Rådighedsstilling - Leder af reserven ved V Uddannelsesbataljon, Jydske Dragonregiment
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Holstebro
Har du evnerne og lysten til at stå i spidsen for en ny model for reservestyrken ved V Uddannelsesbataljon, Jydske Dragonregiment (V/JDR)? Trives du med at være centrum for koordination? Har du mod på at arrangerer to uddannelsesdage om året og eventuelt lejlighedsvis varetage en stabsfunktion i et taktisk miljø? Kan du tage ansvar for opgaver og arbejde selvstændigt, men også indgå i den fælles opgaveløsning? Kan du etablere et netværk mellem fastansatte og reservepersonel? Så håber vi, at du vil søge stillingen som leder for reservestyrken ved V/JDR.
Om os
V/JDR har specialiseret sig i uddannelsen af Hærens yngste soldater. Vi uddanner førere og enkeltkæmpere, som danner grundlaget for Hærens rekruttering til stående reaktionsstyrke og til Hærens internationale operationer.
V/JDR har sine rødder i Opklaringsbataljonen ved Jydske Dragonregiment. Vores kultur og historie bærer præg af denne fortid. Bataljonens enheder har været udsendt flere gange, og vi bærer stolt traditionerne videre. Vi værner om fortiden for at sætte rammen og fundamentet for fremtiden. Bataljonen er stadig samlingspunkt for tidligere tjenestegørende (unge som gamle), der kommer forbi for at mindes en fantastisk tid. Mødet mellem generationer af soldater skaber et godt fundament for vores nuværende opgave med at uddanne værnepligtige og hverve kommende soldater til Hæren.
Vi betragter os selv som professionelle uddannere, og sætter en ære i at justere, optimere og udvikle alle aspekter af den militære uddannelse.
Uddannelsesbataljonen varetager både Hærens Basisuddannelse (HBU) og Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse (HRU) ved Jydske Dragonregiment.
Vi deltager i 2. Brigades føreruddannelse, hvor vi udvikler og vedligeholder bataljonens operative kompetencer.
Bataljonen består af en stab og tre underafdelinger. HBU gennemføres ved 1 og 2 Eskadron og HRU ved 3 Eskadron. Reservepersonellet er forankret i staben, som består af en stabschef (STCH), en administrationssektion (S1), en operationssektion (S3) og en logistiksektion (S4).
Reserven ved V/JDR løser overordnet to opgaver:
1. Støtte til eskadronernes uddannelse primært ifm. øvelser og skydeperioder.
2. Støtte til stabens operative stabsarbejde ifm. føreruddannelse og Command Post Exercises i rammen af 2. Brigade.
Om stillingen
Som reservist i Hæren bliver du ansat i en designeringsfunktion i en af Hærens mange
myndigheders respektive krise-/krigsorganisation.
Designeringsfunktionen er den funktion/stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise eller krig.
Du bliver indkommanderet til tjeneste, der er forbundet til din designeringsfunktion. Som reservist kan du varetage opgaver som uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion.
Det er reservens støtte til eskadronernes uddannelse, der for nuværende fylder mest. Grundet V/JDR sammensætning rekrutterer vi kun sjældent officerer og befalingsmænd, der kan indgå i stabsarbejde på bataljonsniveau. Vi har dog en ambition om at udvikle dette område, med den nye leder af reserven i spidsen.
Som leder for reservestyrken er du først og fremmest bindeledet mellem bataljonens enheder og dine kollegaer af reserven. Du skal etablere et tæt samarbejde med reservepersonellet i bataljonen, herunder også formidle underafdelingernes og stabens behov for støtte.
Som leder for reserven ved V/JDR bliver din første opgave, at udvikle en mere aktiv reserve. Det sker naturligvis gennem aktiv kommunikation og koordination, men vi har også en ambition om, at der i 2025 skal gennemføres to uddannelsesdage for reserven, som du skal står i spidsen for. Du får stor indflydelse på aktiviteternes indhold, som har til hensigt; 1) at skabe relationer internt i reserven, 2) at skabe relationer mellem reserven og de faste enheder og 3) at sikre nødvendige og relevante kompetencer for reservens personel. Selve gennemførelsen af dagene vil blive støttet med instruktører fra eskadronerne og staben.
Lederen for reservestyrken arbejder tæt sammen med stabschefen for at sikre de bedst mulige vilkår for reserven og deres støtte til eskadronerne og staben.
Om dig
Du er reserveofficer af graden major M331, eller kaptajn M321 med mulighed for udnævnelse inden for den nærmeste fremtid. Du har drivkraft, evne og vilje til at udvikle reserven ved V/JDR i tæt samarbejde med bataljonens ledelse. Du har tid til at løse opgaven som leder for reservestyrken ved siden af dit civile arbejde og liv. Du skal forvente at være til stede på Dragonkasernen minimum tre dage om året, og yderligere deltage i koordinations- og mødeaktiviteter op til 5 sene eftermiddage.
Det forudsættes, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, ligesom du formår at videreformidle budskaber i form af præsentationer under møder eller i undervisningssituationer.
Det er en fordel, hvis du har erfaring fra tjeneste i både ind- og udlandet.
Det vigtigste ift. dine kompetencer er, at du har gode samarbejdsevner, og er i stand til, at opbygge og vedligeholde dit netværk og dine relationer i reserven og til det faste personel. Sekundært vil det være en fordel hvis du kommunikerer klart, er initiativrig og får hensigter og planer til at blive udført i praksis.
Hvis du er interesseret i stillingen, men er i tvivl om, hvorvidt du er egnet, eller har de rette kompetencer, så er du meget velkommen til at ringe til stabschefen ved V/JDR; Martin Thostrup, tlf.: 25 23 91 36
Ansættelsesvilkår
Rådighedsstillingen er niveaufastsat til major af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark.
Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer.
Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschef, kaptajn Martin Elmegård Thostrup på telefon 2523 9136 eller via mail: [email protected]
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Jesper Bjarke ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9191.
Ansøgningsfristen er den 20. oktober 2024.
For at komme i betragtning til rådighedsstillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM JYDSKE DRAGONREGIMENT
Jydske Dragonregiment er landets eneste kamptropregiment med både kampvogne og infanteri. Vi er Hærens panserregiment og vores soldater og enheder hører til blandt de bedste med moderne materiel, gode uddannelser, en stolt dragonånd og et stærkt sammenhold. Dragoner er anerkendt og respekteret for høj professionel standard.
Regimentet uddanner værnepligtige, kampvognsmandskaber samt mekaniseret og pansret infanteri.
Jydske Dragonregiment holder til på Dragonkasernen i Holstebro, hvor der dagligt arbejder omkring 1.000 soldater og ansatte. Kasernen også er tjenestested for 1. Brigades stab, en vedligeholdelsesdeling fra Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, en Svær Transportdeling fra Trænregimentet og en række støttende servicefunktioner. Ved regimentet er der tre bataljoner: en panserbataljon med kampvogne, en panserinfanteribataljon med pansrede mandskabsvogne og infanterikampkøretøjer samt en uddannelsesbataljon med værnepligtige og reaktionsstyrkesoldater under uddannelse. Regimentet har siden 1948 udsendt mange soldater og enheder til verdens internationale brændpunkter og har desuden løst en lang række nationale opgaver. Siden 1953 har regimentet haft garnison i Holstebro.
Ved Jydske Dragonregiment ærer vi vores historie, de mennesker, der var med til at skabe den, og dem, der hver dag er med til at gøre Jydske Dragonregiment til Danmarks bedste kamptropregiment. Regimentets valgsprog er ”Fortes Fortuna Juvat”, som frit oversat betyder ”Lykken står den kække bi”.
Læs mere om regimentet på www.forsvaret.dk/jdr
Kilde: Jobnet.dk
Om os
V/JDR har specialiseret sig i uddannelsen af Hærens yngste soldater. Vi uddanner førere og enkeltkæmpere, som danner grundlaget for Hærens rekruttering til stående reaktionsstyrke og til Hærens internationale operationer.
V/JDR har sine rødder i Opklaringsbataljonen ved Jydske Dragonregiment. Vores kultur og historie bærer præg af denne fortid. Bataljonens enheder har været udsendt flere gange, og vi bærer stolt traditionerne videre. Vi værner om fortiden for at sætte rammen og fundamentet for fremtiden. Bataljonen er stadig samlingspunkt for tidligere tjenestegørende (unge som gamle), der kommer forbi for at mindes en fantastisk tid. Mødet mellem generationer af soldater skaber et godt fundament for vores nuværende opgave med at uddanne værnepligtige og hverve kommende soldater til Hæren.
Vi betragter os selv som professionelle uddannere, og sætter en ære i at justere, optimere og udvikle alle aspekter af den militære uddannelse.
Uddannelsesbataljonen varetager både Hærens Basisuddannelse (HBU) og Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse (HRU) ved Jydske Dragonregiment.
Vi deltager i 2. Brigades føreruddannelse, hvor vi udvikler og vedligeholder bataljonens operative kompetencer.
Bataljonen består af en stab og tre underafdelinger. HBU gennemføres ved 1 og 2 Eskadron og HRU ved 3 Eskadron. Reservepersonellet er forankret i staben, som består af en stabschef (STCH), en administrationssektion (S1), en operationssektion (S3) og en logistiksektion (S4).
Reserven ved V/JDR løser overordnet to opgaver:
1. Støtte til eskadronernes uddannelse primært ifm. øvelser og skydeperioder.
2. Støtte til stabens operative stabsarbejde ifm. føreruddannelse og Command Post Exercises i rammen af 2. Brigade.
Om stillingen
Som reservist i Hæren bliver du ansat i en designeringsfunktion i en af Hærens mange
myndigheders respektive krise-/krigsorganisation.
Designeringsfunktionen er den funktion/stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise eller krig.
Du bliver indkommanderet til tjeneste, der er forbundet til din designeringsfunktion. Som reservist kan du varetage opgaver som uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion.
Det er reservens støtte til eskadronernes uddannelse, der for nuværende fylder mest. Grundet V/JDR sammensætning rekrutterer vi kun sjældent officerer og befalingsmænd, der kan indgå i stabsarbejde på bataljonsniveau. Vi har dog en ambition om at udvikle dette område, med den nye leder af reserven i spidsen.
Som leder for reservestyrken er du først og fremmest bindeledet mellem bataljonens enheder og dine kollegaer af reserven. Du skal etablere et tæt samarbejde med reservepersonellet i bataljonen, herunder også formidle underafdelingernes og stabens behov for støtte.
Som leder for reserven ved V/JDR bliver din første opgave, at udvikle en mere aktiv reserve. Det sker naturligvis gennem aktiv kommunikation og koordination, men vi har også en ambition om, at der i 2025 skal gennemføres to uddannelsesdage for reserven, som du skal står i spidsen for. Du får stor indflydelse på aktiviteternes indhold, som har til hensigt; 1) at skabe relationer internt i reserven, 2) at skabe relationer mellem reserven og de faste enheder og 3) at sikre nødvendige og relevante kompetencer for reservens personel. Selve gennemførelsen af dagene vil blive støttet med instruktører fra eskadronerne og staben.
Lederen for reservestyrken arbejder tæt sammen med stabschefen for at sikre de bedst mulige vilkår for reserven og deres støtte til eskadronerne og staben.
Om dig
Du er reserveofficer af graden major M331, eller kaptajn M321 med mulighed for udnævnelse inden for den nærmeste fremtid. Du har drivkraft, evne og vilje til at udvikle reserven ved V/JDR i tæt samarbejde med bataljonens ledelse. Du har tid til at løse opgaven som leder for reservestyrken ved siden af dit civile arbejde og liv. Du skal forvente at være til stede på Dragonkasernen minimum tre dage om året, og yderligere deltage i koordinations- og mødeaktiviteter op til 5 sene eftermiddage.
Det forudsættes, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, ligesom du formår at videreformidle budskaber i form af præsentationer under møder eller i undervisningssituationer.
Det er en fordel, hvis du har erfaring fra tjeneste i både ind- og udlandet.
Det vigtigste ift. dine kompetencer er, at du har gode samarbejdsevner, og er i stand til, at opbygge og vedligeholde dit netværk og dine relationer i reserven og til det faste personel. Sekundært vil det være en fordel hvis du kommunikerer klart, er initiativrig og får hensigter og planer til at blive udført i praksis.
Hvis du er interesseret i stillingen, men er i tvivl om, hvorvidt du er egnet, eller har de rette kompetencer, så er du meget velkommen til at ringe til stabschefen ved V/JDR; Martin Thostrup, tlf.: 25 23 91 36
Ansættelsesvilkår
Rådighedsstillingen er niveaufastsat til major af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark.
Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer.
Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschef, kaptajn Martin Elmegård Thostrup på telefon 2523 9136 eller via mail: [email protected]
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Jesper Bjarke ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9191.
Ansøgningsfristen er den 20. oktober 2024.
For at komme i betragtning til rådighedsstillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM JYDSKE DRAGONREGIMENT
Jydske Dragonregiment er landets eneste kamptropregiment med både kampvogne og infanteri. Vi er Hærens panserregiment og vores soldater og enheder hører til blandt de bedste med moderne materiel, gode uddannelser, en stolt dragonånd og et stærkt sammenhold. Dragoner er anerkendt og respekteret for høj professionel standard.
Regimentet uddanner værnepligtige, kampvognsmandskaber samt mekaniseret og pansret infanteri.
Jydske Dragonregiment holder til på Dragonkasernen i Holstebro, hvor der dagligt arbejder omkring 1.000 soldater og ansatte. Kasernen også er tjenestested for 1. Brigades stab, en vedligeholdelsesdeling fra Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, en Svær Transportdeling fra Trænregimentet og en række støttende servicefunktioner. Ved regimentet er der tre bataljoner: en panserbataljon med kampvogne, en panserinfanteribataljon med pansrede mandskabsvogne og infanterikampkøretøjer samt en uddannelsesbataljon med værnepligtige og reaktionsstyrkesoldater under uddannelse. Regimentet har siden 1948 udsendt mange soldater og enheder til verdens internationale brændpunkter og har desuden løst en lang række nationale opgaver. Siden 1953 har regimentet haft garnison i Holstebro.
Ved Jydske Dragonregiment ærer vi vores historie, de mennesker, der var med til at skabe den, og dem, der hver dag er med til at gøre Jydske Dragonregiment til Danmarks bedste kamptropregiment. Regimentets valgsprog er ”Fortes Fortuna Juvat”, som frit oversat betyder ”Lykken står den kække bi”.
Læs mere om regimentet på www.forsvaret.dk/jdr
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".
Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.
Jobbet er oprettet på vores service den 25.9.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Sikkerhedsmedarbejder
- Holstebro
- Søndag den 20. oktober 2024
Lignende jobs
-
Holstebro, Danmark: Operationsofficer ved Operatio...
- Sikkerhedsmedarbejder
- Holstebro
-
Holstebro, Danmark: Stabshjælper og information ma...
- Sikkerhedsmedarbejder
- Holstebro
-
Holstebro, Danmark: Operationsofficer i G3 ved 1. ...
- Sikkerhedsmedarbejder
- Holstebro
-
Holstebro, Danmark: Chef for Panserbataljonen (I/J...
- Sikkerhedsmedarbejder
- Holstebro
Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro
Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro over tid
Dato | Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere |
---|---|
22. december 2024 | 16 |
21. december 2024 | 16 |
20. december 2024 | 17 |
19. december 2024 | 17 |
18. december 2024 | 19 |
17. december 2024 | 19 |
16. december 2024 | 19 |
15. december 2024 | 20 |
14. december 2024 | 20 |
13. december 2024 | 21 |
12. december 2024 | 20 |
11. december 2024 | 20 |
10. december 2024 | 20 |
9. december 2024 | 20 |
8. december 2024 | 21 |
7. december 2024 | 21 |
6. december 2024 | 20 |
5. december 2024 | 16 |
4. december 2024 | 13 |
3. december 2024 | 12 |
2. december 2024 | 13 |
1. december 2024 | 15 |
30. november 2024 | 16 |
29. november 2024 | 16 |
28. november 2024 | 16 |
27. november 2024 | 16 |
26. november 2024 | 16 |
25. november 2024 | 12 |
24. november 2024 | 13 |
23. november 2024 | 12 |
22. november 2024 | 15 |