Rådighedsstillinger - Majorer med operativt mindset til reserven ved Slesvigske Fodregi...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Chefen for Reserven ved Slesvigske Fodregiment søger to majorer med operativt mindset og erfaring fra tjeneste som reservist.

Der søges indledningsvis til designeringsfunktionerne chef for Tjenestegrensinspektørelementet ved reserven og chef for Planlægning og Uddannelse ved reserven.

Om os

Regimentet består af Ledelsen, Tjenestegrensinspektørelementet, Slesvigske Musikkorps, Garnisonsstøtteenheden, XIII Lette Infanteribataljon og XXII Reserve Bataljon. Chefen for Reserven er en del af Ledelsen ved regimentet og er næstkommanderende ved regiment i tilfælde af krig/krise.

Ved Slesvigske Fodregiment uddannes soldater og i løbet af forligsperioden vil det nye regiment blive stadig mere synligt som følge af de uddannelsesmæssige, administrative, operative og ceremonielle opgaver, der bliver løst ved regimentet.

1. januar 2019 opstilles XIII Lette Infanteribataljon ved Slesvigske Fodregiment på Haderslev Kaserne. Bataljonen er strukturelt underlagt 2. Brigade, men indgår i det daglige i Slesvigske Fodregiment.

I 2019 startede etableringen af reserven ved Slesvigske Fodregiment. Enheden vil være historisk og traditionsbærende i relation til XXII Reserve Bataljon ved Slesvigske Fodregiment. Dette er for at skabe et godt grundlag for etablering og fastholdelse af identitet og korpsånd. Deraf benævnes reserven ”XXII Reserve Bataljon”.

Reserven ved Slesvigske Fodregiment skal kunne støtte regimentet i tilfælde af krig/krise, således at regimentet kan fortsætte sin opgaveløsning 24 timer i døgnet.

Reserven skal ligeledes kunne indgå som en del af regimentets opgaveløsning i forhold til både nationale og internationale opgaver.

Reservestrukturen i Hæren er under udvikling, og det samme gælder for regimentets reserve.

Om stillingen

Som reserveofficer i Hæren bliver du ansat i en designeringsfunktion i en af Hærens mange
myndigheders respektive krise-/krigsorganisation. Designeringsfunktionen er den funktion/ stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise eller krig.

I dagligdagen bliver du indkommanderet til tjeneste, der er forbundet til din designeringsfunktion, for dit vedkommende som major af reserven. Som reservist kan du varetage opgaver som uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion.

Du skal forventeligt være indstillet på at gøre tjeneste minimum 10-25 dage om året.

Om dig

Du er uddannet major, eller er kaptajn og har gennemført ”Canadian Army Primary Reserve Army Operations Course” (eller tilsvarende) eller har mod på at gennemføre dette.

Du har en baggrund som enten linje- eller reserveofficer i Hæren, gerne med erfaring inden for stabstjeneste ved en operativ/højere stab, uddannelse af kamptropper eller lignende. Du har eventuelt erfaring fra international tjeneste.

Som chef for Tjenestegrensinspektørelementet har du en baggrund, der sætter dig i stand til at kunne videreføre tjenestegrensinspektørvirket kamptjeneste i krise/krig, da nuværende element forventes at skulle afløses helt eller delvis. Du har erfaring og viden indenfor kamptjenesten og kan uddannes til at kunne overtage denne opgave. Rollen er ny i reserven, og du kommer forventeligt med en erfaring som kompagnichef, bataljonsstab eller lignende fra kamptropperne, erfaring fra brigade/division er ønskelig.

Som chef for Planlægning og uddannelse skal du have baggrund indenfor stabsarbejde og planlægning af operationer på bataljonsniveau eller tilsvarende, erfaring fra brigade/division er ønskelig. Du skal have overblik og interesse for sammenhæng indenfor de øvrige funktioner i en stab, da du forventeligt vil få en ledende rolle ved regimentet i krise/krig.

Du er villig og i stand til at samarbejde med andre for at få opgaven løst. Du udviser selvstændighed og initiativ med henblik på, at enheden får løst sine opgaver, og holder målrettet fokus på at nå dine mål.

Du er loyal overfor opgaven, dine kolleger og din enhed og du har en positiv tilgang til din funktion og en konstruktiv tilgang til løsning af opgaver. Du udviser en positiv og anerkendende tilgang til andre, og er med din energi og vilje med til at skabe et godt arbejdsklima for alle.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingerne er niveaufastsat til major af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark. Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer.

Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og
tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos chefen for reserven major Martin Magnussen på telefon 25 55 91 70 eller på mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 90.

Ansøgningsfristen er den 24. maj 2020, samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse snarest derefter.

Der er tale om en reserve stilling med tjeneste på Haderslev Kaserne.

For at komme i betragtning til en rådighedsstilling, skal vi bede dig fremsende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer. FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM SLESVIGSKE FODREGIMENT
Slesvigske Fodregiment er et traditionsrigt sønderjysk regiment, som blev
oprettet i 1778 og genoprettet i 2019. Regimentet er forankret i Sønderjylland og hjemmehørende på Haderslev Kaserne. Regimentet har igennem historien deltaget i mange krige og konflikter, og er blevet tildelt fanebånd for god indsats i Napoleonskrigene (1813-15), Treårskrigen (1848-50) og i kampene den 9. april 1940.

Slesvigske Fodregiment består af Command Team, Tjenestegrensinspektørelementet, Garnisonsstøtteenheden og Slesvigske Musikkorps.

Chefen for Slesvigske Fodregiment er tillige tjenestegrensinspektør for kamptjenesten i Hæren, og gennemfører sammen med øvrige tjenestegrensinspektører inspektions- og kontaktbesøg ved alle enhedstyper på alle niveauer i Hæren.

Garnisonsstøtteenheden leverer administrativ støtte til alle enheder på Haderslev kaserne, og planlægger og gennemfører regimentets ceremonielle aktiviteter. Garnisonsstøtteenheden består af en række sektioner, som løser forskellige opgaver, herunder personeladministration og –forvaltning, arbejdsmiljø- og sikkerhedsrådgivning, drift af Uddannelsesmaterielkontoret,
pressetjeneste, kontakt- og velfærdsvirke, gennemførelse af erhvervspraktik samt koordinering af vagttjenesten.

Slesvigske Musikkorps er et af Hærens tre fuldtidsprofessionelle musikkorps og er Forsvarets Musikalske Ambassadør. Musikkorpset deltager årligt ved en række militære og civile arrangementer, herunder militære parader, nationale mærkedage og offentlige koncerter.

Ved regimentet uddannes lette infanterister til XIII Lette Infanteribataljon, en ny infanterikapacitet i Hæren. Bataljonen skal ved udgangen af Forsvarsforliget 2018-2023 bestå af en stab, et S7, tre lette infanterikompagnier, et stabskompagni og et uddannelseskompagni. Til sammen vil bataljonen bestå af over 500 fastansatte soldater.
Bataljonen vil være let bevæbnet og udrustet, og primært operere afsiddet støttet af mindre taktiske køretøjer. Samlet set gør det bataljonen særligt egnet til opretholdelse af et højt beredskab til strategisk indsættelse over større afstande til lands, vands og/eller i luften, herunder i krævende miljøer. Der vil derfor blive stillet højere krav til bl.a. fysik og militære færdigheder.

Regimentets reserve benævnt XXII Reserve Bataljon er rammen for reserven ved Slesvigske Fodregiment. Visionen for XXII Reserve Bataljon er, at den skal kunne stille en skarp og relevant reserve til støtte for regimentet og dets enheder. Det sker i rammen af enkeltpersoner, sektioner eller som enhed. Enheden skal kendetegne sig ved at have et operativt mindset og høj faglighed. Der lægges vægt på at enheden kan støtte med relevante sektioner og med stabsarbejde i forbindelse krig/krise.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Haderslev
  • Søndag den 24. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2