Handlekraftig, synlig, tillidsskabende og faglig velfunderet seniorsergent som leder af Transportelementet ved Flådes...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Du er seniorsergent og leder med lyst til, at stå i spidsen for et element med en varieret og mangeartet opgaveportefølje. Kunne du tænke dig en stilling med ansvar, faglige udfordringer og sammen med gode kollegaer være med til at støtte og skabe betingelserne for de sejlende enheder? Så har du nu muligheden for at søge stillingen som leder af Transportelementet ved Flådestation Frederikshavn.

Om os

Som en del af 3. Eskadre er Flådestation Frederikshavns kerneopgaver at yde logistisk støtte til Søværnets skibe og myndigheder, samt operativ drift af flådestationen. Vores evne til at yde service er omdrejningspunktet for vores daglige virke. Vi er altid klar til at støtte Søværnet og Forsvaret; døgnet rundt, året rundt og overalt i verden.

Flådestation Frederikshavn består af en ledelse, to sektioner, hhv. Operativ Støttesektion og Basesektion og et Garnisonselement; vi er i alt 85 medarbejdere.
Vi lægger særligt vægt på initiativ, udvikling, professionalisme, trivsel og frihed under ansvar.

Transportelementet er en del af Basesektionen og består af i alt 11 medarbejdere.

Om stillingen

Du kommer til at stå i spidsen for et element med en varieret og mangeartet opgaveportefølje, hvor du som leder har ansvaret for samarbejdet og løsning internt og eksternt ift. flere samarbejdspartnere, idet opgaveløsningen ofte sker i koordination med andre elementer og medarbejdere fra Flådestation Frederikshavn, samt ikke mindst de sejlede enheder.

Det bærende område i funktionen er ledelse og lederskab for elementets medarbejdere samt naturligvis elementets opgavevaretagelse, omstilling og tilpasning til nye opgaver.

Uden for normal arbejdstid vil du indgå i tørn som Vagtassistent i stationsvagten ved Flådestation Frederikshavn.

Der kan i tillæg forventes nogen rejseaktivitet i primært Danmark. Du forventes at kunne indgå i tjeneste som forbindelsesofficer ved flådebesøg af udenlandske enheder, ligesom udsendelse med de Maritime Støtteelementer (MSE), støtte til FRONTEX, udlån eller lignende vil forekomme.

Om dig

Du er seniorsergent (ufaglært) med erfaring på funktionsniveauet, ligesom du har erfaring fra sejlende tjeneste med Søværnets enheder og gerne erfaring fra andre dele af Forsvaret.

Først og fremmest forventes, at du en markant, synlig og tillidsskabende militær leder. Dertil betinger funktionen stor fleksibilitet, systematik og styring, samt en god evne til at koordinere imellem forskellige organisatoriske elementer og enkeltpersoner.

Du fremstår som en rollemodel for dine kolleger ved og på Flådestation Frederikshavn og medvirker til enhedens og kollegaernes korrekte militære optræden. Du har en solid faglighed og baggrund fra Søværnets sejlende enheder samt en fremadskuende og udviklingsorienteret tilgang til dit arbejde.

Du er en socialt anlagt person, som har lyst til at indgå i, og bidrage til at fastholde og udvikle et godt arbejdsmiljø, hvor høj faglighed understøttes af god trivsel, en uformel omgangstone og ikke mindst respekt for hinanden. Endvidere er du helhedsorienteret og besidder en struktureret og forudseende tilgang til opgaveløsningen, hvilket giver det bedste grundlag for koordination internt og eksternt.

Du besidder evnen til at have gang i mange opgaver, holde fokus og træffe hensigtsmæssige beslutninger, ligesom forventningen er, at du kan formidle budskaber til ledelse såvel som den øvrige besætning, på en hensigtsmæssig, anerkendende, klar og tydelig måde.

Det vil blive betragtet som en fordel, hvis din operative erfaring fra Søværnet er relativt opdateret. Din uddannelse/tjenesteretning er ikke væsentlig, men vi lægger vægt på, at du har stærke relationer ud i det operative søværn og en god fornemmelse for medarbejdernes arbejdsvilkår.

Afslutningsvis vil det være en fordel, at du har gennemført relevante DeMars kurser (primært PM) og har erfaringer indenfor tidsadministration og materiel.

Du og din familie skal være forberedt på, at der i forbindelse med deltagelse i tjenesten som Vagtassistent, deltagelse som forbindelsesofficer, leder af MSE eller i øvelsesaktivitet mv. vil forekomme arbejde om aftenen og i weekender.

Det forventes, at du som en del af sergentgruppen går i front og udviser positiv motivation i alle opgaver.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en ufaglært seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå og vedligeholde Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Du er sikkerhedsgodkendt til HEMMELIGT, og skal kunne opretholde denne clearing under hele ansættelsesforholdet.

Der vil være mulighed for forhandling af personligt tillæg i forbindelse med ansættelsen.

Der er tale om en fast stilling ved Flådestation Frederikshavn med fast tjenestested i Frederikshavn.

Kontakt og ansøgning
Er du interesseret eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte nuværende stillingsindehaver SSG Henrik Sørensen på tlf. 72 85 61 30, e-mail [email protected], chefen for Basesektionen MJ Lars Buhl Christiansen på tlf. 40 41 90 05, e-mail: [email protected] , eller næstkommanderende ved Flådestation Frederikshavn OK Tommy Pedersen på tlf. 22 70 74 43, e-mail: [email protected].

Har du har spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår kontakt venligst Forsvarsministeriets Personalestyrelse HR-konsulent Rikke Thomsen på mail fps-ba-bs252mil.dk.

Ansøgningsfristen er 31. juli 2021, og efter vurdering gennemføres samtalerne snarest herefter. Stillingen er til besættelse 1. oktober 2021 eller snarest herefter i koordination med din nuværende chef. Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Vi beder dig om at søge stillingen via linket ”Send ansøgning”. Det anbefales at vedlægge CV, evt. FOKUS samt øvrige bilag med relevans for stillingen sammen med ansøgningen.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Om 3. Eskadre
3. Eskadre er en eskadre i Søværnet, og omfatter spændende og alsidige arbejdspladser, på sejlende enheder såvel som landtjenestesteder.
I 3. Eskadre får du ansvar og anerkendelse, samt stor mulighed for personlig og faglig udvikling.
Eskadrens opgaver omfatter sømilitære opgaver med særligt fokus på farvandene i og omkring Danmark, herunder myndighedsopgaver af permanent karakter samt civilt relaterede samfundsnyttige maritime opgaver.
3. Eskadre enheder løser Søværnets nationale opgaver 24/7/365.
Den største del af eskadrens enheder er beskæftiget med overvågning, suverænitetshåndhævelse, miljø- og transportopgaver samt søredning. Eskadrens enheder er desuden beskæftiget med uddannelse af officerselever.
Ud over de mange skibe er 3. Eskadre endvidere ansvarlig for drift af Flådestationerne Frederikshavn og Korsør, Kystredningstjenesten samt Søværnets Overvågningsenhed, med decentralt placerede enheder rundt om i landet.
3. Eskadre passer på Danmarks farvande – altid!

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Lørdag den 31. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 13
4. september 2024 14
3. september 2024 13
2. september 2024 14
1. september 2024 15
31. august 2024 17
30. august 2024 17
29. august 2024 17
28. august 2024 16
27. august 2024 15
26. august 2024 15
25. august 2024 15
24. august 2024 17
23. august 2024 15
22. august 2024 15
21. august 2024 15
20. august 2024 15
19. august 2024 14
18. august 2024 16
17. august 2024 16
16. august 2024 16
15. august 2024 15
14. august 2024 15
13. august 2024 14
12. august 2024 14
11. august 2024 18
10. august 2024 18
9. august 2024 18
8. august 2024 18