Sergent med mekanikeruddannelse til Beredskabsstyrelsen Midtjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Har du lyst til at være en del af en enhed, der arbejder med spændende og alsidige reparations- og vedligeholdelsesopgaver på køretøjer og aggregater. Vil du være med til at sikre, at Beredskabsstyrelsens nationale og internationale opgaver løses optimalt, så har vi en stilling til dig! Du skal også være en del af det daglige beredskab, hvor du skal indgå som vagthavende i døgnvagten.

Om os

Beredskabsstyrelsen Midtjylland er Beredskabsstyrelsens operative afdeling i Herning, og udgør det statslige overbygningsberedskab i Midtjylland. Primæropgaven er operativt beredskab, herunder uddannelsen af ca. 120 redningsspecialister (værnepligtige) om året, samt vedligeholder uddannelserne for ca. 125 frivillige.

Ud over uddannelsen af værnepligtige og frivillige gennemfører Beredskabsstyrelsen Midtjylland en lang række andre aktiviteter inden for det nationale- og internationale beredskab, samt en lang række kurser for private – og offentlige kunder

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med indflydelse i et dynamisk miljø på værkstedet ved Beredskabsstyrelsen Midtjylland. Værkstedet hører under Logistikcenter Materiel og International Indsats. Logistikcentret er meget bredt engageret i alle dele af Beredskabsstyrelsens operative beredskab.

Der stilles store krav til værkstedets evne og vilje til at støtte op omkring Beredskabsstyrelsens nationale og internationale beredskab. Det betyder, at alle medarbejdere ved værkstedet skal være klar til at støtte op omkring mange af de øvrige funktioner ved logistikcentret, når det er nødvendigt.

Opgavernes natur betyder, at logistikcentret er kendetegnet ved et engageret og kompetent kollegateam, hvor der er en stor respekt om den enkeltes kompetencer og bidrag.

Værkstedet består af et team på i alt seks dedikerede medarbejdere, der løser alle former for reparations- og vedligeholdelsesopgaver på køretøjer og aggregater. Med baggrund i logistikcentrets rolle i udvikling og opbygning af Beredskabsstyrelsens materielkapaciteter, deltager værkstedets medarbejdere også i disse projekter, når det er nødvendigt.

Om stillingen

Som udgangspunkt vil hovedparten af dit daglige arbejde bestå i reparations- og vedligeholdelsesarbejder på Beredskabsstyrelsens nationale og internationale materiel herunder:
• reparations- og vedligeholdelsesopgaver på lastbiler og aggregater
• reparations- og vedligeholdelsesopgaver på såvel nationalt som internationalt materiel
• akutte reparationsopgaver i felten under assistancer og øvelser
• klargøring af køretøjer til syn
• klargøring af køretøjer til ekstern reparatør

Udover de nævnte opgaver på værkstedet, skal du være indstillet på at undervise eksterne kursister både inden for og uden for almindelig arbejdstid, samt undervise frivillige aften og weekend, når der er behov for det.

Du skal indgå i døgnvagten som 2. eller 3. vagthavende samt kunne indgå i det internationale beredskab, jf. de til enhver tid fastsatte bestemmelser.

Om dig

Du er uddannet sergent og har gennemført Beredskabsstyrelsens mellemlederuddannelse og har erfaring fra en af Beredskabsstyrelsens operative afdelinger, hvor du har indgået i døgnvagten som 2. eller 3. vagthavende.

Du har en uddannelse som enten personvogns-, lastbil- eller landbrugsmaskinmekaniker. Derudover vil det være en fordel, hvis du har certifikat til gaffeltruck, mobilkran og teleskoplæsser. Det er naturligvis en forudsætning, at du som minimum har kørekort til kategorierne B og C.

Som person forestiller vi os, at du:
• er hjælpsom af natur og god til at samarbejde
• er idérig, kreativ og en dygtig håndværker
• har sans for kvalitet og fokus på slutbrugeren
• er omstillingsparat og klar til at anvende dine kompetencer bredt
• er selvstændig og kan tage initiativ, når det er påkrævet

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er velkommen til at kontakte værkstedsleder Jørgen Valsted på mobiltelefon 20 65 55 99, hvis du vil høre mere om stillingen.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte major Anders Siig Jørgensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 16 eller mail [email protected].

Ansøgningsfristen er tirsdag, den 28. april 2020. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 19 eller 20.

Stillingen er til besættelse fra 1. juli 2020.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.

Styrelsen rykker ud på operative indsatser i Danmark, hvor der er behov for meget mandskab og specialmateriel, og kan indsættes internationalt i katastrofesituationer.

Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler styrelsen samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.

Beredskabsstyrelsen har knap 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, hovedsædet i Birkerød, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev, kursuscenter i Snekkersten samt Kemisk Beredskab i København.

Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Herning
  • Tirsdag den 28. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1