Lærer i militær ledelse til Intitut for Ledelse og Organisation ved Forsvarsakademiet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Forsvarsakademiet søger en skarp kaptajn eller befalingsmand fra Hæren, der har mod på at uddanne og præge kommende ledere til at udøve god ledelse og føring.
Har du mod på at blive udfordret i et akademisk miljø, hvor din evne til at kombinere din praktiske erfaring med teori har afgørende betydning for din succes?
Og har du lyst til at sætte præg på udviklingen af Forsvarets officersuddannelser?
Hvis ja, så skal du søge stillingen som lærer i militær ledelse i Sektion for Grunduddannelser ved Institut for Ledelse og Organisation.

Om os

Institut for ledelse og Organisation står for undervisning i ledelse, føring, styring og forvaltning på alle Forsvarets officersskoler og i det værnsfælles efteruddannelsessystem.

Sektion for Grunduddannelser har til opgave at styrke fokus på grunduddannelserne på Forsvarets Officersskoler inden for fagområdet militær ledelse.

Vi er elleve medarbejdere i sektionen inklusiv chefen, som i udgangspunktet er fordelt på de tre værns skoler med fem på Hærens Officersskole, tre på Søværnets Officersskole og to på Flyvevåbnets Officersskole.

Sektionens ansvar er at udvikle, gennemføre og evaluere læringsforløb i militær ledelse på Forsvarets officersuddannelser.

Herudover bidrager medarbejderne fra sektionen bredt til den øvrige del af Instituttets opgaveportefølje. Sektionens medarbejdere tager aktivt del i opgaver som forskning, organisationsudvikling og afholdelse af kurser.

I sektionen lægger vi stor vægt på faglighed og udvikling. Vi har et uformelt, men professionelt miljø, hvor det at kunne gøre det bedre dominerer vores samtaler og interne processer.

Vi er kritiske men anerkendende overfor hinanden og vi søger at løse opgaverne sammen.
Vi er videnbegærlige og vi sætter en ære i at bidrage til at udvikle dygtige officerer.
Vi er endvidere optaget af at arbejde tæt sammen med de øvrige fagligheder i instituttet og på Forsvarsakademiet, hvor civile og militære praktikere og forskere tilsammen udvilker og gennemfører ledelsesundervisningen.

Om stillingen

Som lærer i Sektion for Grunduddannelser vil du blive ansvarlig for udvikling, gennemførelse og evaluering af uddannelse på Hærens Officersskole.

Som ansvarlig forventes det, at du udvikler og tilretter læringsplaner efter behov, og at du aktivt koordinerer indsatsen med sektionen og med Forsvarsakademiets øvrige institutter.

Du skal endvidere forvente, at skulle bidrage til instituttets øvrige opgaveportefølje herunder organisationsudvikling, forskning og kursusafholdelse.

Stillingen kræver herudover en del kompetenceudvikling, som du skal igennem for at kunne varetage dit job på professionel vis. Kompetenceudviklingen skal styrke dine evner som vejleder, som udvikler, samt din viden og forståelse for militær ledelse. Du vil i samarbejde med din chef fastlægge et spændende kompetenceudviklingsprogram.

Vi kan tilbyde en meget attraktiv arbejdsplads på Frederiksberg Slot og Svanemøllen Kaserne, hvor fleksibilitet er et grundvilkår for alle medarbejdere.

Stillingen som lærer gør det muligt på et tidspunkt at studere MMS eller tilsvarende.

Om dig

Du er kaptajn, seniorsergent eller chefsergent i Hæren. Du har solid operativ erfaring, hvor du har gjort tjeneste på delingsniveau og gerne på kompagni og afdelingsniveau. Du skal have gennemført den tidligere VUT-I/L eller BTN kursus og gerne BDE kursus eller hele FØRKUR eller VUT-II/ML.

Søger du som kaptajn, vil det være en fordel, hvis du har – eller er i gang med - en masteruddannelse indenfor ledelse, psykologi eller filosofi, men det er ikke et krav.

Søger du som seniorsergent eller chefsergent skal du have en relevant uddannelse på niveau-6.

Det er en fordel, hvis du har INTOPS erfaring.

Som person skal du være analytisk skarp og have et stort ønske om at bidrage til at gøre de kommende officerer ledelsesmæssigt kompetente. Du skal være interesseret i at arbejde på tværs af instituttets og akademiets fagligheder og faglige miljøer for at udvikle vores undervisning.

Du skal være god til at samarbejde men du skal også kunne arbejde alene over længere perioder. Vi forventer, at du kan forholde dig kritisk, nysgerrigt og konstruktivt til dine omgivelser, og at du er god til at skabe positive relationer til gavn for sektionens arbejde.

Vi forventer, at du er en initiativrig, helhedstænkende, nærværende og tillidsvækkende person, der formår at skabe udfordrende og inspirerende læringsforløb for de studerende.
Du skal også være en stærk formidler, der formår at gøre teori og praksis forståeligt på en måde, så både den unge kadet og generalen kan forstå dig.

Du skal kunne oversætte ledelsesteori til militær praksis – og bringe dine erfaringer i spil.

Du skal have en solid skriftlighed, der sætter dig i stand til at udarbejde modul og læringsplaner, mindre skrivelser og måske endda artikler. Herudover skal du beherske engelsk, således at du kan læse videnskabeligt materiale på engelsk.

Ansættelsesvilkår

For officerer:
Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

For befalingsmænd:
Stillingen er en senior- eller chefsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingsniveauet vil blive tilpasset kanidatens niveau.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. Du skal, til denne stilling, kunne sikkerhedsgodkendes til ”Hemmeligt”.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Dit faste tjenestested vil være i København

Kontakt og ansøgning:
Du er velkommen til at høre mere om stillingen hos Sektionschef major Søren Bo Jensen på mail: [email protected] tlf. 2523 0029
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår for officerer, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Christian Friis Graae ved Forsvarets Personalestyrelse, mail [email protected], eller på telefon 728 19150.
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår for befalingsmænd, kan du kontakte HR-Konsulent Susan Hadberg ved Forsvarets Personalestyrelse, mail [email protected], eller på telefon 728 19175.

Stillingen er til besættelse fra 1. november 2021 eller snarest derefter. Dog venter vi gerne på den helt rette ansøger.

Ansøgningsfrist er søndag den 1. oktober 2021.

Der kan blive gennemført samtaler løbende i ansøgningsperioden.

Forsvarsakademiet
På Forsvarsakademiet uddanner vi fremtidens ledere i Forsvaret, så de bliver nogle af de dygtigste i NATO. Vores uddannelser er forankret i den militære profession inden for både Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet samt de elementer, der går på tværs af de tre værn.

Uddannelserne spænder over de grundlæggende officersuddannelser i et af de tre værn eller som sprogofficer, over videreuddannelseskurser og enkeltstående kurser for Forsvarets ansatte, til Master i Militære Studier. Alle videregående uddannelser er baseret på forskning inden for vores tre kerneområder; militære operationer, militær strategi og militær ledelse, som bliver varetaget af akademiets fem institutter.

Udover at levere forskningsbaseret undervisning bruges vores militære viden også bredt i og uden for Forsvaret til gavn for samfundet, vores allierede og øvrige partnere. Akademiet har et stort netværk af samarbejdsparter ved både danske og udenlandske forsknings- og uddannelsesinstitutioner, og bidrager til udvikling af NATO's doktriner og forskningsprojekter.

Læs mere om Forsvarsakademiet på: fak.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederiksberg
  • Fredag den 01. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2