Dansk repræsentant i F-35 programmets driftsorganisation i Washington, USA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Vil du være med til at sikre, at Danmarks interesser i F-35 flyets driftsorganisation varetages sikkert og professionelt?

Vi søger én engageret og nysgerrig medarbejder (teknisk officer eller ingeniør), som kan indgå i det multinationale F-35 program. Der er tale om løsning af tekniske og logistiske opgaver i F-35 programmets driftsstruktur i relation til certificering, drift og videreudvikling af danske F-35 fly.

Om os

Nyt Kampfly Program er en programorganisation i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbs-styrelse, som gennemfører anskaffelse og indfasning af nye kampfly til Danmark. Der er tale om den hidtil største materielinvestering til Forsvaret og en anskaffelse af stor strategisk betydning for Danmark. Heraf følger naturligvis stor bevågenhed. I Nyt Kampfly Program stiller vi derfor meget høje krav til os selv og hinanden.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har i øjeblikket udstationeret repræsentanter i F-35 programkontoret i Washington D.C, i USA. F-35 programkontoret er det internationale programkontor, som har til opgave at forestå anskaffelse, drift og videreudvikling af F-35 Joint Strike Fighter kampflyet til USA, internationale partnere og andre F-35 købere.

F-35 program-kontoret har ca. 2.500 medarbejdere, heraf ca. 160 fra de internationale partnerlande. En del af disse medarbejdere er stationeret andre steder i USA (Eksempelvis Fort Worth (TX), Phoenix (AZ) og på sigt Dayton (OH)).

Om stillingen

Der er tale om én stilling i F-35 programmets driftsstruktur med teknisk og logistisk indhold i USA, Dansk F-35A Class Desk (F-35 luftdygtighed), Washington D.C.

Besættelsen af stillingen sker ud fra en helhedsbetragtning i forhold til Forsvarets samlede kampflyopgaver i de kommende år samt i forhold til ansøgernes kompetencer og niveau.

Indholdet af Dansk F-35A Class Desk stilling medfører, at stillingsindehaveren arbejder tæt sammen med den danske F-35A chefingeniør ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbs-styrelse (FMI), og Class Desk er en del af den internationale F-35 organisation (Director of Engineering og F-35 Chief Engineer) i Washington D.C.

I forbindelse med produktion, certificering, drift og videreudvikling af danske F-35 fly er Class Desk med til at sikre, at danske krav til eksempelvis luftdygtighed løbende bliver opfyldt. Opgaverne omfatter bl.a. deltagelse i udarbejdelsen af nye ønsker og krav til F-35, bidrage til konfigurationsstyringen, udarbejdelsen af modifikationer og behandling af forhold i forbindelse med certificering og modtagelse af danske F-35 m.m. Stillingsindehaveren bør have indgående kendskab til internationale standarder for flyproduktion, ændringer af flys konfiguration og drift af militære fly gerne kampfly samt forsvarets anvendelse af Military Aviation Regulations.

Stillingsindehaveren må forventes, at deltage i et antal arbejdsgrupper og mødefora i F-35 programmet.

Om dig

Stillingen planlægges besat med en officer på majors-niveau eller en dertil egnet kaptajn. Alternativt kan stillingen besættes af en ingeniør. Det gælder, at stillingsindehaveren skal dokumentere relevant arbejdserfaring og resultater. Du skal have gennemført videreuddannelse I/Ledere (VUT-I/L), videreuddannelse-II/Ledere (VUT-II/L), Stabskursus eller anden tilsvarende akademisk uddannelse. Du bør samtidig være engageret og nysgerrig, så der løbende opnås nye færdigheder og kompetencer afhængig af ansøgerens baggrund.

Stillingsindehaveren bør have en teknisk baggrund med kendskab til anskaffelse og drift af flysystemer samt kendskab til internationalt materielsamarbejde og internationale standarder indenfor luftdygtighed og drift af militære fly (eksempelvis DKMAR).

Endvidere bør stillingsindehaveren kunne manøvrere på forskellige niveauer i et internationalt miljø, så nødvendige netværk kan etableres og udbygges. Hertil kommer, at stillingsindehaveren skal kunne fremføre og koordinere danske ønsker og synspunkter, som er koordineret med den danske basisorganisation.

Det forventes, at stillingsindehaveren kan samarbejde med folk på tværs af forskellige faglige og geografiske områder, og hurtigt skabe relevante professionelle kontakter. Stillingsindehaveren bør være engageret, arbejdsom og en konstruktiv holdspiller, der er god til at kommunikere på tværs af organisationer.

Derudover lægger vi vægt på, at ansøgeren:
• kan arbejde systematisk og struktureret,
• har stærke analytiske evner, god dømmekraft og helhedsforståelse,
• er fleksibel, selvkørende og ansvarsfuld ift. opgaveløsningen,
• er vant til at koordinere på tværs af flere organisationer,
• har veludviklede samarbejdsevner,
• er god til at informere modtagerne af arbejdsprodukter m.m.
• er flydende på engelsk, i skrift og tale,
• har stor personlig integritet samt er robust og fleksibel,
• kan anvende værktøjerne i MS Office pakken på brugerniveau,
• kan anvende moderne software værktøjer i forbindelse med drift og konfigurationsstyring af flysystemer.

Efter endt udstationering bør ansøgerne være forberedt på, at deres opnåede F-35 kompetencer søges anvendt i den nationale F-35 driftsstruktur i dialog med den enkelte.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Hvis du er kaptajn og er i gang med at gennemføre Master i Militære Studier eller andre relevant masteruddannelse, kan du ansættes i stillingen som kaptajn mod, at der indgås en uddannelsesaftale indtil uddannelseskravet kan honoreres. Ansættelse og aflønning sker i så fald som kaptajn i henhold til reglerne for funktion i højere stilling. Udnævnelse og overgang til varig ansættelse som major kan finde sted, når uddannelseskravet er opfyldt.

Såfremt du søger stillingen som civil vil du blive ansat efter gældende relevant overenskomst.

Stillingen besættes som udgangspunkt for en periode på op til 4 år.
Du vil blive tillagt midlertidig grad af oberstløjtnant i forbindelse med udstationeringen.

Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter, og du modtager et skattefrit udetillæg.

I forbindelse med en ansættelse vil der være mulighed for forhandling af tillæg.
Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPTBST 566-2, som omhandler forhold under din udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til NATO SECRET samt opretholde denne
under hele ansættelsesforløbet

Du skal have bestået forsvarets basistest til niveau 2 og være helbredsgodkendt til status operativ (helbred og tænder).Desuden skal du bestå sprogtest i engelsk til SLP 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.

Du skal være indstillet på at gennemføre et individuelt tilpasset introduktionsforløb ved Forsvarsministeriets Nyt Kampfly Program eller ved Flyverkommandoen afhængig af ansøgerens kompetencer inden tiltrædelse og udstationering.

Kontakt og ansøgning
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til oberstløjtnant Lars Lind Knudsen ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, på telefon 25 60 04 89.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 3. oktober 2021.

Ansættelsesdato 1. juli 2022.

Samtaler til stillingen forventes gennemført i uge 40/41.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Søndag den 03. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
30. juni 2024 21
29. juni 2024 21
28. juni 2024 20
27. juni 2024 20
26. juni 2024 20
25. juni 2024 20
24. juni 2024 17
23. juni 2024 21
22. juni 2024 21
21. juni 2024 21
20. juni 2024 21
19. juni 2024 19
18. juni 2024 15
17. juni 2024 15
16. juni 2024 25
15. juni 2024 25
14. juni 2024 24
13. juni 2024 21
12. juni 2024 20
11. juni 2024 18
10. juni 2024 18
9. juni 2024 23
8. juni 2024 24
7. juni 2024 24
6. juni 2024 23
5. juni 2024 24
4. juni 2024 19
3. juni 2024 19
2. juni 2024 20
1. juni 2024 18
31. maj 2024 18