Dæksgast søges til sejlads med sejlkutteren SVANEN.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Har du erfaring med at sejle sejlbåd – eller har du lyst til at få det? Er du socialt anlagt, tolerant og har lyst til at lære fra dig? Er du arbejdsom og selvstændig, og trives du med meget varierende arbejdsopgaver og ansvarsområder? Så er stillingen som dæksgast på sejlkutteren Svanen lige noget for dig.

Om os

Søværnets sejlkuttere SVANEN og THYRA er skoleskibe for Søværnets kadetter, der uddannes i sømandskab, navigation og ledelse. Skibene sejler hen over sommeren primært i danske farvande med enkelte afstikkere til udenlandske havne.

Stillingen indebærer masser af frisk luft, sejlads i nogle af de smukkeste egne af Danmark og vore nabolande, nye relationer med mange forskellige mennesker, der brænder for det samme, samt en god del eventyr og frihed.

Den faste besætning på hvert skib består af fire mand: Chef, regnskabsfører, kok og dæksgast. Der påmønstrer op til seks kadetter på hvert skib af gangen, som typisk sejler med skibene i en fire ugers periode.

Sejlsæsonen varer fra april til oktober, med en indlagt 3 ugers ferie typisk i juli måned. Der må derfor i stillingen påregnes tjeneste hele sommeren og frihedsafvikling om vinteren.

Leveforholdene om bord er trange og forholdsvis primitive, og arbejdet kan ofte være hårdt, koldt og vådt. Du kommer til at dele et mindre lukaf med skibets kok.

Om stillingen

Som dæksgast på SVANEN vil du få et særdeles alsidigt job med gode muligheder for personlig udvikling.

Du kommer til at indgå i en lille besætning præget af sammenhold, samarbejde og åbenhed – alle har deres faste ansvarsområder der sammen får livet ombord og sejladsen til at fungere. Det vigtigste fælles mål på Svanen er at skabe de bedste rammer for kadetternes uddannelse.
Du må derfor forvente, at der vil blive stillet store krav til din selvstændighed, ansvarlighed og arbejdsindsats, under både perfekte forhold men også under mere udfordrende forhold. Det er derfor vigtigt at du formår at holde humøret højt, selv når forholdene er hårde.

De primære arbejdsopgaver som dæksgast spænder bredt og består bl.a. i:
- Sejlhåndtering, sejlmanøvrer og tovværksarbejde samt bidrage til undervisningen heri.
- Pasning af motor samt bunkring af diesel og vand.
- Ansvarlig for en stor del af skibets materiel.
- Løbende vedligeholdelsesarbejde om bord som fx rengøring, messepudsning mm.
- Du kommer endvidere til at deltage i vagten, både på søen som rorgænger og udkig, samt i havn som en del af vagtholdet, herunder som vagt på kajen.
- Tilrigning og afringning af skibende i begyndelsen og afslutningen af sejlsæsonen.
Alt dette foregår i samarbejde med den øvrige besætning og kadetterne og du vil selvfølgelig blive lært op i opgaverne om bord.

Om dig

- Du har gennemført Søværnets Basisuddannelse. Såfremt dette ikke er tilfældet, vil du skulle gennemgå basisuddannelsen i forbindelse med din ansættelse.
- Du er ansvarlig og selvstændig. Du vil få ansvaret for en stor del af skibets materiel og de løbende vedligeholdelsesarbejder om bord.
- Du er interesseret i at sejle med sejlskib og få dagligdagen ombord til at fungere godt i tæt samarbejde med dine kollegaer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at sejle sejlbåd.
- Du er interesseret i at lære og lære fra dig. Det er en fordel, hvis du har tidligere erfaring med undervisning.
- På sejlkutterne lever vi mange mennesker på særdeles begrænset plads, hvilket stiller store krav til din tolerance og dine menneskelige egenskaber. Derfor skal du være imødekommende, socialt anlagt og god til at kommunikere.
- Du er indstillet på at optræde og fremstå orlogsmæssigt korrekt og som en værdig repræsentant for Søværnet. Vi stiller høje krav til vores egen fremtoning og professionalisme. Som fast besætning skal vi være gode forbilleder for vores elever, samt overfor offentligheden, da der er stor opmærksomhed rettet mod skibene hvor vi kommer i land.

Hvis du har en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HTX eller HF), kan du senere som medarbejder i Søværnet søge ind på Søværnets løjtnantsuddannelse og blive officer i Søværnet. Læs mere om løjtnantsuddannelsen her (link: https://karriere.forsvaret.dk/uddannelse/soevaernet/lojtnant/)

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en marinekonstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Frederikshavn.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef SVANEN, KL Thomas H. Scheving ([email protected] eller 41309882).

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Rikke Thomsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 21. juli 2021. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om 3. Eskadre (3 ESK)
3. Eskadre er en eskadre i Søværnet, som omfatter spændende og alsidige arbejdspladser, på sejlende enheder såvel som landtjenestesteder.
I 3. Eskadre får du ansvar og anerkendelse, samt stor mulighed for personlig og faglig udvikling.
Eskadrens opgaver omfatter sømilitære opgaver med særligt fokus på farvandene i og omkring Danmark, herunder myndighedsopgaver af permanent karakter samt civilt relaterede samfundsnyttige maritime opgaver.
3. Eskadre enheder løser Søværnets nationale opgaver 24/7/365.
Den største del af eskadrens enheder er beskæftiget med overvågning, suverænitetshåndhævelse, miljø- og transportopgaver samt søredning. Eskadrens enheder er desuden beskæftiget med uddannelse af officerselever.
Ud over de mange skibe er 3. Eskadre endvidere ansvarlig for drift af Flådestationerne Frederikshavn og Korsør, Kystredningstjenesten samt Søværnets Overvågningsenhed, med decentralt placerede enheder rundt om i landet.
3. Eskadre passer på Danmarks farvande – altid!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Onsdag den 21. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. oktober 2024 14
3. oktober 2024 14
2. oktober 2024 14
1. oktober 2024 10
30. september 2024 11
29. september 2024 12
28. september 2024 14
27. september 2024 14
26. september 2024 13
25. september 2024 13
24. september 2024 13
23. september 2024 13
22. september 2024 14
21. september 2024 14
20. september 2024 13
19. september 2024 13
18. september 2024 13
17. september 2024 12
16. september 2024 12
15. september 2024 16
14. september 2024 16
13. september 2024 15
12. september 2024 15
11. september 2024 15
10. september 2024 12
9. september 2024 9
8. september 2024 11
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 13
4. september 2024 14