Engageret og serviceminded sagsbehandler til Forsvarsakademiet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Har du interesse for uddannelse og udvikling af administrative processer og kan du se værdien i at optimere og digitalisere?
Så har du nu muligheden for at blive en del af Studieadministrations- og Bibliotekssektionen ved Forsvarsakademiet.

Om os

Vi er en del af Studieadministrations- og Bibliotekssektionen, der til dagligt består af 12 dygtige kollegaer. Du bliver en del af en sektion, hvor humøret er højt, og hvor vi drager omsorg for hinanden. Vi har betalt frokostpause, en god frugtordning samt fri parkering på området.

Fleksibiliteten er stor, og der er mulighed for at aftale hjemmearbejdsdage. Sammen skaber vi en sektion, med fokus på medarbejdertrivsel, nysgerrighed, udvikling og stabil drift, samt motivation og godt humør.

Du vil blive en del af Studiekontoret, som består af 4 fantastiske medarbejdere. Vi har det centrale ansvar for administration af Forsvarsakademiets uddannelser, herunder superbrugere på ”esas”, administration af Forsvarsakademiet censorkorps, Master uddannelsen, undervisningsevalueringer og mange andre opgaver.

Vi servicerer til dagligt Forsvarsakademiet medarbejdere, herunder forskere, undervisere, studerende og stabsmedarbejdere fordelt på Svanemøllens Kaserne, Frederiksberg Slot og de 3 sergentskoler i Jylland.

Om stillingen

På Studiekontoret skal vi snart overgå til det Studieadministrative system ”esas”, og lige netop denne implementering vil du blive en del af sammen med resten af teamet.

Vores Studieadministrative system er en del af et projekt om centralt styret Studieadministration, som vil påvirke den måde vi arbejder på i sektionen, og på Forsvarsakademiets 4 officersskoler og 3 sergentskoler.

Projektet skal sikre en ensrettet og kvalitetssikret tilgang til studieadministrationen af Forsvarets akkrediterede uddannelser.

Studiekontoret har en stor variation i opgaveporteføljen, og du vil få del i følgende arbejdsopgaver:
• Daglig studieadministration f.eks. skemalægning, oprettelse af moduler, tilmeldinger, ajourføring af studieoplysninger, eksaminer, journalisering mv.
• Bookning af uddannelsesfaciliteter både eksternt og internt
• Kontakt samt koordinering med uddannelsesansvarlige og undervisere
• Mailkorrespondance samt personlig og telefonisk betjening
• Planlægning og gennemførelse af større arrangementer
• Bidrage til at uddannelser lever op til vores kvalitetssikringssystem herunder tilrettelæggelse og gennemførelse af uddannelsesevalueringer
• Administration af censorkorps
• Vedligeholdelse og opdatering af uddannelsesbeskrivelserne
• Studienævnssekretær

Du vil blive en del af et lille team, og derfor er det vigtigt, at du er en teamplayer, serviceminded og giver en hånd med, hvor det kræves.

Der vil i stillingen være mulighed for kompetenceudvikling samt efter- og videreuddannelse.

Om dig

Vi leder efter en omstillingsparat og nysgerrig kollega til studiekontoret.

Vi forventer at du har en kontoruddannelse inden for offentlig administration eller anden relevant kontoruddannelse, gerne suppleret med erfaring fra tidligere ansættelsesforhold.

Som militær ansøger er du seniorsergent med administrativ erfaringen inden for uddannelsesplanlægning og koordination.

Alternativt er du en erfaren oversergent, der har den fornødne anciennitet, relevant tjenesteforløb og uddannelsesmæssige baggrund og er klar til udnævnelse.

Da vi er i midt i en udviklingsproces med mange samarbejdspartnere, er det vigtigt, at du er god til at kommunikere på skrift og tale.

Vi ser gerne, at du har erfaring med planlægning, koordinering, og er udadvendt, proaktiv og løsningsorienteret i din tilgang til opgaver og samarbejde med andre, samt at du har brugeren i centrum.

Derudover er det vigtigt at du:
• Kan arbejde selvstændigt, er initiativrig samt har sans for detaljen også selvom der er mange bolde i luften
• Har et stort overblik og arbejder systematisk
• Har gode IT og systemkompetencer (gerne erfaring – eller interesse og flair for – at arbejde med et studieadministrativt system)
• Kan lide en varieret hverdag med forskellige opgaver fra dag til dag
• Er en rutineret bruger af officepakken
• Evt. erfaring med shared service

Ansættelsesvilkår

Stillingen er slået op civilt og militært.

Civile ansættelsesvilkår:
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Basislønnen er 26.974,17 kr. pr. måned.

Militær ansættelsesvilkår:
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til, at kontakte leder af Studiekontoret Sascha Hedberg på telefon 7281 7082 eller sektionschef Ea Ryholt på telefon 40486097.

Er du civil og har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9151. Grundet sommerferieafvikling i uge 30 og 31 er det ikke muligt at ringe, der henvises derfor til vores mail [email protected] i denne periode.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent chefsergent Troels Enig ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 64 eller mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 14. august 2022. Samtaler forventes afholdt i uge 33 og34.

Stillingen er til besættelse pr. den 1. oktober 2022, eller hurtigst muligt.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSAKADEMIET
Forsvarsakademiet (FAK) bidrager til Forsvarets opgaveløsning ved at levere relevante og tidssvarende uddannelser samt forskning og rådgivning til Forsvarets medarbejdere og myndigheder. Dertil støtter FAK koncernen med kursusadministration samt vejledning i pædagogik og digitale læringsformer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederiksberg
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2