Tidligere politibetjente søges til stilling som juridisk Assistent (8-15 timer pr. måned)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Er du på vej ud af arbejdsmarkedet, men har stadig lyst til at gøre en forskel? Så er det måske dig, vi leder efter!
Vi søger tidligere politibetjente som har mod på at blive en del af et mødenetværk, der har til opgave at møde i landets fogedretter.

Som juridisk assistent i Hortens afdeling for Leasing, Inkasso & Finansielle Services bliver du en del af et mødenetværk bestående af andre medarbejdere, som skal hjælpe vores insolvensteam i forbindelse med bl.a.:

- Tilbagetagelse af aktiver
- Foretagelse af udlæg til sikkerhed for betaling
- Assistere i forbindelse med tvangsauktioner og i konkursboer, hvor du kan være behjælpelig med fremvisning af lokaler, afhentning af bilag mv.

Du kommer således til at repræsentere vores klienter i fogedretten og kommer dermed til at spille en særdeles aktiv rolle i varetagelsen af vores klienters interesser.

Arbejdstiden afhænger af antallet af fogedretsmøder, men forventes at udgøre 8 – 15 timer om måneden. Det nærmere timeantal og arbejdsdage aftales med den ansvarlige sagskoordinator. Vi sikrer, at du får en grundig oplæring i forbindelse med opstart, så du er klædt på til at møde på egen hånd i fogedretten.

Vi skal dække hele landet, og søger derfor medarbejdere som kan dække fogedretsmøder i følgende byer:

- JYLLAND: Aalborg, Aarhus, Randers, Grenaa, Hjørring, Viborg, Silkeborg, Holstebro, Thisted, Herning, Horsens, Kolding, Esbjerg, Sønderborg, Haderslev, Tønder
- FYN: Odense, Svendborg
- SJÆLLAND OG ØER: Nykøbing Falster, Slagelse, Kalundborg, Næstved, Glostrup, Frederiksberg, København C, Holbæk, Roskilde, Hillerød, Helsingør, Lyngby
- BORNHOLM

Vi forventer, at du er struktureret og trives med at arbejde selvstændigt, da din arbejdsdag vil foregå uden for kontoret. Det er derfor vigtigt, at du evner at overholde frister, at du er ansvarsbevidst, engageret og har et godt humør – også når det går stærkt.

Det er ikke et krav, at du har juridisk kendskab, men vi ser det som en fordel, at du finder juridiske problemstillinger interessante.

ANSØGNING
Hvis det lyder som noget for dig, vil vi gerne høre fra dig. Vi holder samtaler og ansætter løbende.
Send ansøgning og CV via vores hjemmeside. Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anja Sumborg Stensdal på [email protected] eller tlf. 3334 4151.

OM HORTEN
Horten er en advokatvirksomhed med over 65 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og har modet til at sige tingene ligeud.
Det kræver dygtige medarbejdere, som er i stand til at forstå, overskue og gennemskue kundernes muligheder og udfordringer og omsætte det til værdifuld rådgivning. Derfor sørger vi for, at du som medarbejder kontinuerligt bliver udviklet og udfordret – uanset hvor du befinder dig i din karriere. Vores opskrift er mod, åbenhed og fremsynethed funderet i et stærkt og ambitiøst miljø med respekt for mennesker, og hvor den gode stemning råder. For karma er også en lov.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Er du udemenneske, servicemindet og selvstændig? Og kan du lide en aktiv arbejdsdag hvor 2 dage ikke er ens?Hvis du tænker JA – det er lige mig! Så har du nu muligheden for at få et spændende o..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Har du en god intuition for dine omgivelser, og kan du lide en aktiv arbejdsdag hvor 2 dage ikke er ens?Hvis du tænker JA – det er lige mig! Så har du nu muligheden for at få et spændende og ud..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1