Klasse- og taktiklærer ved Føringskursuselementet / Center for Landmilitære Operationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Har du lysten - og evnerne – til at tage ansvar for videreuddannelsen af Hærens linjeofficerer, er dette stillingen for dig!

Omdrejningspunktet for Føringskursuselementet er helt grundlæggende: Taktik, doktrin og stabsarbejde, men gennem dit virke som klasselærer, vil du også have en enestående mulighed for at påvirke fremtidens stabsofficerer og kompagnichefer ledelsesmæssigt.

Er ovenstående en rolle, du kan se dig selv i, så læs endeligt videre.

Om os

Føringskursuselementet hører under Center for Landmilitære Operationer (CLO) ved Forsvarsakademiet og gør til dagligt tjeneste på Frederiksberg Slot.

Elementet består af 17 medarbejdere; en elementleder (major), fire klasse- og taktiklærer (majorer) - hvor du kan blive den ene -, en lærer ildstøtte (major) og 8 kaptajner fordelt på tre taktiklærere og tjenestegrensspecialer (IG, LOG, FØST og TAK-E), og en IT-befalingsmand (seniorsergent) og IT-assistent (C100), som varetager driften af CLO simulationscenter.

Elementet er ansvarligt for udvikling, planlægning og gennemførelse af Føringskursus for såvel linjeofficerer som officerer af reserven. Vi spiller derfor en afgørende rolle i udviklingen og prægningen af Hærens kommende stabsofficerer.

Dagligdagen er centreret omkring udvikling, tilrettelæggelse og gennemførelse af undervisning. Vores fokus er taktiske overvejelser, stabsarbejde samt føringsøvelser på bataljons- og brigadeniveauet.

Du kommer til at indgå et fagligt og socialt fællesskab, hvor vi dagligt drøfter doktrin og taktik på baggrund af Hærens reglementer. De gør vi for at kunne tilrettelægge og gennemføre spændende og udfordrende undervisning af vores officerskollegaer.

Du kommer også til at indgå i et fællesskab, hvor vi ikke blot siger, at vi har fokus på trivsel og balancen mellem fritid/familie og arbejde, men også lægger handling bag. Der er til stadighed fokus på den gensidige fleksibilitet, og du får kollegaer, der er gode til at ”dække ind” ved behov. Med det sagt, så er der ca. 10 ”lange dage” (0800-2100) om året i forbindelse med føringsøvelser, hvor der typisk vil være behov for alle.

Om stillingen

Din primære opgave vil være at varetage planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af undervisningen i militære operationer, og herunder også virke som primær klasse- og taktiklærer i en af klasserne på Føringskursus.

Derudover vil du også være en af de drivende kræfter i kursisternes professionelle og ledelsesmæssige udvikling.

Kursisterne er primært premierløjtnanter fra Hæren med ca. 3-5 års tjenesteerfaring efter officersgrunduddannelsen. Føringskursus optager også erfarne befalingsmænd af chef- og seniorsergentgruppen, som gør tjeneste i stillinger, hvor kursus kan nyttiggøres, eller som på sigt ønsker at blive ’late entry’ officerer.

Om dig

Du er major og har gennemført Operations- og Føringsuddannelsen (OFU) eller tilsvarende udenlandsk kursus. Alternativt er du kaptajn (eller major) med erfaring fra enten operativ tjeneste på bataljons- og brigadeniveau eller som underviser på tilsvarende niveauer, og du enten har OFU i forvejen, er i gang med OFU eller er optaget på det kommende OFU-hold.

Der lægges vægt på, at du har naturlig interesse for områderne taktik, doktrin og føring, og fortsat ønsker at udvikle dig inden for disse.

Du bør være i besiddelse af gode ledelsesmæssige og pædagogiske evner, da du skal undervise en differentieret gruppe af linjeofficerer og befalingsmænd med varieret erfaring og uddannelsesbaggrund.

I den forbindelse har du også en interesse i at medvirke til at udvikle og forny uddannelsen således, at den forbliver relevant og tidssvarende.

I forhold til FOKUS kompetencer er en fordel, hvis du er velbedømt inden for udfaldsrummet ”Relationer”, da motivere og udvikle andre – med fokus på eleverne - er en stor del af jobbet. Samarbejde og kommunikation er ligeledes væsentlige kompetencer, da der er et stort behov for at de forskellige dele af elementet – holdfører, taktik, efterretning og specialer –, alle spiller sammen.
Naturligvis er din faglighed – inden for taktik og doktrin - også i centrum, men – som anført ovenfor – er der behov for at du er helhedsorienteret, da det er den samlede pakke, der er med til at skabe værdi for eleven og Hæren.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Hvis du er kaptajn/kaptajnløjtnant og er i gang med at gennemføre Master i Militære Studier eller anden relevant masteruddannelse, kan du ansættes i stillingen som kaptajn/kaptajnløjtnant mod, at der indgås en uddannelsesaftale indtil uddannelseskravet kan honoreres. Ansættelse og aflønning sker i så fald som kaptajn/kaptajnløjtnant i henhold til reglerne for funktion i højere stilling. Udnævnelse og overgang til varig ansættelse som major/orlogskaptajn kan finde sted, når uddannelseskravet er opfyldt og ved styrelseschefens godkendelse.

Som ansat på Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos lederen af Føringskursuselementet, major Jacob Gram Alsing på mail: FAK-IMO-LO2R eller mobil 53506162. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Britt Holde på telefon 728 19143.

Ansøgningsfrist er 8. marts 2023. Samtaler gennemføres umiddelbart derefter.
Stillingen er til besættelse pr. 1. maj 2023 eller snarest derefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale. FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSAKADEMIET
Forsvarsakademiet (FAK) bidrager til Forsvarets opgaveløsning ved at levere relevante og tidssvarende uddannelser samt forskning og rådgivning til Forsvarets medarbejdere og myndigheder. Dertil støtter FAK koncernen med kursusadministration samt vejledning i pædagogik og digitale læringsformer.
FAK består af tjenestesteder i henholdsvis København, Varde, Karup og Frederikshavn og udbyder grund- og videreuddannelserne, herunder sergent- og officersuddannelser, inkl.
sprogofficersuddannelsen, Den Militære Akademiuddannelse samt Master i Militære Studier. Derudover udbyder FAK en lang række efteruddannelser, der bidrager til, at Forsvarets medarbejdere og reserven kan løse deres opgaver effektivt og professionelt gennem hele karrieren.
FAK gennemfører forskning og udvikling indenfor de tre militære kerneområder; militære operationer, militær strategi og militær ledelse samt tilknyttede områder som krigshistorie, kulturforståelse og militær teknologi. FAK indgår i samarbejder med både danske og udenlandske forsknings- og uddannelsesinstitutioner og bidrager til udvikling af NATO's doktriner og forskningsprojekter.
Vidensproduktionen understøtter uddannelserne, men anvendes og formidles også bredt til gavn for Forsvaret, nationale og internationale samarbejdspartnere samt samfundet som helhed. Læs mere på fak.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 08. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. november 2024 1
3. november 2024 1
2. november 2024 1
1. november 2024 1
31. oktober 2024 1
30. oktober 2024 1
29. oktober 2024 1
28. oktober 2024 1
27. oktober 2024 1
26. oktober 2024 1
25. oktober 2024 1
24. oktober 2024 1
23. oktober 2024 1
22. oktober 2024 1
21. oktober 2024 1
20. oktober 2024 1
19. oktober 2024 1
18. oktober 2024 1
17. oktober 2024 1
16. oktober 2024 1
15. oktober 2024 1
14. oktober 2024 1
13. oktober 2024 1
12. oktober 2024 1
11. oktober 2024 1