Våbensektionen søger en faglig stærk kaptajn til anskaffelsen/implementeringen af Forsvarets nye panserværnsmissilsystem

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Vil du spille en afgørende rolle i den resterende anskaffelse og implementering af Forsvarets nye panserværnsmissilsystem (PVMS)?

Og trives du med opgaver, der er karakteriserede ved en stor kompleksitet, samt sætter du stor pris på et stærkt fagligt miljø?

Så er denne stilling noget for dig!

Om os

Våbensektionen er placeret i Kapacitetsansvarlig LAND (KALA) i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI), der anskaffer, drifter og bortskaffer landmilitært materiel. Stillingen indgår i en sektion bestående af en chef, fire ingeniører og seks militære ansatte (seniorsergenter/kaptajner).

Dagligdagen er meget dynamisk, da vi har en stor berøringsflade med interessenter i og udenfor KALA. Omgangstonen er uformel og bygger på en høj faglighed og en stor grad af fokus på service, idet vi skal bidrage til, at Forsvarets enheder kan løse deres operative opgaver.

Vi prioriterer at udvikle og fastholde dygtige medarbejdere via kompetenceudvikling, personlig udvikling, interessante opgaver og stor frihed i opgaveløsningen.

Om stillingen

Dit primære ansvarsområde vil være den fortsatte anskaffelse og implementering af PVMS, der vil tilgå enheder ved Specialoperationskommandoen og Hærkommandoen i løbet af de kommende par år.

Du vil være våbensektionens såkaldte systemansvarlig for PVMS og arbejde tæt sammen med en af sektionens driftsbefalingsmænd. På grund af anskaffelsens og den efterfølgende implementerings kompleksitet har stillingen en rigtig stor berøringsflade. Internt i Materiel- og Indkøbsstyrelsen skal anskaffelsen koordineres med mange øvrige projekter, som for eksempel de kommende våbenstationer (STAVS) til Piranha 5, hvorpå PVMS bl.a. skal integreres. Eksternt skal anskaffelsen løbende koordineres med alle de myndigheder, der vil være involveret i implementeringen og driften af den nye højtprofilerede PVMS kapacitet i Forsvaret. Kompleksiteten øges yderligere ved, at PVMS anskaffes via Nato Support and Procurement Agency (NSPA).

Afhængig af dine erfaringer og intensiteten i PVMS-anskaffelsen mv. vil du over tid blive inddraget i andre af sektionens anskaffelser.

Stillingen er en fast stilling med en 37 timers arbejdsuge, og der må påregnes mindre rejseaktivitet i både Danmark og i udlandet.

Om dig

Du er kaptajn med VUT-I/L eller VUK BTN- og BDE-kursus.

Vi forventer, at
- du har erfaring gennem chefvirke eller stabstjeneste, i en styrelse eller lignende
- du har en solid taktisk og operativ baggrund, så du bl.a. kan indgå i de doktrinære drøftelser for anvendelsen af PVMS
- du er analytisk stærk og arbejder selvstændigt med komplicerede problemstillinger
- du har meget gode samarbejds- og kommunikationsevner, herunder at du kan begå dig på engelsk både skriftligt og mundtligt
- du er omstillingsparat og trives i et åbent kontormiljø
- du har meget gode kommunikations- og samarbejdsevner og har et veletableret netværk, fortrinsvis rettet mod Hærkommandoen og den operative struktur og
- du, hvis du ikke allerede har erfaringer med formel projektledelse, herunder anvendelsen af PRINCE 2, hurtigt vil opbygge denne kompetence.

I forhold til dit videre karriereforløb giver stillingen gode muligheder for at blive afklaret til Master i Militære Studier (MMS), ligesom stillingen giver gode muligheder for at kombinere studiet med tjenesten, hvis du er eller bliver optaget på MMS.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Fast tjenestested er Ballerup.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CH/WVB major Peter Rasmussen på tlf. 29 16 83 04.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Dennis Nordahl, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9141.

Ansøgningsfristen er den 8. august 2021 og samtaler forventes gennemført snarest herefter. Stillingen er til besættelse 01. oktober 2021 eller snarest derefte og den endelige ansættelsesdato vil blive koordineret med din nuværende chef.

Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) fungerer som materielfagligt videnscenter og logistisk myndighed. I samarbejde med Værnsfælles Forsvarskommando med underliggende værnsstabe sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i ind- og udland.
Det er FMI´s opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive.
FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget.

Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
10. juli 2024 20
9. juli 2024 22
8. juli 2024 22
7. juli 2024 24
6. juli 2024 25
5. juli 2024 25
4. juli 2024 25
3. juli 2024 21
2. juli 2024 19
1. juli 2024 12
30. juni 2024 21
29. juni 2024 21
28. juni 2024 20
27. juni 2024 20
26. juni 2024 20
25. juni 2024 20
24. juni 2024 17
23. juni 2024 21
22. juni 2024 21
21. juni 2024 21
20. juni 2024 21
19. juni 2024 19
18. juni 2024 15
17. juni 2024 15
16. juni 2024 25
15. juni 2024 25
14. juni 2024 24
13. juni 2024 21
12. juni 2024 20
11. juni 2024 18
10. juni 2024 18