Lager/Depotmedarbejder til Logistikcenteret ved Beredskabsstyrelsen Sydjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Er du certificeret Redningsspecialist fra Beredskabsstyrelsen? Er du en positiv person, med lyst til et alsidigt job, hvor hverdagen ikke altid ender som den var planlagt til? Kan du lide samarbejde og har du lyst til at indgå i et team, hvor opgaven, og det fleksible i løsningen altid er væsentlig? Har du lyst til at levere service og kvalitet til en arbejdsplads, hvor det indimellem kan gå meget stærkt? Er du interesseret i et job, hvor der er mulighed for udvikling, og hvor der kan være behov for lettere efteruddannelse? Så er stillingen ved Logistikcenter for Mundering og Sikkerhedsudrustning sandsynligvis noget for dig.

Om os

Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab og arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.

Logistikcenter for Mundering og Sikkerhedsudrustning har bl.a. ansvaret for driften og udviklingen af hele Beredskabsstyrelsens behov vedr. uniform, funktionsbeklædning og sikkerhedsudstyr.

Under Logistikcenteret, ligger også Beredskabsstyrelsen Sydjyllands munderingsdepot. Depotet leverer uniform og funktionsbeklædning til de ca. 220 personer, som er tjenestegørende ved Beredskabsstyrelsen Sydjylland.

Logistikcenter for Mundering og Sikkerhedsudrustning består af 4 primære enheder, som arbejder med hver deres område, men som alle indgår i den fælles opgaveløsning.

De 4 områder er:
- Værksted: Vi servicerer selv de fleste af vore køretøjer, pumper og øvrige maskiner.
- Materieldepot: Vi servicerer og vedligeholder en meget omfattende materielmængde.
- Munderingsdepotet: Vi vedligeholder uniform, funktionsbeklædning og sikkerhedsudstyr.
- Forsyningsenheden: Vi sørger for at enhederne har det rette materiel og leverer desuden en del udviklingsarbejde.

Logistikcenter for Mundering og Sikkerhedsudrustning løser mange af opgaverne i tæt samarbejde med Nationalt Beredskab ved Beredskabsstyrelsens hovedkvarter (NBR) og med Forsvarsministeriets Indkøbsstyrelse (FMI).

Om stillingen

Som medarbejder ved Logistikcenter for Mundering og Sikkerhedsudrustning, vil du primært skulle løse opgaver forbundet med driften af munderingsdepotet.

Disse opgaver vil blandt andet bestå af eftersyn og vedligeholdelse af hjelme, røgdykkerudrustning og andet udstyr, daglig bytning af mundering, hjemsendelse og modtagelse af værnepligts- og sergentelevhold, vask, tørring og tøjsammenlægning , pakning og forsendelse af varer og varemodtagelse.

Desuden skal du ligesom de øvrige medarbejdere ved Logistikcenteret hjælpe til hvor behovet er størst, når vi har store og krævende opgaver, eller kollegaer er afgivet til andre opgaver.

Den normale tjenestetid er i dagtimerne, men både uddannelsen af værnepligtige og i særdeleshed det operative beredskab, kan en gang i mellem medføre lange dage og tjeneste på andre tider af døgnet.

Du vil, afhængig af kompetencer, kunne deltage i Beredskabsstyrelsen Sydjyllands operative opgaver og indsatser. Men du kommer ikke til at indgå i døgnvagten.

Hvis du har evner og interesse for det, kan du modtage efter- og videreuddannelse, indenfor anskaffelse af reservedele til værkstedet, ligesom der vil kunne være mulighed for at arbejde med planlagt vedligehold, også for værkstedet.

Om dig

Du er certificeret Redningsspecialist, med afsluttet værnepligt fra Beredskabsstyrelsen, og du har haft en tilfredsstillende tjeneste under din værnepligt..

Du har lyst til en travl hverdag, hvor det gode kollegaskab er en væsentlig del af samarbejdet.

Du har mod på udvikling af dine nuværende kompetencer (eventuelt også indenfor SAP/DeMars), og du har lyst til at vedligeholde og udvikle dine beredskabsfaglige kompetencer.

Du er mødestabil og har en fleksibel tilgang til, at arbejdstiderne kan være afhængige af det særlige ved at arbejde i en beredskabsorganisation.

Du bliver en del af et godt team, hvor den daglige relation er vigtig og hvor vi løser opgaverne med respekt for hinanden og i et tæt samarbejde. Derfor er disse værdier også nogle som du kan værdsætte og være en del af.

Vi forventer, at du har kørekort til kategori C, meget gerne også CE. Vi ønsker at du har førerbevis til truck, eller har lyst til at få et.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested bliver i Haderslev, ved Beredskabsstyrelsen Sydjylland.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefsergent Ulrik Mosekjær på telefon 2164 4741 eller på mail [email protected]

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Michelle Maria Sørensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 4. oktober 2021. Samtaler forventes afholdt snarest derefter. Ansættelse pr. 15. oktober 2021 eller efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.

Styrelsen rykker ud på operative indsatser i Danmark, hvor der er behov for meget mandskab og specialmateriel, og kan indsættes internationalt i katastrofesituationer.

Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler styrelsen samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.
Beredskabsstyrelsen har knap 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, hovedsædet i Birkerød, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev, kursuscenter i Snekkersten samt Kemisk Beredskab i København.

Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Haderslev
  • Mandag den 04. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 1
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 4
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5