Dygtig koordinator søges til Ledelsessekretariatet i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Kunne du tænke dig at arbejde med et område, der er helt centralt for den øverste ledelse i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse? Kan du agere på det strategiske niveau i feltet mellem Forsvarsministeriets departement, Materiel- og Indkøbsstyrelsen og Rigsrevisionen? Så har vi en unik mulighed til dig som specialkonsulent eller major/orlogskaptajn i Ledelsessekretariatet, hvor du bliver vores ankerpunkt i forhold til at koordinere mellem os, Rigsrevisionen, den interne revision og departementet. Det er en vigtig stilling med stor synlighed og stor berøringsflade med hele FMI - ikke mindst med vores direktør og vicedirektør.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse anskaffer bl.a. skibe, fly, kampvogne, kommunikationssystemer, IT og uniformer til hele ministerområdet. I forbindelse med det seneste forsvarsforlig er det besluttet at tilføre styrelsen ekstra ressourcer for at anskaffe yderligere materiel og IT. Ledelsessekretariat består af 19 engagerede medarbejdere med forskellige civile og militære baggrunde. Ledelsessekretariatet yder støtte til direktøren og vicedirektøren samt bidrager til opgaveløsningen sammen med den øvrige organisation.

Du kan læse mere på www.fmi.dk

Om stillingen

Stillingsindholdet og opgaverne er meget varierede. Det gennemgående indhold er dog, at du skal sørge for at holde styr på og koordinere de mange opgaver, Rigsrevisionen og den interne revision afstedkommer og sikre, at FMI leverer koordinerede svar af høj kvalitet. Selvom koordinationsopgaverne fylder meget, kommer du også til at lave meget andet, fx

- beslutningsoplæg, briefinger m.v. til direktøren og vicedirektøren,
- besvare udvalgsspørgsmål til Folketinget,
- bidrag til Forsvarsministeriet,
- besvarelse af borgerhenvendelser,
- behandling af aktindsigtssager og
- behandling af diverse høringer fra andre styrelser.

Om dig

Du er specialkonsulent, major, orlogskaptajn eller ækvivalerende.

Du er den fødte koordinator, der kan holde styr på mange opgaver på samme tid, sørge for at bidragyderne leverer det efterspurgte til tiden og af høj kvalitet. Som koordinator er det ofte nødvendigt, at du selv sætter dig grundigt ind i sagerne, så du skal have lyst og evne til at kunne forstå vores organisation og vores mange opgaver. Samtidig har du en god forståelse for både departementets og Rigsrevisionens forretningsgange og behov. Da du ofte selv lægger sidste hånd på høringer og svar til departementet, er du desuden god til at formulere dig og skriver godt.

Du er fleksibel og parat til at kunne rumme de forskellige opgaver, der dukker op med kort varsel. Det er ofte et vilkår i Ledelsessekretariatet, at man ikke helt ved, hvad dagen bringer, når man møder på arbejde om morgenen. Derfor er et vist overskud til at håndtere det ufoudsigelige en god egenskab.

Du er omgængelig og har gode people skills og samarbejdsevner. Som koordinator er du helt afhængig af et godt samarbejde med resten af huset, de øvrige styrelser og departmentet. Derfor er det meget vigtigt, at du kan skabe gode personlige relationer til vores mange samarbejdspartnere.

Du er desuden struktureret og ”voksen”. Du vil få et stort ansvar for at følge og drive dine sager og sørge for, at de kommer i mål til tiden. Der er mange processer og tidsfrister at holde styr på, og derfor er det nødvendigt, at du arbejder struktureret og selvstændigt.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til revisionsområdet og/eller Forsvarsministeriets koncern.

Ansættelsesvilkår

Er du civil ansættes og aflønnes du som specialkonsulent i henhold til den til enhver tid gældende Akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten Derudover er der, afhængig af dine kvalifikationer, mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 % af basisløn og pensionsgivende tillæg.

Såfremt du er militær ansættes du efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Som officer er ansættelsen betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Som ansat under Forsvarsministeriet område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte chefen for Ledelsessekretariatet kontorchef Morten Brodersen på tlf. 2527 4441 eller [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Pia Knudsen på telefon 72 81 91 44.

Ansøgningsfrist er 16. september 2021, og ansættelsessamtaler afholdes umiddelbart herefter. Tiltrædelse er snarest muligt herefter.

Vi vil bede dig søge stillingen via nedenstående link. Hvis der ikke er mulighed for at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med ved en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets koncern tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede på stillingens niveau, uanset baggrund, til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.

Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Torsdag den 16. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
1. oktober 2024 10
30. september 2024 11
29. september 2024 12
28. september 2024 14
27. september 2024 14
26. september 2024 13
25. september 2024 13
24. september 2024 13
23. september 2024 13
22. september 2024 14
21. september 2024 14
20. september 2024 13
19. september 2024 13
18. september 2024 13
17. september 2024 12
16. september 2024 12
15. september 2024 16
14. september 2024 16
13. september 2024 15
12. september 2024 15
11. september 2024 15
10. september 2024 12
9. september 2024 9
8. september 2024 11
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 13
4. september 2024 14
3. september 2024 13
2. september 2024 14
1. september 2024 15