Beredskabsstyrelsen Midtjylland søger uddannelsesleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Du er uddannet officer med beredskabsfaglig og pædagogisk erfaring – samt ledererfaring. Du evner at arbejde målrettet og fokuseret, og du har vilje og evne til at lede, inspirere og udvikle andre. Du vil tage ansvar for, og du vil udfylde din rolle i det nationale døgnberedskab samt i Beredskabsstyrelsens internationale beredskab.

Du ønsker at være en væsentlig del af et stærkt team af dygtige og engagerede ledere, instruktører og medarbejdere i en velfungerende uddannelsesafdeling. Du vil sammen med uddannelseschefen påtage dig ansvaret for deres fortsatte udvikling og engagement og for uddannelsen af værnepligtige og frivillige, og du brænder for at blive uddannelsesleder ved Beredskabsstyrelsen Midtjylland i Herning.

Om os

Beredskabsstyrelsen Midtjylland er Beredskabsstyrelsens operative afdeling i Herning, og udgør det statslige overbygningsberedskab i Midtjylland. Primæropgaven er operativt beredskab, herunder uddannelsen af ca. 120 redningsspecialister (værnepligtige) om året, samt at vedligeholde uddannelserne for ca. 125 frivillige.

Ud over uddannelsen af værnepligtige og frivillige gennemfører Beredskabsstyrelsen Midtjylland en lang række andre aktiviteter inden for det nationale og internationale beredskab, samt en lang række kurser for private og offentlige kunder

Uddannelsesafdelingen, hvor stillingen er placeret, er en dynamisk enhed med ca. 22 officerer og sergenter som varetager uddannelse og en stor del af de operative opgaver ved afdelingen.

Om stillingen

Som uddannelsesleder ved Beredskabsstyrelsen Midtjylland får du ansvar for den daglige drift i uddannelsesafdelingen. Du skal sikre at uddannelsen planlægges således, at de værnepligtige uddannes jf. de gældende bestemmelser, så de kan indgå i døgnvagten, samt at de opnår de fornødne kompetencer på det rette tidspunkt i forhold til deres uddannelsesforløb.

Sammen med uddannelseschefen får du ansvaret for at lede og udvikle uddannelsesenhedens officerer, sergenter og medarbejdere, samt at afdelingens værnepligtige ledes og forvaltes efter gældende regler og bestemmelser.

Som uddannelsesleder indgår du desuden i døgnvagten som 1. VH ved Beredskabsstyrelsen Midtjylland.

Du skal være indstillet på, at en del af arbejdet foregår uden for normal arbejdstid, hvor der gennemføres uddannelse af frivillige, øvelser, kursusaktivitet og operativt beredskab. Du skal endvidere være indstillet på en del rejseaktivitet og muligheden for at indgå i internationale operationer.

Om dig

Du er tjenestegørende officer i Beredskabsstyrelsen. Du har erfaring med at indgå i Beredskabsstyrelsens døgnberedskab. Du har løbende vedligeholdt og udviklet dine kompetencer, og du har et indgående kendskab til redningsberedskabets samlede organisering og virke samt et grundigt kendskab til øvrige relevante myndigheder, som styrelsen samarbejder med.

Du har en civil uddannelse på bachelor/diplom niveau.

Du er en god formidler – både mundtligt og på skrift. Det forventes, at du har kendskab til Beredskabsstyrelsens assistancebestemmelser, de operative brugerkrav, og indsigt i sammenhængen mellem uddannelse, beredskab og robusthed.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, analytisk og resultatorienteret, og du skal være aktiv i beredskabet ved Beredskabsstyrelsen Midtjylland.

Vi lægger desuden vægt på, at du i din fremtræden og dit virke repræsenterer og formidler Beredskabsstyrelsens kerneværdier. Du kan lide at være rollemodel og lægger vægt på høj kvalitet i opgaveløsningen. Du kan motivere, vejlede og inspirere, og du kan støtte dine foresatte i løsningen af afdelingens opgaver. Gode samarbejdsevner er fast forankret blandt dine kompetencer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollatet af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Finansministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter sektionsledere og kaptajner.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn- og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Der vil i et vist omfang være mulighed for at forhandle personlige tillæg med baggrund i individuelle kvalifikationer.

Såfremt du er korpsmester og ansættes med en uddannelsesaftale vil du i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at der kan opnås sikkerhedsgodkendelse, samt at denne kan opretholdes under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at kontakte uddannelseschef Mads Blaabjerg Nielsen på tlf. 41 62 60 34, hvis du vil vide mere om stillingen.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Pia Knudsen på telefon 72 81 91 44.

Stillingen er ledig til besættelse den 1. august 2021 eller senere efter aftale.

Ansøgningsfristen er den 11. juni 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 24 eller 25.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Beredskabsstyrelsen er en central myndighed indenfor katastrofeberedskabet og er placeret under Forsvarsministeriet. Vores mission er at sikre borgerne et robust beredskab over for ulykker og katastrofer. Det gør vi ved at udvikle og styrke katastrofeberedskabet, så ulykker og katastrofer kan forebygges og afhjælpes.

Beredskabsstyrelsen yder assistance til kommuner, politi og andre myndigheder ved større ulykker eller katastrofer i Danmark, hvor der er brug for meget mandskab, specialmateriel eller ekspertviden, f.eks. om farlige stoffer. Beredskabsstyrelsen assisterer efter anmodning ved katastrofer i udlandet. Desuden rådgiver Beredskabsstyrelsen myndigheder og virksomheder om bl.a. beredskabsplanlægning, øvelsesvirksomhed og brandforebyggelse. Vi gennemfører også beredskabsfaglige uddannelser for indsatsledere og holdledere i det kommunale redningsberedskab samt ansatte i politiet og ved andre myndigheder.
Beredskabsstyrelsen prioriterer arbejdet med mangfoldighed og ligestilling højt og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold m.m. til at søge stillingen.

Se mere information om Beredskabsstyrelsen på www.brs.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Herning
  • Fredag den 11. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1