Center for Landmilitære Operationer søger en kaptajn M321 el. major M322 som ansvarlig for føringsstøtteundervisning,...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du en holdspiller, som trives i en travl og dynamisk hverdag, hvor omdrejningspunktet er taktik, uddannelse og udvikling, og har du lyst til at arbejde med udvikling af brugen af simulation, digital læring og føringsstøtte i rammen af Føringskursus, så er denne stilling noget for dig.

Du kommer til at arbejde med uddannelse og undervisning af Hærens linjeofficerer, hvor du kommer til at have ansvar for at undervise i føringsstøtte og samtidig være kompetenceperson indenfor simulation og digital læring i Center for Landmilitære Operationer.

Om os

Føringskursuselementet består af 16 lærere (majorer, kaptajner og en seniorsergent), og vores dagligdag er langt overvejende centreret omkring udvikling, tilrettelæggelse og gennemførelse af undervisning i bataljons- og brigadedoktrin. Vi har fokus på taktiske overvejelser, stabsarbejde samt føring og simulation af bataljoner og brigader i kamp.

Føringskursuselementet er blandt andet ansvarlig for udvikling, planlægning og gennemførelse af Føringskursus (tidl. bataljons- og brigadekurser) for såvel linjeofficerer som personel af reserven. Vi spiller derfor en afgørende rolle i udviklingen og prægningen af hærens kommende førere og stabsofficerer.

Føringskursuselementet hører under Center for Landmilitære operationer (CLO) i Institut for Militære Operationer (IMO) ved Forsvarsakademiet og arbejder til dagligt på Hærens Officersskole på Frederiksberg Slot.

Du kommer til at arbejde i et miljø, hvor vi dagligt drøfter doktrin og taktik på baggrund af Hærens reglementer for sammen at kunne tilrettelægge og gennemføre spændende, udfordrende og opdateret undervisning af vores officerskollegaer.

Om stillingen

Din primære opgave vil være at undervise i føringskoncepten og virket på føringsinstallationerne (OPSC og PLANC) i bataljon og brigade i relation til Føringskursus. Herudover vil du skulle være kompetenceperson på brugen af læringsplatformen Moodle, C2IS (Sitaware) og simulation (pt. Steel Beasts) på føringsøvelserne i uddannelsen. Du skal således på sigt være bindeleddet mellem taktik, teknik og læring i Føringskursuselementet. Du bliver endvidere koordinerende i Center for Landmilitære Operationer fsva. simulationsområdet, og vil have såvel interne som eksterne relationer i den henseende.

Føringskursus er videreuddannelsen af hærens linjeofficerer indenfor emnerne taktik, stabsmetodik og føring på bataljons- og brigadeniveauet. Kursisterne er primært premierløjtnanter fra Hæren med i gennemsnit 3-5 års tjenesteerfaring efter officersgrunduddannelsen. Kurset bygger videre på uddannelsen i taktik fra officersgrunduddannelsen således, at officererne efterfølgende kan virke som underafdelingschefer og/eller stabsofficerer i en af hærens bataljons- eller brigadestabe. På kursus optages også erfarne befalingsmænd af chef- og seniorsergentgruppen, som gør tjeneste i stillinger, hvor kursus kan nyttiggøres eller som på sigt ønsker at blive ’late entry’ officerer.

Undervisningen er centreret omkring gruppe- og stabsarbejde, og vi arbejder målrettet på at skabe et udfordrende og godt læringsmiljø elever og lærere imellem. Vi fokuserer på at skabe nærværende, spændende og opdateret undervisning under inddragelse af lærerkollegiets og elevernes erfaringer og kompetencer. Eleverne betragter vi som kollegaer og kammerater, som vi efterfølgende skal arbejde sammen med ude i de operative enheder.

Om dig

Vi søger en kaptajn med såvel operativt som teknisk flair, samt forståelse for de processer, som gennemføres i føringscentrerne i bataljoner og brigader. Du skal endvidere interessere dig for brugen af digitale løsninger indenfor læring og simulation, og være omdrejningspunktet i Føringskursuselementet, når det drejer sig om C2IS, Moodle og simulerede føringsøvelser.

Din baggrund er måske fra Føringsstøtteregimentet, en baggrund fra stabskompagniet i kampbataljonen eller en erfaring som operationsofficer i et operationscenter, som gør, at du kender til tjenesten i operations- og planlægningscentrene i bataljon/brigade. Men det vigtigste er, at du har motivation og interesser for på sigt, at tilegne dig de kompetencer som gør, at du kan varetage områderne føringsstøtte, simulation og digital læring. Du vil endvidere få ansvaret for simulationscenteret på HO og det personel, som indgår heri.

Optimalt, så kan du genkende dig i hele eller dele af nedenstående beskrivelser:
• Tilfredsstillende taktisk og doktrinær forståelse, hvilket du har demonstreret på dine tidligere uddannelser og/eller indenfor dit nuværende tjenesteområde.
• Interesse for området føring, herunder opgaveanvisninger efter princippet om Mission Command, og du ønsker forsat at udvikle dig indenfor dette område.
• Forståelse for Føringskoncepten og føringsstøtte, og du kan undervise indenfor den praktiske anvendelse på bataljons- og brigadeniveau.
• Erfaring eller stor interesse for udvikling og anvendelse af føringsøvelser/føringsspil og/eller simulation af taktiske scenarier i et digitalt setup (Steel Beasts/HRN C2IS el. lignende).
• Gode pædagogiske forudsætninger for at undervise en differentieret gruppe af officerer og befalingsmænd med forskellige erfaringer og uddannelsesbaggrunde, herunder erfaring med at anvende digitale læringsplatforme.
• En balanceret profil i forhold til udfaldsrummene i Forsvarets ledelsesgrundlag og kan holde fokus på opgaven – også når det går stærkt. Du er endvidere helhedsorienteret, initiativrig og kan arbejde selvstændigt i rammen af din leders hensigt – og så skal du kunne samarbejde med de øvrige lærere i elementet.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte lederen af Føringskursuselementet, major Henrik Gildberg på mail: FAK-IMO-LO21 eller mobil 4013 9353.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Dennis Nordahl, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9141.

Ansøgningsfristen er den 20. juni 2021 og samtaler forventes gennemført umiddelbart herefter. Stillingen er til besættelse den 1. oktober 2021 og den endelige ansættelsesdato vil blive koordineret med din nuværende chef.

Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

OM FORSVARSAKADEMIET
Forsvarsakademiet (FAK) bidrager til Forsvarets opgaveløsning ved at levere relevante og tidssvarende uddannelser samt forskning og rådgivning til Forsvarets medarbejdere og myndigheder. Dertil støtter FAK koncernen med kursusadministration samt vejledning i pædagogik og digitale læringsformer.
FAK består af tjenestesteder i henholdsvis København, Varde, Karup og Frederikshavn og udbyder grund- og videreuddannelserne, herunder sergent- og officersuddannelser, inkl. sprogofficersuddannelsen, Den Militære Akademiuddannelse samt Master i Militære Studier. Derudover udbyder FAK en lang række efteruddannelser, der bidrager til, at Forsvarets medarbejdere og reserven kan løse deres opgaver effektivt og professionelt gennem hele karrieren.
FAK gennemfører forskning og udvikling indenfor de tre militære kerneområder; militære operationer, militær strategi og militær ledelse samt tilknyttede områder som krigshistorie, kulturforståelse og militær teknologi. FAK indgår i samarbejder med både danske og udenlandske forsknings- og uddannelsesinstitutioner og bidrager til udvikling af NATO's doktriner og forskningsprojekter. Vidensproduktionen understøtter uddannelserne, men anvendes og formidles også bredt til gavn for Forsvaret, nationale og internationale samarbejdspartnere samt samfundet som helhed. Læs mere på fak.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederiksberg
  • Søndag den 20. juni 2021

Lignende jobs

  • CLOSED - Stabschef til Rigshospitalet

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Security Governance Specialist

    Security Governance SpecialistI [xxxxx] søger vi en Security Governance Specialist, der skal vedligeholde og videreudvikle arbejdet med vores ISMS og samtidig understøtte de nye krav fra NIS2 .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Fuldmægtig til Tilsynet med Efterretningstjenester...

    Vil du være med til at kontrollere landets efterretningstjenester, sikre borgernes retssikkerhed og deltage i udviklingen af et moderne tilsyn? TET står over for spændende nye udfordringer, da..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
16. september 2024 7
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 4
12. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2