Konstabel og IT Supporter til NATO enhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Brænder du for at arbejde med IT? Trives du i et moderne og dynamisk arbejdsmiljø hvor opgaverne til tider spænder bredt? Så er stillingen som IT-supporter ved DCM E måske et job for dig.

Om os

NATO DCM-kompagni (Deployable Communication and Information Modul- Echo) er skabt til at levere strategisk kommunikation i rammen af NATO. Det betyder, at meget af vores daglige fokus, oftest ligger på enten at være på beredskab, hvilket vil være tilfældet i hele 2020, eller være indsat på øvelser rundt omkring i Europa i rammen af NATO. Derudover benytter NATO, i rotation, de forskellige DCM til at varetage NATO CIS i missionerne hvori NATO er repræsenteret. DCM-E skal primo næste år udsende dele af enheden til Resolute Support Mission Afghanistan og har senest været indsat i NATO mission Iraq.

Det danske DCM kompagni er operativt underlagt 1st Nato Signal Battalion (1 NSB) som er garnisoneret i Wesel, Tyskland. 1 NSB er et multinationalt bataljons hovedkvarter som rummer mange forskellige nationaliteter. DCM E er garnisoneret i Haderslev sammen med Slesvigske fodregiment. DCM er underlagt 2. Føringsstøttebataljon ved Føringsstøtteregimentet som er placeret på Ryes kaserne i Fredericia.

Vi er en enhed på 60 medarbejdere, hvoraf 45 er at finde i CIS delingen og resterende i kommando delingen. Rejseaktiviteten i DCM E er mere omfattende end normalt i Forsvaret og er en ting, der skal tages med i overvejelsen.

Om stillingen

Som tekniker i DCM E CISDEL indgår du, i enhedens samlede opgaveløsning og som vigtigt medspiller i, at opgaven bliver løst. I samarbejde med andre specialiserede teknikere og ledere, vil det være jeres ansvar at opstille, konfigurere og operere DCM Es CIS kapaciteter for NATOs hovedkvarter.
Mere specifikt, opsætte du kommunikations netværk som forbinder NATOs medlemmer og nationer, på øvelse og i krisetid.

Som ny medarbejder i DCM E CISDEL, tager vi ansvaret for at du bliver en succes på det tekniske, hvis du tager ansvaret for, at ville din funktion og din opgave. DCM E vil i samarbejde med dig, udarbejde et skræddersyet uddannelsesprogram. Dette uddannelsesprogram skal sikre, at du vil have de bedst mulige forudsætninger for at kunne udføre dine opgaver til fulde, indenfor din sektion.

Service Desk (SD) Sektionen består af i alt 9 mand. 6 teknikere, en korporal (IT SUP), samt en sergent og en oversergent.

Arbejdet og opgaver i dagligdagen i Haderslev:
- Udvikle og opbygge et styresystem til brug for brugere på øvelse
- Deployerer styresystem til PC til brug for brugere
- Planlægge interne floorplans
- Afkode behov for bruger udstyr
- Være Service desk internt for DCM E personel
- Vedligeholdelse databaser og logs til brug for styrring af udstyr, brugerudstyr, brugere og hændelser.

Om dig

Du er uddannet IT supporter, eller er klar til påbegynde uddannelsen. Du vil få uddannelse indenfor specifikke område som f.eks.:
- NATO Systems og SD kurser
- ITIL
- Computer Security kurser
- NATO Applikations kurser
- SharePoint kurser

Som person søger du, aktivt at blive en del af sammenholdet og samtidigt søger indblik i din funktion. Du tager ansvar for egen læring og udvikling, i samarbejde med dine kollegaer og sektionsfører.
Du udviser en professionel holdning og møder til rette tid, i rette påklædning med det rette engagement. Du tager desuden et socialt ansvar og har respekt for mangfoldighed, er ærlig og har altid en ordentlig omgangstone, i samværet med dine kollegaer og kunder.

Som en del af opstarten vil vi i samarbejde med dig, afstemme klart defineret mål, omhandlende både din udvikling men også det arbejde du udfører i sektionen dagligt. Her forventer vi at du er ærlig og giver dine input til hvordan arbejdet og din udvikling forløber.

Ønskelige erfaringer:
- Erfaring til administration af brugere og objekter i et Microsoft miljø.
- Erfaring med ITIL rammeværket og IT Service Management.
- Det vil endvidere være en fordel hvis du har kendskab til NATO og FMI KAKI netværksmiljøer.
- Have erfaring med opbygning af private PC

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en faglært konstabel stilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved overenskomst mellem Forsvarets Personeltjeneste og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af Linjen og Reserven, konstabelelever og korporaler af Linjen og Reserven i Hæren.

Faglært aflønning er betinget af godkendt faglig uddannelse og svendebrev. Svendebrev bedes vedhæftes.

Dit faste tjenestested vil være i Haderslev

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til chefen for DCM E; major Jakob O. Petersen på telefon: 72 82 66 70 / 41 90 45 20 eller skrive en mail [email protected]
Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-Konsulent John K. Christiansen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon: 728 19163.

Ansøgningsfrist er den 17. maj 2020, og ansættelsessamtaler forventes gennemført herefter. Stillingen er til besættelse 1. juni. Samtalerne forventes at blive gennemført i uge 22/2020.
Såfremt du er udpeget til at deltage i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FØRINGSSTØTTEREGIMENTET
Regimentet er en værnsfælles myndighed, som indgår under Hærkommandoen med enheder i Fredericia, Haderslev, Karup og Høvelte.
Føringsstøtteregimentet leverer føringsstøtte i form af hovedkvarters- og communication Information System kapacitet til Hæren, Flyvevåbnet, Søværnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen og NATO.
Regimentet udvikler, producerer og indsætter føringsstøttekapaciteter i nationale, internationale og multinationale operationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Haderslev
  • Søndag den 17. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2