kaste dig ud i tidens analyser og viden om on-boarding, Generation Z, fastholdelse m.v., sådan at officersskolen fortsat kan tiltrække og uddanne dygtige officerer til Hæren. En del af den opgave løses gennem dialog med kadetterne om deres ideer og erfaringer med rekrutteringsprocesser.
Vi er en lille stab, der kræver, at du kan arbejde målrettet med større og mindre opgaver. Du skal endvidere kunne håndtere både tid til fordybelse og tid til hurtigt løste opgaver – og ikke mindst vekselvirkningen mellem de to. Og så arbejder staben allerbedst, når du og vi håndterer de fleste opgaver med et smil og et ja.
Chefen for Officersskolen er et holdningsmenneske, han er utålmodig og til tider hurtig til at implementere nye ideer. Det stiller krav til dig og de andre chefer om både med- og modspil. Meget gerne med kant og med afsæt i din analyse af Hærens (og Forsvarsakademiets) situation samt dine holdninger til det at være officer.
Som udgangspunkt skal du dog kunne se dig selv i officersskolens værdigrundlag, som også er et signal til dig om din rolle som forbillede overfor kadetterne. Du kan læse mere i skolens Kadethåndbog, som du finder på www.klartilkamp.dk.
Du skal ikke være ekspert i budgetter, men heller ikke helt talblind eller uden sans for styring og opfølgning. Det meste kan efter behov læres – og så er ØKO-partnerelementet ved Forsvarsakademiet særdeles kompetent og hjælpsomt.
Du skal være god til at etablere personlige og faglige netværk både i og uden for skolen og garnisonen, som du og vi sammen kan trække på til gavn for skolens samlede opgaveløsning.
Chefen for officersskolen prioriterer medarbejdernes personlige udvikling og ambitioner højt – og vi har gode erfaringer med at finde ny spændende stillinger til officererne i staben efter 2-4 år.
Søg stillingen, hvis den er noget for dig. Og er der noget i stillingsopslaget, du ikke kan honorere, så fortæl os i din ansøgning eller til samtalen, hvorfor vi skal vælge dig alligevel.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos chefen for Hærens Officersskole, oberst Nicolas T. Veicherts, på [email protected] eller telefon 2274 8631. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Britt Holde på telefon 728 19143.
Ansøgningsfristen er d. 14. juni 2020, og vi forventer at gennemføre samtaler umiddelbart herefter. Stillingen er ledig pr. 1. juli 2020 eller snarest derefter.
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale. FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM FORSVARSAKADEMIET
På Forsvarsakademiet uddanner vi fremtidens ledere i Forsvaret, så de bliver nogle af de dygtigste i NATO. Vores uddannelser er forankret i den militære profession inden for både Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet samt de elementer, der går på tværs af de tre værn. Uddannelserne spænder over de grundlæggende sergent- og officersuddannelser i et af de tre værn eller som sprogofficer, over videreuddannelseskurser og enkeltstående kurser for Forsvarets ansatte, til Master i Militære Studier. Alle videregående uddannelser er baseret på forskning inden for vores tre kerneområder; militære operationer, militær strategi og militær ledelse, som bliver varetaget af akademiets fem institutter. Udover at levere forskningsbaseret undervisning bruges vores militære viden også bredt i og uden for Forsvaret til gavn for samfundet, vores allierede og øvrige partnere. Akademiet har et stort netværk af samarbejdsparter ved både danske og udenlandske forsknings- og uddannelsesinstitutioner, og bidrager til udvikling af NATO's doktriner og forskningsprojekter. Læs mere om Forsvarsakademiet på: fak.dk
Kilde: Jobnet.dk
Om os
På Hærens Officersskole uddanner vi officerer, der fagligt og holdningsmæssigt skal kunne honorere de krav og forventninger, som Hæren, Forsvaret og samfundet stiller. Vi har ansvaret for udviklingen, kvaliteten og tilrettelæggelsen af officersuddannelserne og løser opgaven i samvirke med Hærkommandoen samt Forsvarsakademiets stab og institutter. Som et særligt ansvar er det vores opgave at varetage og tilsikre kadetternes personlige udvikling og dannelse.
Hærens Officersskole bidrager til den samlede rekrutteringsindsats, der har til formål at få de bedst kvalificerede ansøgere til at søge uddannelsen. Det er en kompliceret opgave på tværs af myndigheder og styrelser – og som skal være i øjenhøjde med fremtidens officerer.
Endelig har vi ansvar for Frederiksberg Slot Garnison, der udover officersskolen blandt andet lægger faciliteter til Hærens Føringskursus, Koncernfælles Kursusadministration, Atlantsammenslutningen og et stort antal kurser, konferencer og højniveaumøder m.v.
Chefgruppen på skolen udgøres af 1) næstkommanderende, 2) chefen for uddannelsessektionen med ansvar for udvikling og drift af officersuddannelsen, 3) lederen af garnisonsstøtteelementet med ansvar for garnisonens daglige drift samt 4) skolebefalingsmanden med ansvar for disciplin og uddannelseskontrol. Alle referer direkte til skolechefen/garnisonskommandanten.
Om stillingen
Du er som næstkommanderende stedfortræder for chefen for Hærens Officersskole.
Med ansvar overfor chefen for officersskolen – og et uformelt ansvar overfor hele Hæren – bidrager du til kvalificeringen og udvælgelsen af officerer til Hæren. Det er endvidere dit ansvar at udvikle og implementere den afgørende on-boarding, som sker fra vi har sagt ja og velkommen til en ansøger, og til han eller hun møder på officersbasisuddannelsen i Varde eller løjtnantsuddannelsen i Slagelse.
Du styrer samarbejdet om den overordnede udvikling af Etablissementet Frederiksberg Slot til gavn for officersuddannelsen, Forsvarsakademiets uddannelser og som Forsvarets bedste møde- og konferencecenter. Herunder blandt andet Lakajgårdsprojektet, der de næste år markant vil løfte kvaliteten af officersskolens og garnisonens faciliteter.
Du skaber ro i organisationen ved med sikker hånd og sans for styring at holde officersskolens og garnisonens budget på rette kurs.
Udover samarbejdet i skolens og garnisonens ledelse og brugerne indebærer dine opgaver direkte kontakt til vore foresatte ved Forsvarsakademiet samt koordination og udvikling af opgaver sammen med Forsvarsministeriets styrelser, særligt personalestyrelsen og ejendomsstyrelsen.
På de indre linjer kan du ikke undgå at blive en slags omdrejningspunkt. Helt praktisk fordi dit kontor, der er slottets bedste, ligger lige der, hvor alle på skolen passerer oftest – og hvor både kadetter, stab og lærere fra tid til anden vil gøre et kort eller længere fagligt eller socialt ”holdt”.
Endelig er det en del af din opgave – sammen med skolens stab og lærerne fra Forsvarsakademiets institutter – at bidrage til kadetternes personlige udvikling. Derfor tillægges det vægt, at du som en del af skolens stab indgår aktivt i skolens sociale liv og kammeratlige samvær.
Din opgaveløsning støttes af en kaptajn, som du ”deler” med chefen i forholdet 3:1 i din favør.
Om dig
Du er major og har gennemført Videreuddannelsestrin II for militære ledere eller tilsvarende – og du må gerne have gode erfaringer med selvstændig sagsbehandling, fx i en brigadestab eller højere.
Du skal have lyst til at arbejde med unge mennesker og være villig til at kaste dig ud i tidens analyser og viden om on-boarding, Generation Z, fastholdelse m.v., sådan at officersskolen fortsat kan tiltrække og uddanne dygtige officerer til Hæren. En del af den opgave løses gennem dialog med kadetterne om deres ideer og erfaringer med rekrutteringsprocesser.
Vi er en lille stab, der kræver, at du kan arbejde målrettet med større og mindre opgaver. Du skal endvidere kunne håndtere både tid til fordybelse og tid til hurtigt løste opgaver – og ikke mindst vekselvirkningen mellem de to. Og så arbejder staben allerbedst, når du og vi håndterer de fleste opgaver med et smil og et ja.
Chefen for Officersskolen er et holdningsmenneske, han er utålmodig og til tider hurtig til at implementere nye ideer. Det stiller krav til dig og de andre chefer om både med- og modspil. Meget gerne med kant og med afsæt i din analyse af Hærens (og Forsvarsakademiets) situation samt dine holdninger til det at være officer.
Som udgangspunkt skal du dog kunne se dig selv i officersskolens værdigrundlag, som også er et signal til dig om din rolle som forbillede overfor kadetterne. Du kan læse mere i skolens Kadethåndbog, som du finder på www.klartilkamp.dk.
Du skal ikke være ekspert i budgetter, men heller ikke helt talblind eller uden sans for styring og opfølgning. Det meste kan efter behov læres – og så er ØKO-partnerelementet ved Forsvarsakademiet særdeles kompetent og hjælpsomt.
Du skal være god til at etablere personlige og faglige netværk både i og uden for skolen og garnisonen, som du og vi sammen kan trække på til gavn for skolens samlede opgaveløsning.
Chefen for officersskolen prioriterer medarbejdernes personlige udvikling og ambitioner højt – og vi har gode erfaringer med at finde ny spændende stillinger til officererne i staben efter 2-4 år.
Søg stillingen, hvis den er noget for dig. Og er der noget i stillingsopslaget, du ikke kan honorere, så fortæl os i din ansøgning eller til samtalen, hvorfor vi skal vælge dig alligevel.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos chefen for Hærens Officersskole, oberst Nicolas T. Veicherts, på [email protected] eller telefon 2274 8631. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Britt Holde på telefon 728 19143.
Ansøgningsfristen er d. 14. juni 2020, og vi forventer at gennemføre samtaler umiddelbart herefter. Stillingen er ledig pr. 1. juli 2020 eller snarest derefter.
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale. FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM FORSVARSAKADEMIET
På Forsvarsakademiet uddanner vi fremtidens ledere i Forsvaret, så de bliver nogle af de dygtigste i NATO. Vores uddannelser er forankret i den militære profession inden for både Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet samt de elementer, der går på tværs af de tre værn. Uddannelserne spænder over de grundlæggende sergent- og officersuddannelser i et af de tre værn eller som sprogofficer, over videreuddannelseskurser og enkeltstående kurser for Forsvarets ansatte, til Master i Militære Studier. Alle videregående uddannelser er baseret på forskning inden for vores tre kerneområder; militære operationer, militær strategi og militær ledelse, som bliver varetaget af akademiets fem institutter. Udover at levere forskningsbaseret undervisning bruges vores militære viden også bredt i og uden for Forsvaret til gavn for samfundet, vores allierede og øvrige partnere. Akademiet har et stort netværk af samarbejdsparter ved både danske og udenlandske forsknings- og uddannelsesinstitutioner, og bidrager til udvikling af NATO's doktriner og forskningsprojekter. Læs mere om Forsvarsakademiet på: fak.dk
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".
Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.
Jobbet er oprettet på vores service den 29.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Sikkerhedsmedarbejder
- Frederiksberg
- Søndag den 14. juni 2020
Lignende jobs
-
CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet
STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..- Sikkerhedsmedarbejder
- København
-
Compliance Security Consultant
Lyder governance, compliance, threat intelligence og SIEM som noget for dig, og vil du være med til at sætte rammerne for IT-sikkerhed i vores egne og kunders IT-driftsmiljøer? Som Compliance Secur..- Sikkerhedsmedarbejder
- København
-
København, Danmark: Vær med til at styrke Danmarks...
- Sikkerhedsmedarbejder
- København
-
[xxxxx]s departement søger sikkerhedskoordinator m...
Er samarbejde og dialog i dit faglige DNA? Kan du løfte dit fagområde selvstændigt og udvikle koncepter for vores koncerntilsyn og generelle sikkerhedsarbejde? Har du stor viden om og interesse for..- Sikkerhedsmedarbejder
- København K
Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg
Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg over tid
Dato | Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere |
---|---|
27. december 2024 | 3 |
26. december 2024 | 3 |
25. december 2024 | 3 |
24. december 2024 | 3 |
23. december 2024 | 3 |
22. december 2024 | 3 |
21. december 2024 | 3 |
20. december 2024 | 3 |
19. december 2024 | 3 |
18. december 2024 | 3 |
17. december 2024 | 3 |
16. december 2024 | 3 |
15. december 2024 | 3 |
14. december 2024 | 3 |
13. december 2024 | 3 |
12. december 2024 | 3 |
11. december 2024 | 3 |
10. december 2024 | 3 |
9. december 2024 | 3 |
8. december 2024 | 2 |
7. december 2024 | 2 |
6. december 2024 | 2 |
5. december 2024 | 1 |
4. december 2024 | 1 |
3. december 2024 | 1 |
2. december 2024 | 1 |
1. december 2024 | 1 |
30. november 2024 | 1 |
29. november 2024 | 1 |
28. november 2024 | 1 |
27. november 2024 | 1 |