Teknikofficer søges til sejlads med 2. besætning THET-klassen - 9900

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Har du lyst til at blive chef for en division fyldt med dygtige og dedikerede officerer, sergenter og maskingaster?
Så har du nu mulighed for at søge en stilling som Teknikofficer og leder af teknisk division.

Om os

2. Besætning indgår i 1. Eskadre, Division 11 og bemander, sammen med de fem øvrige besætninger, THETIS-Klassens fire skibe. Besætningens 50 snart 60 mand slår primært sine folder i Nordatlanten. I et Arktis under kraftig forandring løser enheden operative opgaver som suverænitetshævdelse omkring Grønland og Færøerne, sø-redning under de vel nok vanskeligste forhold i verden samt en lang række af andre opgaver, hvor de mere militære nu også begynder at presse sig på.

Besætningen har gennemført DOST og lægger i den sammenhæng en stor ære i professionalisme og samarbejde på tværs af alle divisioner og sektioner. THETIS-klassen har basehavn i Frederikshavn, men du vil som oftest påmønstre i Grønland, Færøerne eller Island.

Om stillingen

Som teknikofficer (TKO) har du det overordnede ansvar for teknisk division. I din division har du to officerer; en vedligeholdelsesofficer og en driftsofficer, samt tre befalingsmænd; en maskinbefalingsmand, en elektronikbefalingsmand og en forsyningsbefalingsmand. Derudover har du 12 faglærte menige/håndværkere indenfor maskin-, el- og elektronikfagområdet.

Som TKO har du et tæt samarbejde med dine officerer og befalingsmænd, da det er dem, der koordinerer det daglige arbejde, og dig der har det samlede overblik, der gør, at skibet teknisk er i stand til at løse dets operative opgaver. Du er ansvarlig for, at teknisk division har et højt uddannelsesniveau og den tekniske forståelse, der sikrer skibets funktionsduelighed i et udfordrende operativt miljø. Dette fra top til bund.

Du er en del af skibsledelsen, hvilket vil sige, at du er med til at sammensætte dagligdagen for skibets virke. Du er ligeledes skibschefens nærmeste rådgiver indenfor skibets tekniske status og materielområdet. I forbindelse med ”Klartskib” er du Command adviser (CA) for skibschefen, hvor du kommer med anbefaling til skibet top 3 og tilsikrer at den interne kamp kører.

Som TKO står du ligeledes for logistikken for skibet med tilhørende signaler. Det kan være bestilling af drivmidler, havneplads samt reservedele til skibets helikopter via LOGREQ. Du assisterer skibschefen med at udfærdige OPSTAT DEFECT, som beskriver skibets kampkraft.

Som TKO er du leder af arbejdsmiljøgruppen. Du afholder således arbejdsmiljømøder, hvor aktuelle sager drøftes, hvorefter du forestår den videre sagsbehandling.

Vi kan tilbyde et alsidigt job med mulighed for udvikling, herunder et uddannelsesforløb med kurser og efteruddannelse, hvor vi tager udgangspunkt i din baggrund.

Om dig

Vi forventer, at du er uddannet teknisk officer. Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til Command Advisor-rollen.

Du er god til at samarbejde med andre på tværs af faggrænser og grader. Du har mod på at påtage dig komplicerede opgaver og er åben for at søge alternative løsninger.
Du har gode analytiske evner og kan formulere dig godt på såvel skrift som i tale.

Du kommunikerer godt med samarbejdspartnere, som kan være ansat i såvel 1 ESK, forsvarets øvrige myndigheder eller ved eksterne civile myndigheder.

Som person arbejder du struktureret, og du følger op på løse ender. Du er fortrolig med at arbejde i DeMars PM og MM modulerne.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet, ligesom du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer m.v.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer. Du skal have godkendt blåt bevis.

Fast tjenested vil være Flådestation Frederikshavn.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte TKO 2. BSN. KL Steven Olander [email protected], Tlf.: 30670723. Alternativt KK Jakob Rousøe [email protected] Tlf.: 30670721. Hvis du har HR-relaterede spørgsmål, kan du rette henvendelse til Søværnets Center for Administration, KL Bårdur Sandå, Tlf.: 7285 7551, mail SCA-F-BEM01.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent KL Ole Johnny Frederiksen på Tlf.: +45 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 27. maj 2020.

Ansættelsesdato 1. august 2020.

Samtaler til stillingen forventes gennemført efter ansøgningsfristens udløb.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingen fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Om 1. Eskadre (1 ESK)
1. Eskadre omfatter spændende og alsidige arbejdspladser på sejlende enheder såvel som landtjenestesteder. De sejlende enheder er primært indsat i det Nordatlantiske område og løser en lang række af Søværnets nationale opgaver 24/7/365. Opgaverne er blandt andet overvågning, suverænitetshåndhævelse, søredning og fiskeriinspektion i det nordatlantiske og arktiske område. Andre af eskadrens enheder er beskæftiget med varetagelse af søopmåling i danske og grønlandske farvande samt sejlads med Kongeskibet. Derudover har 1. Eskadre to spændende landtjenestesteder underlagt, Center for sømilitær teknologi (CST), der varetager al teknisk uddannelse i Søværnet og Center for maritim uddannelse og skibssikkerhed (CMS), der varetager uddannelsen af værnepligtige og elever, samt uddannelse i røgdykning, brandbekæmpelse, og medic uddannelser.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Onsdag den 27. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 13
18. september 2024 13
17. september 2024 12
16. september 2024 12
15. september 2024 16
14. september 2024 16
13. september 2024 15
12. september 2024 15
11. september 2024 15
10. september 2024 12
9. september 2024 9
8. september 2024 11
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 13
4. september 2024 14
3. september 2024 13
2. september 2024 14
1. september 2024 15
31. august 2024 17
30. august 2024 17
29. august 2024 17
28. august 2024 16
27. august 2024 15
26. august 2024 15
25. august 2024 15
24. august 2024 17
23. august 2024 15
22. august 2024 15
21. august 2024 15
20. august 2024 15